spiral en güzeli diyo etrafımdaki herkes
doğumdan 40 gün sonra hemen bi saglık ocagında taktırıyormussun 10 dk da
ama bazı bunyeler kabulde etmıyomus tabı
sağol canımcanım sakin ol ve git bak evlere o da gerilmiştir erkekler sıkıntıya pek gelemiyorlar malum
canım cok zamansız oldu yani beklemiyorduk hiçbirimiz şok olduk kendisi ağlıyor telefonda..nasıl bakıcam ben diye.calısıyor zaten..kendi işi ama gene de para lazım tabi.ev yaptılar hem de villa biraz borcları var..zorlanacaklar her anlamda.annemle kendi annesi dönüşümlü olarak egeye bakıyorlardı zaten anca cünkü çok hareketli bir çocuk.e böyle yani durumlar herkes şokta ama kimse aldır demiyor tabi o aldırıcam diyor
aynen kızlar gel de kafayı yeme.. sempatiksalakcinni
canım sakin ol ve git bak evlere o da gerilmiştir erkekler sıkıntıya pek gelemiyorlar malum
hadi kuşlar ben çıktım
bakalım su evlere sempatiksalakcinni
sağol canım
abinin eşine de allah kolaylık versin valla zor bir durum
ama sanırım ben olsam doğururrdum
herşeyde bir hayır vardır diyerekten
gidemedim gyindim bekliyom..Canim bence sen bu stresle ev falan bakmaya gitme baksinlar kendileri.Sonucta en son karari vericek olan sensin onlarda ev gezdikleriyle kalirlarrr bayanssulusmile
hadi kuşlar ben çıktım
efet hemde hıc sıkıntıya gelemyrlr benmkıde benı cıldırttı sımdı yatak odasına elbıse dolabı tasıncak tabı halıyle sokulmesı falan gerekıyr 3 -5 aydr tasıyack adama bulup gelemıyor sınr oldum yaa en sonnda ben adam bulup gelcem yakısık almayacak evde erkek duruken sımdı hatrlatyrm bak budefa adamı bul sımdıden bul pazar pazar nerden bulcan adam ofluyor pufluyr sıkıntıya gelemıyormus bıde soluyr klıma bakcaz dıyormm off tamam diyor seytan dıyor gıt al klımayı kafasına gecırbnmde keyfımı kacrdı yaa durduk yereee
gitces tabi mecbur..
onlarda var şimdi çünkü
bişi diyemedim
de kadın anlamış benim teli acmadıgımı fln..
benim koca da benim annemi aramış, onlara mı gittim diye..
anneleri de karıştırmış.
ay neyse ben cıkayım da üstümü giyineyim
geçirmiştim esofmanları
amanin korktum vallaCanim spiral in bi cok yan etkisi var.Benim cevremde bicok insan kullanip geri cikarttirdi.Bu sitedede cok arastirdim spralden hamile kalanlarmi ararsin neler var nelerr.
Spiral kullandinmi 10 gunu buluyormus hem adet döneminn ve cok sancili oluyomus.
Alt komsumun sprali kaymis allahtan hamile kalmadan farketmis cikartmis.
Baska biri spral varken hamile kaliyo ve spral bebegin basina gecmis cocugun sakat dogma ihtimali oldugu icin almislarrr..
AYYY daha sayayimm miii kafamçokkarıştı
hadi kuşlar ben çıktım
amanin korktum valla
ne zaman gelcenki acababilmiyorumkismile
pofff bilmem ki.. bilmiyorumkismilene zaman gelcenki acababilmiyorumkismile[/COLOR][/B]
uklayla dışarı çıkıcaklardı onlar hala gelemedi gezençi karılarşutarafagittidaem nerde elh?
pofff bilmem ki.. bilmiyorumkismile
aksam da teyzesi yemege davet etti..
annemler fln da gelcek..
yarın da yokuz
arkadaşın eşi askerden geldi onnara gitcess bilmiyorumkismile
cnm nasıl kıyacak yaaa
bebek kısmtyle gelır allh yardm eder hem bak kendı ısymıs bi şeklde ıdare edılck artk allh kolylk versın
[COLOR="Red]
yaaa öf özge öf sana:sinifsinif:[/COLOR]
uklayla dışarı çıkıcaklardı onlar hala gelemedi gezençi karılarşutarafagitti
hımm hadi bakalım ohhh gezsinler ya ben de deli gibi gezmek istiyorum valla yaa düşündüm de hiç gezmiyorum ne zamandır kendim için bişey yapmamışım dışarı cıkıp arkadaslarımla falan görüşmüyorum ne zamandır :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?