• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kahverengi ile turkuaz çok güzel oluyor tabi tonlarını tutturmak lazım.
halısını ve perdesini turkuaz alabilirsin. ama perdem var diyorsun o iş o yüzden yaş .

ya da duvar boyasını turkuaz renklerinde seçebilirsin. çok da yakışır gibi geliyor.

ocean-room.gif

mesela bunun gibi

bu çok güzelmişşşşşşşşşşşşş

banada 27 şubatta şeker yüklemesi yapılacak ama başka kan testi varmı bilmiyorum

banada 3 mart ta şeker yüklemesi yapılcak
kanımda hepatit varmı diye bakılcak
kan değerlerime bakılcak
bide bişiye daha bakılcak ama onu anlamadm :kahve:

efet olmuş tickerın hayrlı olsnnn kutlayalım bunuuuu:lepi::CüvCüv::içelim:

ehehehe kıs becereksizliğim tuttu yaaa..oğluşuma bi çizelge yapamadım.yani kontrol panlinde ara tara anca yaptım.becereksiz anne dicek bana kaydirigubbakcemile3

hımm.. benimde 3 ay boyunca kanamam olduğu için
yasaktı bize..
ama 3 aydan sonra kanamam durduğu için yasakta kalkmıştı
qeçen hafta dr açılma olduğunu qörünce tekrar yasakladı
sonra bu hafta qittiğimizde düzelme olduğunu qörünce
bende sordum :1rolleyes:
dr da düşündü.. düşündü..
çok sık olmamak üzere yani haftada 1 kez olabilir dedi :lepi::kedi:sositososito

sizin durumunuzda olsak hele var ya eşim bana bişey olacak diye herhalde yatağı bile ayırır hani yanlışlıkla çarparım hesabı ile akannehir

kıslar doktorunuz size tetanoz aşısı hakkında bişi söledi mii
benim doktorum haftaya bir sağlık ocağına qidip tetanoz aşısı olmam qerektiğini söledi bilmiyorumkismile

banada 3 mart ta şeker yüklemesi yapılcak
kanımda hepatit varmı diye bakılcak
kan değerlerime bakılcak
bide bişiye daha bakılcak ama onu anlamadm :kahve:

benim randevumda haftaya ve benim bebiş bu hafta hiç oynamıyo kafama taktım iki gündür hastayımda acaba ondanmı oynamıyo,doktora gitmeye korkuorum şimdi

Archi bu çok güzel ama çocuk odası çok küçük, daha da küçük durur diye korkuyorum. Acaba tek duvarını bu renkte yapıp böyle balıklar koysam renk olmaz mı?
yewrum benim bebiş odasında 2 büyük kolan var odanın rengi kum beji perdem ve altındaki stor yeşil renkte ona uygun bi renk o iki kolona duvar kağıdı yapcam sadece belli kısımlara sende böle bişeyler düşünebilirsin odayı canlandırmak adına

sizin durumunuzda olsak hele var ya eşim bana bişey olacak diye herhalde yatağı bile ayırır hani yanlışlıkla çarparım hesabı ile akannehir
benim eşim öle rahatsız yatmıo zaten de
hiç yatağı falan ayırmadık
ayırmaya kalksakta dayanamayız heralde :asigim:
qece yarıısı falan kalkar qideriz birbirimizin yanına :asigim:

ooh mis qibi hazırlanırsın kocişine :utangac:

:icecream::icecream:geçen haftadan hazırlandım bide saçlar fönlendihihoyyyt bekle beni kocişşşşşşşşşşşş

oo süpersin alkisalkisalkis

ehehehe kıs becereksizliğim tuttu yaaa..oğluşuma bi çizelge yapamadım.yani kontrol panlinde ara tara anca yaptım.becereksiz anne dicek bana kaydirigubbakcemile3

DENMEZ DENMEZ BİZDE İLK BAŞLARDA SORUP SORŞTRP YAPTK DENEDK ETTIK EHEHEHEH :lepi::CüvCüv: HAMİŞİZ BİZ HERŞEY HAKKIMIZ:lepi::CüvCüv:

aynen canım benimkide yatakları ayırırdı ödü kopuyor prenses kızına bişey olacak diye. Bebişi sağlıkla gelsinmiş bizim önümüzde koca bir ömür varmış verdiğimiz arayı fazlasıyla telaffi edebilirmişiz. Gerçi bende bu şekilde düşünüyorum allaha çok şükür şimdilik riskli bir durumum olmadı ama olsaydı oturup kalkarken bile aklım çıkardı bide o işi hiç yapmazdım herhalde.

hehehe evet ya çocuklar kafalarını sokmayı çok sever öyle yerlere
bende küçükken üst geçidin parmaklıklarına sokmuşum kafayı. annemler zorla çıkarmışlar :roflol::roflol:
delisin sen ya :roflol:
bende küçükken burnuma leblebi sokmuştumm:roflol::roflol:

benim randevumda haftaya ve benim bebiş bu hafta hiç oynamıyo kafama taktım iki gündür hastayımda acaba ondanmı oynamıyo,doktora gitmeye korkuorum şimdi

nasıl oynamıo cnm :bbo:
içinde qünde bir kere bile olsa minik bir kımıldama hissediosan sorun yok dmeektir
kendini dinle bu konu çok önemli qerçekten bilmiyorumkismile
benim doktorum 2 qün boyunca bebeğin en ufak bir hareketini dahi hissetmezsen hemen qel demiştibilmiyorumkismile

Back
X