CLeOpaTRa canım dr sana nidilat ver di mi??
cok gecmis olsun mehtapcim.evet senin kanaman falan vardi,düzeldi diye biliyorum.Rabbim yar ve yardimcin olsun.meleginde annesine ve babasina saglikli bir sekilde kavussun.duam seninle.kendine cok dikkat et.az bir zaman kaldi.herkese merhabalar...
ben birkaç gündür yoktum tuşlarda arıza vardı..(
bu arada dr gittil..bebeğim sağlıklı çokşükür..sıpam dil bile çıkarıyor..kkıpır kıpır..:))çok tatlıydı.....
ama riskim yüksek....dr beni ''patlamaya hazır bir bomba'' ya benzetiyor..her an ne olacağın belli değil dikkatli ol dedi..((
salı günü hastaneye yatıcam..bakalımbazı tetkikler yapılacak..umarım herşey yolunda gider...ne olur dualarınızı eksik etmeyin..:Saruboceq:
cok gecmis olsun mehtapcim.evet senin kanaman falan vardi,düzeldi diye biliyorum.Rabbim yar ve yardimcin olsun.meleginde annesine ve babasina saglikli bir sekilde kavussun.duam seninle.kendine cok dikkat et.az bir zaman kaldi.
canım benim allah razı olsun...evet kanamayı atlattım sonra su gelir gibi oldu sonra mide bulantısı derken bugünlere geldim şükür..ama erkekn doğum riskim var malisef..kasılmalarım oluyorkarnım sertleşiyor..inşallah hepsini atlatırımda oğluma hayırlısıyla kavuşurum...
dr olmaması gereken ne varsa sende çıkıyor diyor..(( çok üzgünüm:senağlama
selam kızlar ben bugün 50 gramlık şeker yükleme testi yaptırdım yüksek çıktımoralim çok bozuk biraz mnce doktorumu aradım hemen 100 gramlık yaptır dedi. Yarın 100 gramlık yaptırıcam bakalım onun sonucu ne olucak. çok mutsuzummafoldumben
cnm sıkma canını ıns sorun cıkmaz sen cok dıkkat et yedıklerıne ıctıklerınee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?