2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısıyla bi doğsaydı bu sıpalar 9 ay çok uzun bi süreç ya insanın 1 günü bile 1 yıl gibi geçiyo kim bilir 9 ay kaç yıl gibi geçecek valla ben şimdiden çok yorgunum doğduğundada böyle olursam şayet bakamam bile

inşallah canım allah kimseyi üzmesin

bazen ben de çok kafa yoruyorum nasıl geçecek bu dokuz ay diye... bakalım yaşayıp göreceğiz.

yıne cen cene aaa hanımlar azcık susun ayol ben yokken nasıl okuycam sımdı:d

bızde ukla komsumla gezdık geldık

merhaba kıslar
ya yarın kısmetse hayırlısıyla 8 haftalık olucam ve bugün deli gibi bulantılar yine başladı yaaaaaaaaa içim dışıma çıktı bir çözümü varmı bunun

kokular kokular kokularrrrrrr ayyyyyyyyyyyyyyyy her koku burnumda yaaaaaa

merhaba kıslar
ya yarın kısmetse hayırlısıyla 8 haftalık olucam ve bugün deli gibi bulantılar yine başladı yaaaaaaaaa içim dışıma çıktı bir çözümü varmı bunun

Canim benim senin moralini bozmak istemem ama 8inci haftama kadar pek bir sikayetim yoktu
ama 8inci haftamdan dan sonra benim de bulantilarim artmaya basladi
ve 9uncu haftamdan beri her sabah cikartiyorum ve hergun bulanti ile oturuyorum.

Canim benim senin moralini bozmak istemem ama 8inci haftama kadar pek bir sikayetim yoktu
ama 8inci haftamdan dan sonra benim de bulantilarim artmaya basladi
ve 9uncu haftamdan beri her sabah cikartiyorum ve hergun bulanti ile oturuyorum.

canım ya ilk iki hafta olmuştu ama hiç çıkarmamıştım yediklerimi ama bugün fenayım e yapacak bişi yok bebişlerimizin nazını çekicez dime annesi :hulya::hulya:

ya bide senin tıckere ben yapamadım bir türlü yani bendekide öle olsun istiy:hulyarum ama beceremiyorum bilgin varmı senin acaba

Neresini yapamadin canim, istersen tarihlerini yaz yapayim.

okudum geldim
biz bugün daemon la buluştuk komşum valla iyiki yakın oturuyoz
sık sık görüşürüz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…