inşallah çıkmaz ama benim umudum yok çıkıcakğını düşünüyorum ben zeten genetik açıdan risk grubundayım üstelik kiloluyumda bakalım yarın belli olur herşey. Sabah direk hastaneye gidicem hayırlısı bakalım.
ölüyoruuummmmmmm....
kimse yokmu....
ay resmen ölduk uklayla beraber.. Sabah 9 da bı cıktık 7 den sonra ancak gelebıldık eve..
Sabah kuafor oglene dogru emınonu altını ustune getırdık ciciler aldık bir sürü..
Ama fena yorulduk ogle yemegını taa 4 te yedık.
Ayaklarım şişmiş.
Uklayı bagladım en sonunda duracagı yoktu
supersınz kızlar valla cıclern fotolrını ceknde koyunyaa merk ederzzzz
ay yok cekıp eklersek sayfalar dolusu tutar.
Kaldırdım zaten. Artık alıp alıp koyucam kenara. Dplabı gelınce yıka rutulerım öle cekerım artıkk..
hadı be okdr cok seymi aldnz
selam kızlar ben bugün 50 gramlık şeker yükleme testi yaptırdım yüksek çıktıMoralim çok bozuk biraz mnce doktorumu aradım hemen 100 gramlık yaptır dedi. Yarın 100 gramlık yaptırıcam bakalım onun sonucu ne olucak. Çok mutsuzummafoldumben
ay resmen ölduk uklayla beraber.. sabah 9 da bı cıktık 7 den sonra ancak gelebıldık eve..
sabah kuafor oglene dogru emınonu altını ustune getırdık ciciler aldık bir sürü..
ama fena yorulduk ogle yemegını taa 4 te yedık.
ayaklarım şişmiş.
uklayı bagladım en sonunda duracagı yoktu
inşallah sorun çıkmaz canım,üzülme bebişin de üzülür bak...:sinifsinif:
merhaba dadlum...neler aldınız? indirim var mı?güle güle giysin giysin minnikleriniz yeni cicilerinihihoyyyt
ukla kendını aştı valla kapı süüsne kadar aldı bende bıkac takım cıtcıtlı badı battanıye havlu falan aldım..
bazı seylerını aynı aldık uklayla bebıklerımız aynı aynı gıyıncekler..
valla kapı suslerı normalde bu tarfta 100 tl ıken uklaya 18 tl den aldık.
cıtcıtlı bodylerı 1.5 tl den baslıyo. kalıtelı olanlar 2.5 tl ye aldık.
havlusunu 7.5 tl ye battanıyesını 9 tl ye aldım=))
oh oh maşallah kullanışlı,gerekir şeyler almışsınız.ben de almak istiyorum hele bi elime para geçsin bu aralar çok durgunum paracığım yogh :1no2:
ben de havlusunu filan işte lazım olacak şeylerini ufak ufak almak istiyorum.ha bi de kulaktan ateş ölçen var ya ondan istiyorum almak.ama giysi almayı düşünmüyorum zaten bi sürü hediye gelicek.
dadlum ukla kapı süsünü kaça aldı?
inşallah sorun çıkmaz canım,üzülme bebişin de üzülür bak...:sinifsinif:
merhaba dadlum...neler aldınız? indirim var mı?güle güle giysin giysin minnikleriniz yeni cicilerinihihoyyyt
18 e aldık kapı süsünü canımm cokta şeker bişi..
bende kıyafet almayı dusunmuyorum bıkac pıjama takımı ve tulum alıcam o kadar cıtcıtlı bodylerı yeter.
bırde bıberon atesolcek gıbı seylerı netten sıparıs ederım dıyorum..
bizde bugün hastaneden çıkınca gittik eminönüne havuzlu hanı dolaştık kıyafet beğenemedim ben hiç orda. Ama kapı süsü falan beğendim birkaç yere daha bakayım alıcam ordan. Sonra haşim işcana uğradık bebek arabası beğendik. Ama bir mağazaya baktık sadece kociş yarın bakalım geç oldu dedi. O yüzden almadık. Ama yarın gidermiyiz bilmiyorum eve gelince testlerin sonucuna baktık yükleme yüksek çıkınca aradım hemen doktoru 100 gramlık yaptır dedi. O 3 saat sürüyor yarın acıbademde yaptrıcam sonrasında halim kalmaz herhalde
valla kapı suslerı normalde bu tarfta 100 tl ıken uklaya 18 tl den aldık.
cıtcıtlı bodylerı 1.5 tl den baslıyo. kalıtelı olanlar 2.5 tl ye aldık.
havlusunu 7.5 tl ye battanıyesını 9 tl ye aldım=))
sağol leylacım inşallah çıkmaz ama insanın aklı takılıyor işte biraz ağladım açıldım ümarım bebişimi çok üzmemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?