2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman bende kullanmıcam zaten yan etkisinde uyku bozuklukları psikolojik sorunlar yazıyo zaten dengem alt üst bide onu alırsam iyice bozulur belki neme lazım Allah ım korusun bebeğimide inşallah

o zaman bende kullanmıcam zaten yan etkisinde uyku bozuklukları psikolojik sorunlar yazıyo zaten dengem alt üst bide onu alırsam iyice bozulur belki neme lazım Allah ım korusun bebeğimide inşallah

canım sen yine de doktoruna danış.hepimiz doktorlarımıza göre hareket ediyoruz.ben kimseyi etkilemek istemem burdan.

selam kızlar ben geldim herkes iyidir inşallah okumadım geçmişi..
aldılar bebeğimi doktor bu sağlıklı gebeliğin habercisidir dedi
4 hafta sonra araştıracak ona göre yeni bi yol çizicez
haziran annesi olamıyorum ya haziran teyzesi olım mi???????????????
hepinize kolay hamilelikler uğrar güzel haberlerinizi alırım inşallah

caka bence de doktoruna sor..
gerçi doktorun vermiş ama sen bırakmışsın sanırım..
etkisi kanıtlanmamışsa bile yararı yoktur bi ihtimal ama zararı da yok
bana hiç yan etki yapmadı ne psikolojik birşey ne de uyku bozuklugu..
kendi kafana göre davranma bence
hepimiz doktorlarımız ne derse onu yapıyoruz
boşuna gitmiyoruz doktora değil mi

canım benim nasılsın moralin fln düzeldi değil mi
demekki hayırlısı böyleymiş
daha doğru bir zamanda daha güzel şekilde gelecek bebişin demekki..
umarım çok da bekletmeyecek annesini..

kızlar bide bişey sorucam folikasit kullanıyomusunuz ben bulantılarımı iyice artıtı diye bide serum takındığım için almıyorum açıkcası bi zararı olurmu sizce

yafrum bnm doktorumda bana vermişti folik asiti kullan diye..bu sadece 3 ay için gecerli..yani ilk ç aydan sonra doktor bıraktırıyor..itiraf etmek gerekirse ilk bir hafta kullanıp bnde bıraktım

hap içmekten cok tiksiniyorum cünkü..

canım hoşgeldin.geçmiş olsun tekrardan.inşallah hemencecik gelsin bebişin,sağlıkla.hepimizinkilerin teyzesi ol tabii ki,memnuniyetle.
canım seni üzmek istemem ama bir şikayetin yada rahatsızlığın varmıydı acaba.nedeniyle ilgili bişey dedimi doktorun?

Canim benim cok uzgunum senin adina.
Umarim en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin.
Doktor neyi arastiracak canim?

kıslar bşi dicem ya bn artık televizyon izleyemiyorum..gündüzleri sacma sapan kadın programları düzeysiz egitimsiz konusmalar...aksamlarıda o onu öldürmüş o onu aldatmıss sacma sapan diziler

sadece annelikle ilgili doktorların konusmalarını birde oldukca masumm ve saf olduugu için cizgi filmleri seyredebiliyorum..
arada birde kültürümüzü yansıtan alevi kanallarını...

hamile olmadan öncee zaten cok sacma gelirdii düzeysiz programlarrr fakat hamilelikten sonra bırakın bunları film bile izlemememye basladım..filmdeki aksiyon yada kötülük canımı sıkıyorr morelimi bozuyor kapatıyorum..dedimyaa aralarında en masumm cizgi filmler geliyor bana:)

genelde kendimi buldugum klasik cazz müziklerini tercih ediyorum..hemde psikolojık olarak cok rahatlatıyor..hamile olmadan öncede bu böyleydi

sizler neler izleyebiliyorsunuz..dinleyebiliyorsunuzz...dinlediginiz veya izlediginiz seyleri sizi etkiliyormu?bi degişim oldu mu?

mrb kızlar kan sonucu dr uma gösterdim dahiliyeciyle görüştü şekerimi yüksek buldular büyük ihtimal gebelik diyabeti yaşayacakmışım. Bir sürü şeyi yeme dedi. Tokluk kan şekerini 6. aydan önce yapacaklar

mavibulutolsun

canım yeni okudum ben bebeğini kaybetmişsini büyük geçmiş olsun inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın

çok geçmiş olsun
allah bundan sonraki bebeklerine uzun ömürler versin
sıkma canını herkesn başına gelebilir kimsenin garantisi yok malesef

hele ki ben o gündüz kuşağı programlarından fenalık geçiriyorum
evdeyim diye bakıyorum arada bu kadar saçma programları nasıl yapıyorlar anlayamıyorum.
dediğin gibi haberlere bile tahammülüm yok boğuluyorum sanki izlerken.bende 1-2 tane annelikle ilgili program buldum onlara bakıyorum şimdilik

aynen bende izlemiyorum oysaki ben çok severdim tv izlemeyi dizileri şiimdi her diziye hüngür hüngür ağlıyorum insanın herşeyi değişiyomuş ben bunu anladım

cok gecmil olsun zeyhat aman dikkat et kendinede bebişinede..yemeklerinde cok korunn artık daha fazla önm ver...

iyi yapıyorsun canımm bunları nasıl izleyebiliyorlar sasırıyorum
aynen bende izlemiyorum oysaki ben çok severdim tv izlemeyi dizileri şiimdi her diziye hüngür hüngür ağlıyorum insanın herşeyi değişiyomuş ben bunu anladım

sende bnm gibi uzak durrr caka

cok gecmil olsun zeyhat aman dikkat et kendinede bebişinede..yemeklerinde cok korunn artık daha fazla önm ver...

iyi yapıyorsun canımm bunları nasıl izleyebiliyorlar sasırıyorum

sende bnm gibi uzak durrr caka

dr herşeyi kesti şeker ekmek karbonhidratlı şeyler börek hamur makarna bir yığın şey sıraladı
zaten yemek seçiyorum ben buna nasıl dikkat edeceğim şimdi hiç bilmiyorum

hamileliğin bütün olumsuz şeylrini yaşıyorum iyice anladım artık

olsun böyle düşünüp kendini üzme..atlatıcaksın ve sonundaa bebegine kavusucaksın..gelip gecici bunlar...neleri atlatmıyorki insan...

olsun böyle düşünüp kendini üzme..atlatıcaksın ve sonundaa bebegine kavusucaksın..gelip gecici bunlar...neleri atlatmıyorki insan...

inşallah canım bugün iki tane patik aldım dr a giderken sonra eve geldim çıkarttım onları bir garip oldum acaba bunları kullanabilecekmi diye

zaten kese plesanta rahmin ağzında onu düşünürken ne olacak sonum bebek doğacakmı derken birde bu geldi

inşallah canım bugün iki tane patik aldım dr a giderken sonra eve geldim çıkarttım onları bir garip oldum acaba bunları kullanabilecekmi diye

kullanır canım inşallah sağlıklı olsunlarda 9 ay çile çekeriz artık
bizde korkumuzdan bebekle ilgili hiçbirşey yapmıyoruz, sanki ben grip oldum da yatıyor gibiyim. bebeğin lafı pek geçmiyor
bu korkularımızda geçecek hayırlısıyla , sıpalar doğunca tüm yaşadıklarımızı unutacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…