2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanlar hepinize günaydın :))
Acayip şok oldum dün!!!!!
Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!
Küçük çaplı bi şok yaşadım...
Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaaaa
cnm hayrlısı olsn saglıklı olsnda olsn mavılerıde gıydırrsn benm ıcın renkler bıanlam tasımaz ne buldm gıydrcm cocumaaaaa:P

Dr. %80 erkek demişti ya benim bebişimeeee bende mavi mavi tulumlar örmüştümmmm dün de dediki %100 kızzz her şeyini pembe hazırlayabilirsin...!!!!

Anaaam cidden mi yaa ne tuhaf bir duygudur kesin.
Benim gittigimde oglana benziyor ama kesin birsey diyemem
kiz da olabilir demisti o yuzden bekledim.
En son gittigimde ayrintili ultrason'a girdim 100% kiz dedi.
100% demesine ragmen yine de korkuyorum,
sadece hevesle birtane pembe yelek ve ayakkabi aldim.
Onumuzdeki ay tekrar birdaha gideyim, ve tekrar kiz desin
sonra baslayacagim bende kiyafet alis verisine kismetse.

anaaaa insan neye uğradığını şaşırır.
bende bazen korkuyorum ya bu sefer gittiğimde erkek derse diye kaydirigubbakcemile3
bende kendimiz kıza göre ayarladım ismini bile bulduk .neyse canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

ben eskiden donardımm şimdi yanıyorum servisin penceresi açık geliyorum
iş yerindekiler şaşırıyolar bana ne oldu sana böle değildin diyekaydirigubbakcemile3

annem hep derdi hamileler az üşür diye. doğru bir tez demek ki

Ayyyyyy ne fena bi durummmmm akannehir

yok yaw kızlar öle bişi yookk.. sadece evimde olmak istiyoruummm sempatiksalakcinni

senin kocan da cık diyodu zaten sempatiksalakcinni

hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı

Sensim sırt üstü uzandğmda sinir mi oluyo noluyosa okadar çok oynuyoki anlatamam
Bi dene bakalım sende ama uzun süre öle kalma zararlı diyolar sırt üstü yatmayı
Ne kadar doğru bilmiyom tabi ama yatmıyom ben uzun süre
Aaayyyy ne guzelll, darisi basimiza. :asigim:
Bizim haylaz bir defa tekmeliyor hemen babanin yanina gidiyoruz,
bekle babam bekle, yok ikinci defa tekmelemeye inat ediyor bizimki.
Daha hissedemedi yani bizimki, artik adam dalga gectigimi dusunecek hehe.

hehehe kocaMDA NE ISTEDIGINI BILMIYOR ÖZGECIM ANLAYAMADIM ONU BI DIYORKI CIK BI DIYORKI CIKINCA NASIL YETISCEZ MASRAFLARA BENDE ZIKKIMIN DIBI DIYORUM ICIMDEN ONAAAA BU ARALR BUNALIMA GIRIYORRR ZTNN NEYE HEVES ETSEM HEVESIMI KIRIYOR DUN DIYORUM BEBEK ŞEKERI FALAN YAPTRCZ DAHA DOGUMA FALAN BAAN DIYORKI NE GERKE VRkafamçokkarıştı

ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben

bu nasıl bişi anlatamam yaa çok acayippp
kız bebek istemiyor değilim, zaten ilk bebişimiz hiç farketmez kız - erkek. Ama bunca zaman ben onu hep oğluşum diye sevdim ona mavi tulum ördüm hep erkek kıyafetlerine gitti gözlerim oda aradım netten hep erkek için diye düşündük....
Ayyyy ne bilim ya annem de diyo sakın üzülme bebişin hisseder üzülür oda....
bebişimi seviyorum ama şu ara ona hiç bişi almıycam ikinci kez de kız desin o zaman artık :)))

Sensim sırt üstü uzandğmda sinir mi oluyo noluyosa okadar çok oynuyoki anlatamam
Bi dene bakalım sende ama uzun süre öle kalma zararlı diyolar sırt üstü yatmayı
Ne kadar doğru bilmiyom tabi ama yatmıyom ben uzun süre

Canim sirt ustu yatiyorum bi muddet tik yok,
Yan yatiyorum bi muddet tik yok, Karin ustu yatiyorum tik yok.
Yani anlayacagin hakkatten haylaz bizimki,
dogduktan sonra da boyle sakin olsa bari. :roflol::roflol:

Yada bazen dusunuyorum ic karnim cok genis benim o yuzden daha fazla hissetmiyorum.

anaaaa insan neye uğradığını şaşırır.
bende bazen korkuyorum ya bu sefer gittiğimde erkek derse diye kaydirigubbakcemile3
bende kendimiz kıza göre ayarladım ismini bile bulduk .neyse canım sağlıklı olsunlar da gerisi boş.

annem hep derdi hamileler az üşür diye. doğru bir tez demek ki

vücudun kan dolaşımı hızlandığından kalp atışlarımız da buna paralel hızlanır vücut ısımız da artar o sebeple hamileler az üşürler ama ben hava cok soğuk ondan mı bilmem hala üşüyorum öyle ateşler basmıyor beni hiç

kızlar çok işim var bügün akşam kontrolüm var işlerimi bitirmem şart yoksa doktor dönüşü saat 7 den sonra ofise dönmem gerekecek:( Bu nedenle göz ucuyla takip ediyorum sizi.

Pekmezi yoğurtla karıştırın demişsiniz ama o zaman pekmezdeki değer gidiyor haberiniz olsun demir ilacıda içinde demir bulunan şeylerde süt ve süt ürünleriyle tüketilince etkisi azalıyor.

Mide ekşimeleri bu haftalar normal bebişler artık yukarıda ya mideye yer kalmıyo oda sıkıştığı için reflü oluşumu oluyor. ama halk arasında bebeğin saçına bağlanan bi durum esasında bağtıl inanç değil çünü bebişlerin saçlarıda bu haftalar çıkıyor ama tabi mide yanması olupta kel bebiş doğurmak mümkün :)

benim kocayada bu ara bir heves heldi umarım böyle devam eder bir sürü şey aldın artık başka bişey almayalım diyordu dün akşam listemizi gösterdim eksikleri görünce bi kendine geldi valla

Son düzenleme:
ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben

cnm halıne sukret sen sadece 2 kısılık dusunmek zornda kalıyorsn en azndn sen dusundukten sonra yannda oluyor benmkısı tembel herlde bırzda korkuyr para yetşmck dıyeeee dusunuyorum ama uygulamaya gecıncede yalnızım dusun:)

İçi geçmiş bizim kocaların alsanaalsanasmile

Back
X