2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

spiral en güzeli diyo etrafımdaki herkes
doğumdan 40 gün sonra hemen bi saglık ocagında taktırıyormussun 10 dk da
ama bazı bunyeler kabulde etmıyomus tabı

Canim spiral in bi cok yan etkisi var.Benim cevremde bicok insan kullanip geri cikarttirdi.Bu sitedede cok arastirdim spralden hamile kalanlarmi ararsin neler var nelerr.
Spiral kullandinmi 10 gunu buluyormus hem adet döneminn ve cok sancili oluyomus.
Alt komsumun sprali kaymis allahtan hamile kalmadan farketmis cikartmis.
Baska biri spral varken hamile kaliyo ve spral bebegin basina gecmis cocugun sakat dogma ihtimali oldugu icin almislarrr..
AYYY daha sayayimm miii kafamçokkarıştı

canım sakin ol ve git bak evlere o da gerilmiştir erkekler sıkıntıya pek gelemiyorlar malum
sağol canım
abinin eşine de allah kolaylık versin valla zor bir durum
ama sanırım ben olsam doğururrdum
herşeyde bir hayır vardır diyerekten

cnm nasıl kıyacak yaaa
bebek kısmtyle gelır allh yardm eder hem bak kendı ısymıs bi şeklde ıdare edılck artk allh kolylk versın

hadi kuşlar ben çıktım
bakalım su evlere sempatiksalakcinni

aynen kızlar gel de kafayı yeme.. sempatiksalakcinni

Canim bence sen bu stresle ev falan bakmaya gitme baksinlar kendileri.Sonucta en son karari vericek olan sensin onlarda ev gezdikleriyle kalirlarrr bayanssulusmile

canım sakin ol ve git bak evlere o da gerilmiştir erkekler sıkıntıya pek gelemiyorlar malum

efet hemde hıc sıkıntıya gelemyrlr benmkıde benı cıldırttı sımdı yatak odasına elbıse dolabı tasıncak tabı halıyle sokulmesı falan gerekıyr 3 -5 aydr tasıyack adama bulup gelemıyor sınr oldum yaa en sonnda ben adam bulup gelcem yakısık almayacak evde erkek duruken sımdı hatrlatyrm bak budefa adamı bul sımdıden bul pazar pazar nerden bulcan adam ofluyor pufluyr sıkıntıya gelemıyormus bıde soluyr klıma bakcaz dıyormm off tamam diyor seytan dıyor gıt al klımayı kafasına gecır bnmde keyfımı kacrdı yaa durduk yereee

sağol canım
abinin eşine de allah kolaylık versin valla zor bir durum
ama sanırım ben olsam doğururrdum
herşeyde bir hayır vardır diyerekten

ben de aynı sekilde canım o da cok 2 arada 1 derede kalmıs durumda ve üzülüyor telefonda ağlıyordu zaten artık öyle isteğe göre her yer kürtaj yapmıyorlarmıs

Canim bence sen bu stresle ev falan bakmaya gitme baksinlar kendileri.Sonucta en son karari vericek olan sensin onlarda ev gezdikleriyle kalirlarrr bayanssulusmile
gidemedim gyindim bekliyom..
şimdi işin içine kaynanalar fln da girdi
onlarla gitces
o yusden gelmem diyemedim
yoksa kendi sölesydi
git kendi başına hallet naparsan yap bana ihtiyacın yok dicektim aklinialirimsmile

hepsi aynı model yaa benimkisi de öyle cok rahattır saolsun

amanin korktum valla
hadi kuşlar ben çıktım
bakalım su evlere sempatiksalakcinni

ne zaman gelcenki acababilmiyorumkismile

ne zaman gelcenki acababilmiyorumkismile[/COLOR][/B]
pofff bilmem ki.. bilmiyorumkismile
aksam da teyzesi yemege davet etti..
annemler fln da gelcek..
yarın da yokuz
arkadaşın eşi askerden geldi onnara gitcess bilmiyorumkismile

cnm nasıl kıyacak yaaa
bebek kısmtyle gelır allh yardm eder hem bak kendı ısymıs bi şeklde ıdare edılck artk allh kolylk versın

ya sadece parasal da değil mevzu canım kim bakacak derdi de var ege boyle hareketli olunca herkesin gözü korktu valla.ben bile düşünüyorum anneme üzülüyorum nasıl bakacaklar diye.ayrıca da bana da bir faydası olamayacak annemin bu durumda orda 2 cocuk olunca.bana da gelecekti ayda 1 hafta falan arada alıp götürüp bakacaktı kayınvalidem bunalmasın tek basına diye ama su durumda bunlar da imkansız gibi.ay valla allah herseyi zamanında ve hayırlısı ile versin ama kesinlikle aldırmasını istemiyorum ben de tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…