2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AY KISLAR BENDE ALDIM BıŞıLER AMA sadece temel kıyafetler bırde pattanıye baskada bısıeyı yok. ben toplu aılıverıs degıl bole ara ara cıkıp almaktan yanayım toplu alısverıs oldurur heralde benı sımdıden boyleysem.
bıd ebıze ıhtıyaclar konusunda destek olan yok .
o yuzden benım aılem esımın aılesı falan beraber cıkalım dıyemıyorum hiç.
onlardan azncak tek tuk kıyafet falan bişi örerler o kdar.
o kadarıda zahmet olcak ama neysee

al benden de o kadar. 1 tane hastane çıkışı aldım daha da birşeyim yok. alalım dedikçe eşim kızıyor. ne acelesi var diye. ama artık yürüyemiyorum. hemen yorulmaya başladım.
valla haftasonu gideceğim kimse beni tutamaz.

bu arada melmea nin tarif ettiği fincanda keki yaptım dün. var ya süper oldu.
hemde çok pratik. akşama bir daha mı yapsam ne cokacimcoook

benim kocişde aynı komşum ne acele ediyorsun diyip duruyor bende sürekli birşeyler almak istiyorum,ne alsam gözüme az geliyor.herkesde bekle bekle diyip duruyor off ya kimse benim kadar heveslenmiyor sinir oluyorum

kızlarrr kızımın cicilerine bakın

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-80.html

abooow neler varmış
öle birden yazma kız içim bi fena oldu
öf ya
bizde mart başında çıkalım diyoruz
o zmaan ben nekadarlık oluyorum ki
öf yine kafa karıştı
hesaplayıverin nolurki:kedi:
bugün 22+6

26 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki kim sormuştu unuttum bebek şekerlerini ne yapıcaksınız ne zaman dağıtılcak die cnm doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere tutucaksın hastanede ikram etmeye başlarsın artanını eve götürürsün eve gelenlere ikram edersin sayı olarak kaç tane yaptıracağına bağlı elinde çok sayıda kalırsa mevlüttede kullanırsın ama doğumda dağıtmak için bu nikah şekeri gibi süslü çikolatalar şekerler düşün üzerine bebeğinin ismi yazılıyo ve eklemek istersen küçük notlar

ben hastanede bebekli çikolata ikram edicem gelenlere .. mevlütte ve sonrasında eve bebek görmeye gelenlere de bebek şekeri.hastanede gerek yok diye düşündüm ben

ukla daemon eminönünde hani eskiden bez baglanırdıya bebeklere böyle tülbent gibi ondan gördünüzmü hiç

banyo havlusunun içine ondan koyulunca suyunu güzel cekiyor vede yumusak ben ondan arıyom annemde dün arıyo beni artık bir ara eminönine gidelim diyor:)

mermerşahi canım onun adı. bende duymuştum bornozun içine diktiklerini.
anneme sorayım o daha iyi bilir. aklinialirimsmile

okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki kim sormuştu unuttum bebek şekerlerini ne yapıcaksınız ne zaman dağıtılcak die cnm doğumdan sonra hayırlı olsuna gelenlere tutucaksın hastanede ikram etmeye başlarsın artanını eve götürürsün eve gelenlere ikram edersin sayı olarak kaç tane yaptıracağına bağlı elinde çok sayıda kalırsa mevlüttede kullanırsın ama doğumda dağıtmak için bu nikah şekeri gibi süslü çikolatalar şekerler düşün üzerine bebeğinin ismi yazılıyo ve eklemek istersen küçük notlar

BEN SORMUSTUM CANIM COK SAOL BENDE MEVLUTTE DAGITILIYOR GIBI BİLİYORDUMDA ONDAN BILGIMIZ OLSUNDA DIMI AMA REZIL OLMYALAIM BAK KAYNVALIDE PARA GITCEK DIYE SOLEMIYOR BILE:d:d

:kedi:bilmiyorumkismiledelikafadulden

bizim ev var yan daire boşş bi bakın istersennn

ay ne ıyı olur bakalım valla.

buralarda cok fazla bos ev var bı gezsek cabuk buluruz aslında uygun fıyata

paniklemeyin kızlar bende daha birkaç parça kıyafet dışında bişey almadım. Zeten şu anda bilerek almıyorum sadece bol bol araştırıyorum. Bu aralar etraftan eşten dosttan ve özellikle sevgili küçük görümcemden (Allah razı olsun herşeyini benim için sakladı bebişlerimizin arası 19 ay olacak cinsiyetlerde tutuyor ) ihtiyaçlarımı toplamaktayım. Son aylarda bulamadığım şeyleri önceden karar verdiğim yerlerden gidip alıcam. Ben alamayacak durumda olursamda eşimle annem gidip benim beğendiklerimi alıcaklar. aramızda böyle bis sistem kurduk ailecek sizede tavsiye ederim.

evet ya süper olurdu görüşseydik. bende eşimle gideceğim ayrıntılıya. o da gelsin görsün kızını
isim konusunda ben asya da kararlıyım. eşim dün zeren ismini bulmuş netten. anlamı da kuvetli zeki demekmiş.
tutturdu asya zeren olsun diye. 2 isim de hiç sevmiyorum. sadece asya olsun yeter yerimseniben
zeren i hiç beğenmedim :kedi:

offff ya,daha bende bir igne bilem almadim bebegime.hamamda oturu gibi oturuyorum.sadece bakiniyorum.su anda liste yapiyorum,belki bilen bilir,benim ikinci bebegim oldugu icin bunda biraz daha gec yapicam alis verisi.ilkinde cok özenmistim olmadimafoldumben.neyse yakinda bende cicileri eklerim

kızlar bu arada eşimden aldığım son bilgi..
bebik odasını kaynanamlar alcakmış bilmiyorumkismile

e bende o da yok
toplasan
3 corap
5-6 tane body
1 yelek
falan...
ya bu uklayla dae aldıkça kıskanıyom beee:umursamaz:
yewrum ni ye yaaaaa sende çık all
benim anneme kalsa oda hemen alma dedi
ama öle olmuyo işte cart diye erken gelirse bebişler ortada kalmak istemiyorum benbilmiyorumkismilesormadan al bence

BEN SORMUSTUM CANIM COK SAOL BENDE MEVLUTTE DAGITILIYOR GIBI BİLİYORDUMDA ONDAN BILGIMIZ OLSUNDA DIMI AMA REZIL OLMYALAIM BAK KAYNVALIDE PARA GITCEK DIYE SOLEMIYOR BILE:d:d

cnm notunu mevlütüne uygun yazdırırsan mevlüttede dağıtırsın arkadaşım bugün bir yıldız doğdu yazdırmıştı ve hastanede görmeye gelenlere dağıttı ve kalanlarıda evde görmeye gelenlere dağıttı notunu uygun bişi yazdırıp istediğin zamanda dağıtabilirsin

acrihim mermer şahin ince beyaz tülbent aldık ondan annem iğne oyası yapıyorda bu biraz sanki karerli gibi kendinden ip çekilmiş deseni oluyor hani daha cok gazlı beze benziyor birde onu havluya dikmeye gerek yok

bebegi içine sarcagın zaman sereriz içine

Back
X