- 26 Şubat 2009
- 4.026
- 3
- 356
- Konu Sahibi daemon
- #46.261
aaayyyyyyyyyyyyyy bu bebişşş bugüüünn hareketlenir gibi oldu yahhuuu sositososito
selam canım kaç haftalıksın ki hareketlensin tabi miniş annesine ben burdyım desin dimi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaayyyyyyyyyyyyyy bu bebişşş bugüüünn hareketlenir gibi oldu yahhuuu sositososito
aminnnn canim hepimizinkiniopuyorumnanaktankanaryacaım güzel dileklerin için çok saol amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim cümlemizinkini sağlıkla isimleriyle yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
aaaaa yakınız hakketten
dün 2 defa carrefour yolunu teptik annem yuzunden zatialsanaalsanasmile
aminnnn canim hepimizinkiniopuyorumnanaktan
selam canım kaç haftalıksın ki hareketlensin tabi miniş annesine ben burdyım desin dimi ama![]()
çokk ösledimm ya ben oraları annemiiii offfffffffffff
bebişe zararı olur diye de gidemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canim görüsemedik ne zamandir genelde burdayim ama sen yoktun sanirim.kizim olacak Allahin izniyle sinemiscim.evelsigün ayrintili ultrosonda kesinlesti kiz olacagiseninle uzun zamandır görüşemiyoruz cicim senin neyin olacak hayırlısıyla
ay canım benim kıyamam
ben sanki başka şehirde nefes bile alamıcakmışım gibi
gerci alışır insan ama ne bılım ıste...
acele etme du
doğumdan sonra doğum gezmesi yaparsın butaraflara
20+1 bugünn.. beyfendi hiççç hareket etmedii bugüne kadarr bilmiyorumkismile ama şimdi belirgin kıpraşmalar varrr sankiii :CüvCüv:
evet canim görüsemedik ne zamandir genelde burdayim ama sen yoktun sanirim.kizim olacak Allahin izniyle sinemiscim.evelsigün ayrintili ultrosonda kesinlesti kiz olacagi
Cleopatraaaaa hani cici yaaaaaaaaaaaaaa
oooooo maaşşallah annesiiiiiiiiiikıpraşsın tabi negüzel bir duygu ama dime benimde oğlum kıpırdadıkça yüzümde bir gülümseme beliriyor eşimde o anlarda bana diyo ki yüzündeki en güzel gülümseme oluyo aşkım diyo a.s.a.s.:teytey::teytey::dance::dance::dance:
:sm_confusedsenindemi kızın olcak kısssssss senide listemize ekleyelim dimi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
YA YAPCAM DE NE ZAMANNNNNNN GELİM KIS BEN AĞUSTOSTA DENİZE GELSEKKK ERKENMİ OLUR BEBİŞŞ İÇİNNNNNN :dance:
aminnnnnnnnnn canim insaallah senin ve hepimizindeaman aman annesi maaşşallah kızınasağlıkla hayırla gelsin annesinin babasının kucagına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende eskisehiri cok özledimmmmmmmmmmmm,annemiiiiiiiiiii,babamiii,ablamiiiii sus simdi agliyacagimmafoldumbenagustosu iple cekiyorumçokk ösledimm ya ben oraları annemiiii offfffffffffff
bebişe zararı olur diye de gidemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
21.ve 22.haftalarda daha cok belli oluyor canim20+1 bugünn.. beyfendi hiççç hareket etmedii bugüne kadarr bilmiyorumkismile ama şimdi belirgin kıpraşmalar varrr sankiii :CüvCüv:
nan sen beni annayamamışın hala..özge dün hastaneye gittim ya
girişte senin malum görevi yapan bi arkadaş vardı
sen diye baktım ha kıza
sempatiksalakcinni
ama çok suratlı bişidi sen öle yapma