ah kıyamam ben onlara yaaaayyy çok fena oldum
dün gece 5-6 tane köpek yawrusu bulduk sokakta
bi apartmanın köşesine koymuşlar yağmur var diye
ağlaya ağlaya bi hal oldum nasıl bağırıp ağlaşıyolar
üstlerini örttüm
eve getirip kurutcaktım
biberonla süt vercektim
ama eşim dedi
annaesi birazdan bulur onnarı
ıyılık yapalım derken daha kotu bısı yapmayalım sımdı dedi
sabah hala orda olduklarını duyduk
simdi gidiyom onnarı himayeme almayamafoldumben
bızımkının de anası yakaladıgı yerde tukuruklu tukurujklu opuyor bırakın anasını teyzelerıde ole sapur supur opuyorlar benım koca anası tarafında ılk ve tek erkekmıs bırzda hastlk fln pek bı duskunler teyzelerı ama mıdem bulanyr onlar operken kocama aksam yanıma gelınce gıt elını yuzunu yıka dıyorm ne bu herkes tukuruklu tukurklu opyr dıyormalınıyrdu baslrda ama valla kusura bakmasn ben o konslrda huyluym ıyyy
ayyy çok fena oldum
üstlerini örttüm
eve getirip kurutcaktım
biberonla süt vercektim
ama eşim dedi
ayyy çok fena oldum
üstlerini örttüm
eve getirip kurutcaktım
biberonla süt vercektim
ama eşim dedi
evet az daha gitmesem örülecek kıvama gelecekmişş:roflol:
ayyy çok fena oldum
üstlerini örttüm
eve getirip kurutcaktım
biberonla süt vercektim
ama eşim dedi
ayy sende benim gibi delisin yaaabilmiyorumkismilebızımkının de anası yakaladıgı yerde tukuruklu tukurujklu opuyor bırakın anasını teyzelerıde ole sapur supur opuyorlar benım koca anası tarafında ılk ve tek erkekmıs bırzda hastlk fln pek bı duskunler teyzelerı ama mıdem bulanyr onlar operken kocama aksam yanıma gelınce gıt elını yuzunu yıka dıyorm ne bu herkes tukuruklu tukurklu opyr dıyormalınıyrdu baslrda ama valla kusura bakmasn ben o konslrda huyluym ıyyy
BENCEDE YUH HATTA DAHA FAZLASIkusura bakmasın da
YUH yani
valla hiç bilmiyorum özelliklemi yapıyo mesafeliyiz aslında galiba sorunumuz yokta çok fazla gidip gelmememizden şikayetçiler bayağı o konuda laf dokundurup duruolarpessssssss,o zaman bilerek yapiyor araniz nasil bilmiyorum ama,amaci seni sinir etmek sanirim.düsüncesizler canim ne diyeyim.
ama ama ama o bebek hemş kötü bi niyeti yokki eyvahedigeldismile bende kadın doğum da yeni doğan hemş siyimklava:elletmem yavrumaaaaaaaaaaaaa
ne demezsiiinnngörümcen cok dusuncelıymış
bende hayatta ayrı yatamam,zaten ayrı yattığım zaman kabus görüorum hep,güven duygusu oluyo insanın eşi yanında oldumu
benim kocişin çeyizinde lizöz vardı pembik kaydirigubbakcemile3lohusalığım için kendiem şal örüyorum simli beyaz ipten
inciyle falanda süslücemm.. bitirince resmini eklerim kıslarr
,siz nasıl bişi düşünüosunuz lohusalığınz için?
ayy sende benim gibi delisin yaaabilmiyorumkismile
sen yoksa benim ablammisin :uhm:ayni ablam gibi konusuyonnnnnnnnnn,amannnnnn dünya bir yana kocasi bir yana ablam icin sana abla diyebilirmiyimmmmmmmolumunekankayizsmilekız bak aklıma ne qeldi şimdi
hani benim açılmam olmuştu yaa
o şey yüzünden açılmam olmuş olmasınn :1shok::kedihaoldumsmile
doktor o yüzden belkide 1 hafta yasakladı haftaya tekrar qörim dedi
sonra baktı ki düzelmiş ilaçlarla beraber
haftada 1 kez izin verdi ohaoldumsmile
evet bizim ilk 3 ay yasaktıı
ay ne kötüydü kardeş kardeş qezmek yaa:sinifsinif:
3 AYYY :1shok:
sen yoksa benim ablammisin :uhm:ayni ablam gibi konusuyonnnnnnnnnn,amannnnnn dünya bir yana kocasi bir yana ablam icin sana abla diyebilirmiyimmmmmmmolumunekankayizsmile
de kıss
ben daha 20 yaşındayım ama olsun
aplan olurum ben seniinnnn opuyorumnanaktan
kızlar ya bu arada bebişimin haraktlerini hissediyorum 1 haftadır ne güzel tekmeliyo o tekmeledikçe tutamıyorum kendimi başlıyorum gülmeye kendi kendime cumaya kadar çok güzel oynuyodu eşim konuşuyodu seviyodu oda hoplayıp duruyodu hatta eşim dışardan seyrediyodu karnımdan belli oluyodu eşim cumadan beri yok benim kızdada tık yok dün öyle bir kez oynadı o kadar bugün baktırcaktım bişimi oldu die ama dr beyin sesini duydukça nasıl oynamaya başladı babasımı sandı ne benim kız babacı olcak sanırım
bebikler haftasonu tatil yapıyor şekerim. benimkide dün akşam müzik sesini duyana kadar çok az oynadı.
dün müzik çalıyodu tv de baktık oynuyor hamsi balığı gibi. müzik durdu benim hanım da durdu.
bizimkisi de oynak olacak herhalde.
bende 21..kaydirigubbakcemile320 yaşındamısın maşallah cıtırsın yane :):sm_cool:bi an kendımı yaslı hissettım:)
bebikler haftasonu tatil yapıyor şekerim. benimkide dün akşam müzik sesini duyana kadar çok az oynadı.
dün müzik çalıyodu tv de baktık oynuyor hamsi balığı gibi. müzik durdu benim hanım da durdu.
bizimkisi de oynak olacak herhalde.
20 yaşındamısın maşallah cıtırsın yane :):sm_cool:bi an kendımı yaslı hissettım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?