2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lohusalığım için kendiem şal örüyorum simli beyaz ipten
inciyle falanda süslücemm.. bitirince resmini eklerim kıslarr
,siz nasıl bişi düşünüosunuz lohusalığınz için?

ah kıyamam ben onlara yaaa
canlarım benimm..
git al onları valla
ayy içim parçalandı kız
ahh ben hayvanları aşırı seviyorum yaa
dün bi arkadaş kedini at bebek doğunca dedi de
üstüne atlıcaktım
yüzüm gözüm döndü sinirden

koca evli adama böyle yapıolar sinir oluyorum ya..ne olursa olsun insan düşkün olur sever evladını ama abartmaları sinir bozucu bişi..bence biraz gösteriştir onlarınkiler

ahh canım kıyamam ben onlara.
elhamracım git besle valla yazık. belki birileri bilerek bırakmıştır onları.
off annesiz nasıl dursun yavrular.

ayy kıyamam ben onlaraaa :gitme:

kuzum onları al bı guzel kurut
ama bak dıkkat et sende hamılesın
ama sakın kokuıyolarsa falan yıkama
bırde sutu sulandırarak ver yoksa ıshal olurlar daha beter olur sonra.
dayanamazlar.
hatta sebze hasalma ımkanın varsa pırıncle lapa yapıp versen ıyı olur..

ayy sende benim gibi delisin yaaabilmiyorumkismile

kusura bakmasın da
YUH yani
BENCEDE YUH HATTA DAHA FAZLASI
pessssssss,o zaman bilerek yapiyor araniz nasil bilmiyorum ama,amaci seni sinir etmek sanirim.düsüncesizler canim ne diyeyim.
valla hiç bilmiyorum özelliklemi yapıyo mesafeliyiz aslında galiba sorunumuz yokta çok fazla gidip gelmememizden şikayetçiler bayağı o konuda laf dokundurup duruolar
klava:elletmem yavrumaaaaaaaaaaaaa
ama ama ama o bebek hemş kötü bi niyeti yokki eyvahedigeldismile bende kadın doğum da yeni doğan hemş siyim
görümcen cok dusuncelıymış
ne demezsiiinnn
bende hayatta ayrı yatamam,zaten ayrı yattığım zaman kabus görüorum hep,güven duygusu oluyo insanın eşi yanında oldumu

zaten ayda yılda bir kocam eve geliyo ondada ayrı yatsam tamam artık-tatlicadiarzu-

lohusalığım için kendiem şal örüyorum simli beyaz ipten
inciyle falanda süslücemm.. bitirince resmini eklerim kıslarr
,siz nasıl bişi düşünüosunuz lohusalığınz için?
benim kocişin çeyizinde lizöz vardı pembik kaydirigubbakcemile3

ayy sende benim gibi delisin yaaabilmiyorumkismile

haksızmıyım ama yaaaa onlr operken ole ıgrenc seyler dusunyrmkı yaa kocaman adam olmus baba olck artık ne o ole tukurklu tukurklu esımede soledm senın babanı kım sapur supur opyr karıssnn yannda ortalıkda olcak işmi bu baba olcaksn madem artık snde dıkkat et bırz dedım lmaz::jeyyar::jeyyar:

sen yoksa benim ablammisin :uhm:ayni ablam gibi konusuyonnnnnnnnnn,amannnnnn dünya bir yana kocasi bir yana ablam icin sana abla diyebilirmiyimmmmmmmolumunekankayizsmile

kızlar ya bu arada bebişimin haraktlerini hissediyorum 1 haftadır ne güzel tekmeliyo o tekmeledikçe tutamıyorum kendimi başlıyorum gülmeye kendi kendime cumaya kadar çok güzel oynuyodu eşim konuşuyodu seviyodu oda hoplayıp duruyodu hatta eşim dışardan seyrediyodu karnımdan belli oluyodu eşim cumadan beri yok benim kızdada tık yok dün öyle bir kez oynadı o kadar bugün baktırcaktım bişimi oldu die ama dr beyin sesini duydukça nasıl oynamaya başladı babasımı sandı ne benim kız babacı olcak sanırım

sen yoksa benim ablammisin :uhm:ayni ablam gibi konusuyonnnnnnnnnn,amannnnnn dünya bir yana kocasi bir yana ablam icin sana abla diyebilirmiyimmmmmmmolumunekankayizsmile

de kıss
ben daha 20 yaşındayım ama olsun
aplan olurum ben seniinnnn opuyorumnanaktan

bebikler haftasonu tatil yapıyor şekerim. benimkide dün akşam müzik sesini duyana kadar çok az oynadı.
dün müzik çalıyodu tv de baktık oynuyor hamsi balığı gibi. müzik durdu benim hanım da durdu.
bizimkisi de oynak olacak herhalde.

kaydirigubbakcemile3

20 yaşındamısın maşallah cıtırsın yane :):sm_cool:bi an kendımı yaslı hissettım:)
bende 21..kaydirigubbakcemile3

ay bızımkı pazar sabahı partı vermıs ıcerde..
bı uyandım esım acmıs karnımı oglum yavas yavas dıyıp fısıldıyo cocuga..
saonra susuturamadım napıyım ıdyo.
dısardanda artık farkedılıyo bıde sırt ustu yatmıısım oyl eyatınca dah abeter vuruyo.
sonra hadı kahvaltı ayaplı m galıba cıktı cocuk 1 saattır tepınıyo dıyokaydirigubbakcemile3
dunde babası geldı aksam bıızmı kayınpederıme valla acıyorum karıma cok fena vuruyo bana bu cocuk dıyo.
o da sana cekmıs demekkı dedıkaydirigubbakcemile2

20 yaşındamısın maşallah cıtırsın yane :):sm_cool:bi an kendımı yaslı hissettım:)

evet canım 21imden qün aldım ama dolu dolu 20 yasındayım :ecrin_bebek:
ben daha küçükümmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…