anam hepimiz psiko manyak oldumk valla sende iyi yapmışsın zeyhatcığım ha bu arda kızlar iştahınız varken herşeyi yiyin için kilo milo düşünmeyin bak benimde sinirimi bozmayın ben açlıktan ölücem nerdeyse
anam hepimiz psiko manyak oldumk valla sende iyi yapmışsın zeyhatcığım ha bu arda kızlar iştahınız varken herşeyi yiyin için kilo milo düşünmeyin bak benimde sinirimi bozmayın ben açlıktan ölücem nerdeyse
eşem facebbokta çiftlik diye bir oyun var onu oynuyor o oyundada gruplar varmış onlardan arkadaşları ekleyince puanı artıyormuş oda oyunda işine yarıyormuş.
Facebookta aylardır aynı resim var ne zaman gruba girdi daha yakışıklı bir resim koydu. Sonra yabancı kadınları erkekleri ekliyor. Gruba katılan herkes birbirini ekliyor. Açıkça rahatsız oldum. Kadının niyetini ne bilirim. Belki amacı başka. Eşime şunları ekleme dedim hemen saçmalama güvenmiyormusun dedi.
O yatınca eklediği kadına msj yazdım ingilizcemde az değil yoksa hakkından iyi gelirdim.
Kocamla konuşmanı istemiyorum sayfasında defol dedim. O kadında bana köpek gibi bişey dedi. Eşin çirkin ben yakışıklılarla konuşurum dedi. Sonrada beni sildi. Silincede msj yazamıyorum.
Sonra baktım eşim oturdu bilgisayara hala milleti ekliyor bağırdım buna yurt dışınamı açıldın ne ekliyorsun bunları diye gecenin 12 si bir kavga. O hala kendini savunuyor diyorum senin niyetin arkadaş olsun punanın artsın ama onların bazılarının niyeti öyle değil bak ilk eklediğin kadın senin hakkında neler söyledi dedim. Yok şuydu buydu ben ne biliyim söylesen silerdim falan filan.
Hiç ama hiç pişman değilim iyi yaptım bir daha eklemez tanımadığı kaltakları
zeyhatt bu oyunu bnm eşimde oynuyorrr..biliyormusun ne yaptııkaydirigubbakcemile3
biliyorkii baskalarını ekliyince kıyameti koparcammzemuszemusbu yüzden gidip 4-5 hesap acmıss adam kendi kendini ekliyip oynuyor:roflol:
ayy yirim bn onuunaniknanik
seninkinede söyle öle yapsınn
Yok canım ya aynı paranoyaklık bende de var. Kalbi atıyor mu acaba diye. Sonra da hemen kafamdan atmaya çalışıyorum o düşünceyi diyorum ki eğer bişey olursa da -Allah korusun tabi- hayırlısı odur diye düşünüyorum. Sonuçta elimizden gelen önemi ve dikkati gösteriyoruz bişey olmasın diye bundan sonrası takdiri ilahi... Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
kızlar bide bişey sorucam folikasit kullanıyomusunuz ben bulantılarımı iyice artıtı diye bide serum takındığım için almıyorum açıkcası bi zararı olurmu sizce
Yok canım ya aynı paranoyaklık bende de var. Kalbi atıyor mu acaba diye. Sonra da hemen kafamdan atmaya çalışıyorum o düşünceyi diyorum ki eğer bişey olursa da -Allah korusun tabi- hayırlısı odur diye düşünüyorum. Sonuçta elimizden gelen önemi ve dikkati gösteriyoruz bişey olmasın diye bundan sonrası takdiri ilahi... Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?