• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak biz çizgi ultrasondan bahsediyoz sen hala cd diyosun Archimimmmm yetiiş :mymeka:
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ssssssssssssssssssssssssssss
ggggggggggggggggggggggggg
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kızımı Ösledİm kızlar yaaa offffffff
ama ne yazıkkİ 9 gÜn varrrr ve cd yapcaklar bİseee
haaa kızlar ya onun İÇİn ayrı bİr Ücret alıyolarmı kÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
ssssssssssssssssssssssssssss
ggggggggggggggggggggggggg
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kızımı Ösledİm kızlar yaaa offffffff
ama ne yazıkkİ 9 gÜn varrrr ve cd yapcaklar bİseee
haaa kızlar ya onun İÇİn ayrı bİr Ücret alıyolarmı kÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
he kuşum..
ben bi taraftan iş yapıyom da, takip de ediyom sizi
zemuszemus

E tabi bunada şükretmek lazım sırnaşık şey
Bizim kızların isimleri de nostaljik olur dimi şükufe, dürdane, cevriye, falan gibi CADIARZU

oyy cevriye diyince yaprak dökümündeki cadı kaynana geliyor aklımadelikafadulden
benim kızın adı belli asya olacak opuyorumnanaktan

Yürüyün gidin nan alsanaalsanasmile
Evet senın zannettım canım.İşten dolayı tam okuyamıyorum yazıları.....Neyse.İşte benım gırdığım ultrason boyle her gırdığımde renkı verıyo onu demek ıstedım.Renklı derken goruntu net çıkıyo.Gerçi dedım bende bu buyuk gıbı ama benımkıde buyumuştur belkı bu sefer gittiğimde gorürum dedım içimden dedımkaydirigubbakcemile3Neyse canım yınede maşallah kımınse artık.

Asya mııı vaaaoowwww aklinialirimsmile
Biz fört döneminde cemre naz derdik hep, öle kaldı hala yeni bişey düşünmedik
Sanırım cemre naz olcak sengözlerimebaksanab

oyy cevriye diyince yaprak dökümündeki cadı kaynana geliyor aklımadelikafadulden
benim kızın adı belli asya olacak opuyorumnanaktan

ismirliler ben narlıdere tarafında oturdugumdan bilmiyoom bilmiyorumkismile bornova pazarı çook güzel oluyomuşş akşam üstüne doğru gitsem bişi bulabilirmiyim kiii acepp kaydirigubbakcemile4

Şu an durmamız hata len ne rezillik kaydirigubbakcemile3
Hem o cd değil tekerçalar kaydirigubbakcemile3
yeni nesil fena canım kaydirigubbakcemile3
QUOTE=archimim;11440719]CD ne acep?? ne zaman icat olmuş. şimdi duydum ilk defa aklinialirimsmile
benimde başka doktora gidip ultrasona girmem farz oldu.
[/QUOTE]

Yürüyün gidin nan alsanaalsanasmile

Valla şaşırdım kızlar.ultrasonmu gordum daha onceden.Ben herkesinkini öyle sanıyodum gerçekten.Neyse ya doğru eskıden ultrasonmu vardı.Allah sağlık sıhat versin bebişlerimize.Kızlar benım ne gunağım var cosmocum bana nıyealsanaalsanasmile öyle yapıyon.Yazık ama bana:sinifsinif:olumunekankayizsmile

evettttttt mamaızı yedik geldik evettttttt bayanlar kızı olcek cici anne adayları parmak kaldırsın bakiyiiiiiimmmmmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ismirliler ben narlıdere tarafında oturdugumdan bilmiyoom bilmiyorumkismile bornova pazarı çook güzel oluyomuşş akşam üstüne doğru gitsem bişi bulabilirmiyim kiii acepp kaydirigubbakcemile4

ya ismir demeyin ya ösledim zantennnnnnn
elhamraaa ayrıca annemlerle sen yakınsın sanırımmmm

kanaryacaım güzel dileklerin için çok saol amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rabbim cümlemizinkini sağlıkla isimleriyle yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

ay bornova pazarı süper ya

oy anacımmmmmmmmmmmm şiştimmmmmmmmmmmm uyumaktan yaaa bilmiyorumkismile

Back
X