2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeytahcığım üzme bacım kendini
çok fazla üstüne de gitme bu kez inadına yapar
erkekler böyle sonra ençok üzülen sen olursun
anlayacaktır hatasını canım
bebişini düşün

Anacım hangi iştah?
Yemek hazır lafını duyduğumda öğürüryorum yaaa :çok üzgünüm:

caka banada mantııı ayır canım..söyle bol sarmısaklı of of
neyi görsem onu canım cekiyo valla..

Son düzenleme:

ilk basta sen basla yemeye ozamn:jeyyar:

zeyhatt bu oyunu bnm eşimde oynuyorrr..biliyormusun ne yaptııkaydirigubbakcemile3

biliyorkii baskalarını ekliyince kıyameti koparcammzemuszemusbu yüzden gidip 4-5 hesap acmıss adam kendi kendini ekliyip oynuyor:roflol:

ayy yirim bn onuunaniknanik

seninkinede söyle öle yapsınn

evet eşimde beklemiyordu bütün kadınları sildi ortalığı yıktım ama nerdeyse üzüntüden bayılacaktım ya rengim gitti yüzüm değişti zor şer yürüyorum tansiyonum düştü herhalde gördü gününü bir daha yapsın bakalım

:))) oda bir çözüm madem puan

tubicik ah yiyebilsemde yesem keşke ama nerde sabahtan beri bi ayva yedim midem kazınıp duruyo

kızlar bide bişey sorucam folikasit kullanıyomusunuz ben bulantılarımı iyice artıtı diye bide serum takındığım için almıyorum açıkcası bi zararı olurmu sizce

kızlaarrr yaaa bişi sölicem.paranoyak oldum valla ben yaaa.sürekli içimde bir korku oluyo.acaba bebeğime bişi oldumu,acaba kalbi atıyomu diye düşünüp duruyorum.evde ultrason olsa diyorum eşime,sürkli bakıp dursam :) ya sizde de varmı böle korkular.yoksa benmi çok hasta bir insanım?

ohhh bee geldim evime sonunda..
sonra da kociş beni gesmeee götürceekk kaydirigubbakcemile

Yok canım ya aynı paranoyaklık bende de var. Kalbi atıyor mu acaba diye. Sonra da hemen kafamdan atmaya çalışıyorum o düşünceyi diyorum ki eğer bişey olursa da -Allah korusun tabi- hayırlısı odur diye düşünüyorum. Sonuçta elimizden gelen önemi ve dikkati gösteriyoruz bişey olmasın diye bundan sonrası takdiri ilahi... Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah

amin canım yaa.Allaha emanet hepsi. :Saruboceq:

kızlar bide bişey sorucam folikasit kullanıyomusunuz ben bulantılarımı iyice artıtı diye bide serum takındığım için almıyorum açıkcası bi zararı olurmu sizce

canım direk doktoruna sor bence.hepsi farklı yorum yapıyo folik asit konusunda.mesela ben hiç içmedim folik asit.doktorum dedi ki asaıl hamile kalmadan önce kullanmak gerekiyo,sonrasında çok faydası yok dedi.

amin canım..
aynı fikirdeyim ben de seninlee..
birşey olursa da Allah öyle istemiştir mutlaka diye düşünüyorum.. Hayırlısıysa zaten birşey olmaz diyorum.
Allah hepimizin bebişlerine ve bizlere de sağlık sıhhat versin korusun

bana da doktorum ilk 3 ay özellikle folik asit çok gerekli dedi. beyin ve sinir gelişiminde etkiliymiş

hamile kalmaya karar verdiğim zaman 3-4 ay kullandım.ama o zaman hamile kalamadım.sonra 2-3 ay geçti öle hamile kaldım.doktor da öle sölediği için içmedim hiç.adam koskoca prof.vardır bildiği bişey diye düşündüm.doktor içme derken,kalkıp alıp içmek olmaz diye düşündüm.zaten internetten de araştırdım sonrasında.folik asit konusunda hekimlerde fikir ayrılığı varmış.ve faydası kesin olarak kanıtlanmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…