o zaman bende kullanmıcam zaten yan etkisinde uyku bozuklukları psikolojik sorunlar yazıyo zaten dengem alt üst bide onu alırsam iyice bozulur belki neme lazım Allah ım korusun bebeğimide inşallah
selam kızlar ben geldim herkes iyidir inşallah okumadım geçmişi..
aldılar bebeğimi doktor bu sağlıklı gebeliğin habercisidir dedi
4 hafta sonra araştıracak ona göre yeni bi yol çizicez
haziran annesi olamıyorum ya haziran teyzesi olım mi???????????????
hepinize kolay hamilelikler uğrar güzel haberlerinizi alırım inşallah
kızlar bide bişey sorucam folikasit kullanıyomusunuz ben bulantılarımı iyice artıtı diye bide serum takındığım için almıyorum açıkcası bi zararı olurmu sizce
kıslar bşi dicem ya bn artık televizyon izleyemiyorum..gündüzleri sacma sapan kadın programları düzeysiz egitimsiz konusmalar...aksamlarıda o onu öldürmüş o onu aldatmıss sacma sapan diziler
sadece annelikle ilgili doktorların konusmalarını birde oldukca masumm ve saf olduugu için cizgi filmleri seyredebiliyorum..
arada birde kültürümüzü yansıtan alevi kanallarını...
hamile olmadan öncee zaten cok sacma gelirdii düzeysiz programlarrr fakat hamilelikten sonra bırakın bunları film bile izlemememye basladım..filmdeki aksiyon yada kötülük canımı sıkıyorr morelimi bozuyor kapatıyorum..dedimyaa aralarında en masumm cizgi filmler geliyor bana:)
genelde kendimi buldugum klasik cazz müziklerini tercih ediyorum..hemde psikolojık olarak cok rahatlatıyor..hamile olmadan öncede bu böyleydi
sizler neler izleyebiliyorsunuz..dinleyebiliyorsunuzz...dinlediginiz veya izlediginiz seyleri sizi etkiliyormu?bi degişim oldu mu?
mrb kızlar kan sonucu dr uma gösterdim dahiliyeciyle görüştü şekerimi yüksek buldular büyük ihtimal gebelik diyabeti yaşayacakmışım. Bir sürü şeyi yeme dedi. Tokluk kan şekerini 6. aydan önce yapacaklar
hele ki ben o gündüz kuşağı programlarından fenalık geçiriyorum
evdeyim diye bakıyorum arada bu kadar saçma programları nasıl yapıyorlar anlayamıyorum.
dediğin gibi haberlere bile tahammülüm yok boğuluyorum sanki izlerken.bende 1-2 tane annelikle ilgili program buldum onlara bakıyorum şimdilik
aynen bende izlemiyorum oysaki ben çok severdim tv izlemeyi dizileri şiimdi her diziye hüngür hüngür ağlıyorum insanın herşeyi değişiyomuş ben bunu anladım
cok gecmil olsun zeyhat aman dikkat et kendinede bebişinede..yemeklerinde cok korunn artık daha fazla önm ver...
iyi yapıyorsun canımm bunları nasıl izleyebiliyorlar sasırıyorum
sende bnm gibi uzak durrr caka
olsun böyle düşünüp kendini üzme..atlatıcaksın ve sonundaa bebegine kavusucaksın..gelip gecici bunlar...neleri atlatmıyorki insan...
inşallah canım bugün iki tane patik aldım dr a giderken sonra eve geldim çıkarttım onları bir garip oldum acaba bunları kullanabilecekmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?