geçmedi bilmiyorumkismile
50 kere aradı hala arıyo açmıyorum..
çok sinirlendirdi beni yaa..
me hali varsa görsün..
ben eve geldim son ses açtım müzik dinniyom bilmiyorumkismile
kızlar şoktayım abimin eşi hamileymiş kaza ile kaldıı 7 haftalıkmışş 1,5 yasında bir oğlu var zaten
kızlar şoktayım abimin eşi hamileymiş kaza ile kaldıı 7 haftalıkmışş 1,5 yasında bir oğlu var zaten
Özgem hayirdir ne bu siddet bu celall alsanaalsanasmile
aman bişi sanmaz o..neden kız naptıda bukdr sınırlendın yazık adama merak eder ac telefonu bişi oldu falan sanır vallaa hamılesın
anaaa hadi hayırlısı olsun bende korunurken hamıle kaldım bılıyonuzmuopuyorumnanaktan
aman bişi sanmaz o..
ya babasıyla ev bakmaya cıktılar.. ben de merak ediyom tabi napıyolar diye.. merak ettiğim evler fln da vardı.
sabah ilk bi aradım, hiç ibşi sölemiyo böle donuk donuk konusuyo, arkadan kayınpeder bagırıyo suraya gittik buraya gittik diye bizimki kapalı kutu yok daha bişi deyip duruyo.
hadi iyi dedim kapadım.
sonra kayınvalidem aradı.
ona kocası herşeyi sölemiş tabi.
işte su ev 3 te randevu vermiş, surası şöle şimdi buraya gittiler fln. saat 3 te randevu veren yere de buluşur gideriz demişler kaynanama.
aa dedim ben de size geleyim o zaman beraber gideriz. olur ara bakalım kocanı dedi.
aradım benim odunu, dedim ki annene gideyim mi, belki beraber bakacağımız yerler olur.
cevap:yok olmaz bugün.
niye dedim. bugun o kdr ev bakmayacaz. neyse ben ararım seni
derken ben teli yüzüne kapattım bilmiyorumkismile
böle dingil bi adam olabilir mi yaa.
sanki kaynanamlara ev bakıyolar bana deil
anaaa hadi hayırlısı olsun bende korunurken hamıle kaldım bılıyonuzmuopuyorumnanaktan
aa akannehir
böle odunluğuna kızıyorum..ortak izinli bi gününüzde beraber gitseniz ya kocanna
kayınpedermı begencek evi ala ala
du kızma bi dk bende gereksiz celallendim
ne güzel bak yardımcı oluyolar
kocanda yazık zor bu işler kafası karısmıstır
bizimki barut gibiydi ev ararkende yerleştirirkende
ilk kürtajdan sonra doktor dedi 3ay beklicen
eyvaah ddim ben nasıl beklıcem 3 ay
hemen olsun ıstıyom cunku bebiko
sonra 2.ayda falandık
ilaç kullanmak istemedim
eşiminde korunması bana cok komık geliyodu
işte ole
sonra eşim dedı geri çekilmeyle şeedelim
biz bişey olmaz sanıyodu
ki
bi cok ınsan ole yapıyuomus bısıde olmuyomus
ama bana oldu
oh ıyıkıde oldusempatiksalakcinni
ilk kürtajdan sonra doktor dedi 3ay beklicen
eyvaah ddim ben nasıl beklıcem 3 ay
hemen olsun ıstıyom cunku bebiko
sonra 2.ayda falandık
ilaç kullanmak istemedim
eşiminde korunması bana cok komık geliyodu
işte ole
sonra eşim dedı geri çekilmeyle şeedelim
biz bişey olmaz sanıyodu
ki
bi cok ınsan ole yapıyuomus bısıde olmuyomus
ama bana oldu
oh ıyıkıde oldusempatiksalakcinni
ayy cok gunah ya kıymasın konus sen onlaaasaol güzelim hayırlısı bakalım doğurmak istemiyor ama hem günah hem de yazık yaa
böle odunluğuna kızıyorum..
şimdi kayınvalidem aradı açtım
diyo ki gelip seni alcak şimdi bunların baktıkları eve bakcakmışız..
salak bu benim oğlan boşver diyo bilmiyorumkismile
hyrlısı olsun cnm guzel bi haber neden şoktasn ne guzel 1.5 yasnda bi abısı oolcak
Geri cekilme yöntemiyle 3 sene korunduk biz canim.
Ama bu oglustan sonra ona bende guvenemem cunki artik cocuk istemiyorum onun riski var tabiki.
Off bide dogumdan sonra korunma derdi var 5 yillik evliyim hic bir korunma yontemi bilmiyorum ve cok kararsizimmm eyvahedigeldismile
aman bişi sanmaz o..
ya babasıyla ev bakmaya cıktılar.. ben de merak ediyom tabi napıyolar diye.. merak ettiğim evler fln da vardı.
sabah ilk bi aradım, hiç ibşi sölemiyo böle donuk donuk konusuyo, arkadan kayınpeder bagırıyo suraya gittik buraya gittik diye bizimki kapalı kutu yok daha bişi deyip duruyo.
hadi iyi dedim kapadım.
işte su ev 3 te randevu vermiş, surası şöle şimdi buraya gittiler fln. saat 3 te randevu veren yere de buluşur gideriz demişler kaynanama.
aa dedim ben de size geleyim o zaman beraber gideriz. olur ara bakalım kocanı dedi.
aradım benim odunu, dedim ki annene gideyim mi, belki beraber bakacağımız yerler olur.
aman bişi sanmaz o..
hadi iyi dedim kapadım.
gitces tabi mecbur..
ayy cok gunah ya kıymasın konus sen onlaaa
du sinirlenme şimdi
guzel guzel gıt eve bak
aksama yalnız kaldığında halledersin yawrum
böle odunluğuna kızıyorum..
şimdi kayınvalidem aradı açtım
diyo ki gelip seni alcak şimdi bunların baktıkları eve bakcakmışız..
salak bu benim oğlan boşver diyo bilmiyorumkismile
valla kızmakta haklısn offyaaa bnm kocada böle gıcık sorrsın cevap vermez bişi olr anltmaz bişi yapar anltmz
ben baskalrından duyarm ozmn cıldırrrm aynı durum
aynen kızlar gel de kafayı yeme.. sempatiksalakcinniOfff benime en cok kizdigim sey yaa...
Olurmu öyle sacmalik evi senmi begencen onlarmi ne alaka yaniii sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?