2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokk ösledimm ya ben oraları annemiiii offfffffffffff
bebişe zararı olur diye de gidemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım benim kıyamam
ben sanki başka şehirde nefes bile alamıcakmışım gibi
gerci alışır insan ama ne bılım ıste...
acele etme du
doğumdan sonra doğum gezmesi yaparsın butaraflara

ay canım benim kıyamam
ben sanki başka şehirde nefes bile alamıcakmışım gibi
gerci alışır insan ama ne bılım ıste...
acele etme du
doğumdan sonra doğum gezmesi yaparsın butaraflara

YA YAPCAM DE NE ZAMANNNNNNN GELİM KIS BEN AĞUSTOSTA DENİZE GELSEKKK ERKENMİ OLUR BEBİŞŞ İÇİNNNNNN :dance:

20+1 bugünn.. beyfendi hiççç hareket etmedii bugüne kadarr bilmiyorumkismile ama şimdi belirgin kıpraşmalar varrr sankiii :CüvCüv:

oooooo maaşşallah annesiiiiiiiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kıpraşsın tabi negüzel bir duygu ama dime benimde oğlum kıpırdadıkça yüzümde bir gülümseme beliriyor eşimde o anlarda bana diyo ki yüzündeki en güzel gülümseme oluyo aşkım diyo a.s.a.s.:teytey::teytey::dance::dance::dance:

evet canim görüsemedik ne zamandir genelde burdayim ama sen yoktun sanirim.kizim olacak Allahin izniyle sinemiscim.evelsigün ayrintili ultrosonda kesinlesti kiz olacagi

aman aman annesi maaşşallah kızına :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sağlıkla hayırla gelsin annesinin babasının kucagına inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oooooo maaşşallah annesiiiiiiiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kıpraşsın tabi negüzel bir duygu ama dime benimde oğlum kıpırdadıkça yüzümde bir gülümseme beliriyor eşimde o anlarda bana diyo ki yüzündeki en güzel gülümseme oluyo aşkım diyo a.s.a.s.:teytey::teytey::dance::dance::dance:

:1hug:

senindemi kızın olcak kısssssss senide listemize ekleyelim dimi ama aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
:sm_confused:opuyorumnanaktan sinemis teyzesi ben kizimi uzaklara vermem.zamaninda babam da bana öyle demisti ama :çok üzgünüm:büyük konusmus,neyse seni oglani buraya aldirizalkisalkisalkis

özge dün hastaneye gittim ya
girişte senin malum görevi yapan bi arkadaş vardı
sen diye baktım ha kıza
sempatiksalakcinni

ama çok suratlı bişidi sen öle yapma

Son düzenleyen: Moderatör:
çokk ösledimm ya ben oraları annemiiii offfffffffffff
bebişe zararı olur diye de gidemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende eskisehiri cok özledimmmmmmmmmmmm,annemiiiiiiiiiii,babamiii,ablamiiiii sus simdi agliyacagimmafoldumbenagustosu iple cekiyorum

elhamra patiklerin çok güsel..
ben hala gönderemedim çok utanıyorum.. :kedi:
kargocu gelince bana yollamayı unutuyolar hep ya

özge dün hastaneye gittim ya
girişte senin malum görevi yapan bi arkadaş vardı
sen diye baktım ha kıza
sempatiksalakcinni

ama çok suratlı bişidi sen öle yapma
nan sen beni annayamamışın hala..
bilmiyorumkismile
kapalı ofisteyiz biz hastalarnan yüzyüze görüşmüyozzz
bilmiyorumkismile