2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma canım herkes üstune bıle yatarak uyuyor bişey olmuyor. geçen gun tv de ıkızlere hamıle bır kadını sörf yaparken gördum pes dedım, dıkkat etmek dogru olan ama çokta evham yapmamak lazım. ben geçen gun hapşurdugumda sandım ki rahmım sökuldu. sonra baktım kıpır kıpır hemen sınırlerım bozuldu ağladım, korkmamak elde degıl onlar bızım kıymetlımız.

ya ondna sonra benimki bütün akşam hiç öle set bi tekmede atmadı
sabah oynadı birazcık ama ne bilim ya çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile

ya bizim taşınma işi çıktı ya
ya 20 sinde ya 27 sinde..
eşim 27sinde istiyo
eğer o zaman taşınırsak 28inde millet bizim evde olur yerleştirmeye yardım için fln
e onları da bırakıp çıkamam

bence hep beraber sizin evi yerleştirmeye geleim.
2 saatte mis gibi yaparız evi .sırnaşık şey

aman kayınvalde demeyin bana parçalayasım geliyor...
ben bu sıkıntıları yaşıyorum kadın arkadaşlarıma ne dedi hafta sonu bilin bakalım..
diğer gelinimi severim o çocuk doğurdu tabi onu sevicem....
şeytan kır kafasını diyor
düsüncesiz.ettigi lafa bak.üzme mehtapcim canini.senin icin en önemli sey melegin suanda gerisini bosver

hoşgeldin teyzoşşşşşşşşşşşş poyrazda hoş geldi

clepatracım hastane cıkışını eminnünden aldın dimi turuncu olanı acaba kaça aldın canım

ya bizim taşınma işi çıktı ya
ya 20 sinde ya 27 sinde..
eşim 27sinde istiyo
eğer o zaman taşınırsak 28inde millet bizim evde olur yerleştirmeye yardım için fln
e onları da bırakıp çıkamam
aman yaaabilmiyorumkismile

mehtap o kaynanan nası bi insanmış ya gırtlaklayasım geldi

ben olsam kendin yat bunda derim.bilerekmi yapiyorlar yoksa bilmedenmi anlayamadim. ama gercekten normal degil yani.tamam anlarim alacak durumu yoktur birseyleri hediye etmek istiyordur ama böyleyse eger etmese daha iyi olur diye düsünüyorum ben

cnm benim alacak durumu olmasa bende anlayış gösteririm hatta alıp kullanmış gibi bile yaparım ama görümcemin durumu oldukça iyi rezidansta oturuyo sen düşün artık

cnm benim alacak durumu olmasa bende anlayış gösteririm hatta alıp kullanmış gibi bile yaparım ama görümcemin durumu oldukça iyi rezidansta oturuyo sen düşün artık
kusura bakmasın da
YUH yani

tatlı cadı doktor sana yakında kocayı komple yasaklıycak..
o olcak yanı..

korkma canım herkes üstune bıle yatarak uyuyor bişey olmuyor. geçen gun tv de ıkızlere hamıle bır kadını sörf yaparken gördum pes dedım, dıkkat etmek dogru olan ama çokta evham yapmamak lazım. ben geçen gun hapşurdugumda sandım ki rahmım sökuldu. sonra baktım kıpır kıpır hemen sınırlerım bozuldu ağladım, korkmamak elde degıl onlar bızım kıymetlımız.
haklisin gecen dr ayrintili ultroson yaparken yarimsaat bastirmadigi yer kalmadi bütün gücüyle,dogurcam zannettim.eve geldigimde et bölünmüstü.ama onlar birsey hissetmezmis.ben karnima dürtmeye korkuyordum simdi drdan sonra bebegimi uyandirmak icin barnaknan dürtüyommmm :emir_bebek:oda canlaniyor tabi yine cok bastirmiyorum.

ya ondna sonra benimki bütün akşam hiç öle set bi tekmede atmadı
sabah oynadı birazcık ama ne bilim ya çok korkuyorum yinede eyvahedigeldismile

Canim doktorunu ara anlat durumu istersen..
Ama bence bi sorun yokturr icin rahat olsun :ecrin_bebek:

mehtap o kaynanan nası bi insanmış ya gırtlaklayasım geldi

ah canım elsen bize melek sanırsın kadını..kıskanırsın beni...ama bana soktuğu lafları bir çırpıda çaktırmadan söler...bizbizeyken yapar yapacağını...
allah razı olsun ev işlerini yapar yemekler yapar,suyumu ayağıma getirir ama lafları yokmu öldürür adamı...
dün eşim yanıma uzanıyor ne dese beğenirsiniz oğlum sen orda yatma benim yanımda yat.......bizi ayrı yatırıyor kadın sürekli..yicem oğlunu sanki...

haklisin gecen dr ayrintili ultroson yaparken yarimsaat bastirmadigi yer kalmadi bütün gücüyle,dogurcam zannettim.eve geldigimde et bölünmüstü.ama onlar birsey hissetmezmis.ben karnima dürtmeye korkuyordum simdi drdan sonra bebegimi uyandirmak icin barnaknan dürtüyommmm :emir_bebek:oda canlaniyor tabi yine cok bastirmiyorum.

sen şimdi doğdugunda hemşirelerın yaptıgı ezıyetı gör bide. benim yıgenım dogdugunda bız kıyamıyorduk ellemeye, hemşireler evırıp çevırıyodu bebeği. içimiz gitti. dövcektim valla alsanaalsanasmile

Back
X