Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e sen de kanaryadan 5 gün büyüksün nan..ösge nan kanarya 6. aya girdiyse ben 22+6 kacıncı aya girdim beeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
kız ben aya girmek annamında söledim.. 6. aya adım atmak yani, 6. ayı doldurmak anlamında değil...bende hafta olarak hesapliyorum özgecim sata göre 24.hafta.drun söyledigi hafta ise 22 bende ona göre sayiyorum 2 hafta sonra 6.ayima giriyorum diyeyim kendime.az kaldi özgeeeeee,dün dogulari okudum.epidural,genel,ben normal istiyorum,sonra fikrimi degistirip spinal olsam diyorum karar veremiyorum yani.offfff yusuf yusuf olmaya basladim
ağlıcam bak artık ha
biri bana benim kac aylık hamile olduğumu sölesin
her site başka hesaplama yapıyo delircem ya
geçen biz eve girerken yaşlı bir amca çıkıyodufururummm yarın gelleımmı 8 gıbı eve bakmaya kıs cok mu gec olur
nan biz 6. ayın içindeyiz beaa laelaelaelaelaeağlıcam bak artık ha
biri bana benim kac aylık hamile olduğumu sölesin
her site başka hesaplama yapıyo delircem ya
yalannnnnnnnkaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
genelde bunun doğru olduğu söleniyo ama
ben annatabildiğim kdr annattım bilmiyorumkismilenan biz 6. ayın içindeyiz beaa laelaelaelaelae
biliyorum özgecim bende 6.ayima giricem diyorum iste 28 haftalik olunca 6.ayimizi doldurcez yani.evt öyleymis tansiyonun düsmesinden yada cikmasindan dolayi.dogum aninda hipertansiyonluk olabiliyormus ve o bas agrisida cekilecek gibi degilmis ama dogumdanda hic birsey anlasilmiyormus.sonrasinda da,tabi kisiye görede degisebilir,uyusmasina baglie sen de kanaryadan 5 gün büyüksün nan..
sen de 5 ayı bitirmişsin, 6. ayın içindesin delikafadulden
ben de pazar günü, 5 ayı tamamen dolduruyorum.
sat 14 eylül..
14 ekim 1 ay bitti
14 kasım 2 ay bitti
14 ocak 4 ay bitti
14 şubat 5 ay bitti
annadın mıı
kız ben aya girmek annamında söledim.. 6. aya adım atmak yani, 6. ayı doldurmak anlamında değil...
5 ayı siz dolu dolu doldurdunuz, 6. ayın içindeisniz şimcik
o annamda yane olumunekankayizsmile
spinal cok bas agrısı yapıyormus
ben de epidural istiyom
aman bi gün de 5.30 da cıkmaa sempatiksalakcinnihadi ben çıkıyomm
öptüm sizi
korkunç baş ağrıları çekiyorlarmış ve hiç bişi fayda etmiyormuş..biliyorum özgecim bende 6.ayima giricem diyorum iste 28 haftalik olunca 6.ayimizi doldurcez yani.evt öyleymis tansiyonun düsmesinden yada cikmasindan dolayi.dogum aninda hipertansiyonluk olabiliyormus ve o bas agrisida cekilecek gibi degilmis ama dogumdanda hic birsey anlasilmiyormus.sonrasinda da,tabi kisiye görede degisebilir,uyusmasina bagli
ben 20-21 yaşımdayken üniversite yollarında sürünüyordum ayol..
evlilik hele çocukk aman aman aklımın ucundan geçmiyordu..
iyiki de geçmemiş
şimdi doğru düzgün bi işim kariyerim var..
siz erken evlenenler biraz yumurtada ötmüşsünüz. sempatiksalakcinni
annem öle der hep
5.ay 6.ay ne farketcekki sonucta hepimiz hemen hemen haziranda dogurcaz isteeeedelikafaduldennan biz 6. ayın içindeyiz beaa laelaelaelaelae
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
genelde bunun doğru olduğu söleniyo ama
aslinda oda dogru burnumuzdan gelecek,hayirlisi olsun artik hepimiz icinkorkunç baş ağrıları çekiyorlarmış ve hiç bişi fayda etmiyormuş..
valla ben baş ağrısını migren tarzında çok cekmiş bi insan olarak
hiç tahammül edemem sanırm Allah korusun..
nooldu yiiirum olumunekankayizsmilemafoldumben