2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar...

ben birkaç gündür yoktum tuşlarda arıza vardı..(

bu arada dr gittil..bebeğim sağlıklı çokşükür..sıpam dil bile çıkarıyor..kkıpır kıpır..:))çok tatlıydı.....

ama riskim yüksek....dr beni ''patlamaya hazır bir bomba'' ya benzetiyor..her an ne olacağın belli değil dikkatli ol dedi..((
salı günü hastaneye yatıcam..bakalımbazı tetkikler yapılacak..umarım herşey yolunda gider...ne olur dualarınızı eksik etmeyin..:Saruboceq:

CLeOpaTRa canım dr sana nidilat ver di mi??

mhtp canım benim çok qeçmiş olsun inşallah ters bi durum olmaz
ve bebeğini sağlklı bir şekilde kucağına alırsın..
ben bu hafta dr qittim. dr herşey yoluna qirdi şuan bebekde sende çok iyisin dedi..
dikişe ilaca falan qerek kalmadı yani çok şükür..
darısı başına.. :1hug:

teşekkürler canım...
iyi olmana sevindim...

cok gecmis olsun mehtapcim.evet senin kanaman falan vardi,düzeldi diye biliyorum.Rabbim yar ve yardimcin olsun.meleginde annesine ve babasina saglikli bir sekilde kavussun.duam seninle.kendine cok dikkat et.az bir zaman kaldi.

cok gecmis olsun mehtapcim.evet senin kanaman falan vardi,düzeldi diye biliyorum.Rabbim yar ve yardimcin olsun.meleginde annesine ve babasina saglikli bir sekilde kavussun.duam seninle.kendine cok dikkat et.az bir zaman kaldi.

canım benim allah razı olsun...evet kanamayı atlattım sonra su gelir gibi oldu sonra mide bulantısı derken bugünlere geldim şükür..ama erkekn doğum riskim var malisef..kasılmalarım oluyorkarnım sertleşiyor..inşallah hepsini atlatırımda oğluma hayırlısıyla kavuşurum...
dr olmaması gereken ne varsa sende çıkıyor diyor..((çok üzgünüm:senağlama

:çok üzgünüm:

KıMSECKLER YOK HERKES KOCıŞıYLEMı ıLGıLENıYOR:d

selam kızlarrr?
nasılsınız?
benim misafirlerim vardı dünden beri.çok yoruldum.dün de zaten giremedim.acayip kar yağıyor burda her taraf buz oldu.ve su borularımız donduğundan misafirler de gitmek zorunda kaldı :) napalım herşey suyla oluyor evde hayat söndü sanki suyun gelmemesiyle beraber.eşim de şehirdışına çıkması gerekti ben de annemlere geldim. benim hikayem böyle kaydirigubbakcemile3sizden ne haberr?

Ayy neden kımseckler yok cok sıkıcı yafsssss

kimse yokmu....

selam kızlar ben bugün 50 gramlık şeker yükleme testi yaptırdım yüksek çıktı Moralim çok bozuk biraz mnce doktorumu aradım hemen 100 gramlık yaptır dedi. Yarın 100 gramlık yaptırıcam bakalım onun sonucu ne olucak. Çok mutsuzummafoldumben

cnm sıkma canını ıns sorun cıkmaz sen cok dıkkat et yedıklerıne ıctıklerınee

umtsuzluga kapılıp bebeginide üzme düzelmeyecek bir sorun degil zynpmrt

cnm sıkma canını ıns sorun cıkmaz sen cok dıkkat et yedıklerıne ıctıklerınee

inşallah çıkmaz ama benim umudum yok çıkıcakğını düşünüyorum ben zeten genetik açıdan risk grubundayım üstelik kiloluyumda bakalım yarın belli olur herşey. Sabah direk hastaneye gidicem hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…