2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah su erkekler gıcıklar ne olacak..benimkisi hevesimi kırmıyor evt hayatım yaparız ederiz diyor ama adamın kendisi hevessiz daha bir fikirle yanıma gelmedi bebekle ilgili gerek esya gerek baska bisey icin cok kızgınım ona yüzüne vurdum hepsinii sustu sanırım hak verdi ama değişen bisey olmayacak yine adamın huyu bu.akıl edemiyor düşünemiyor ben yaparken dahil oluyor illaki yönlendirmem gerekiyor off cok zor valla beni yoruyor bazen sanki 2 kişilik düşünüyorum herşeyi mafoldumben
hepsi aynı kkuzum benimde öle ben yaparsam yapıyorum beğeniyor bakıyor sen varsın ya diyorrr

bu nasıl bişi anlatamam yaa çok acayippp
kız bebek istemiyor değilim, zaten ilk bebişimiz hiç farketmez kız - erkek. Ama bunca zaman ben onu hep oğluşum diye sevdim ona mavi tulum ördüm hep erkek kıyafetlerine gitti gözlerim oda aradım netten hep erkek için diye düşündük....
Ayyyy ne bilim ya annem de diyo sakın üzülme bebişin hisseder üzülür oda....
bebişimi seviyorum ama şu ara ona hiç bişi almıycam ikinci kez de kız desin o zaman artık :)))

Hayırlı olsun cnm. Ben de kızımı 6. aya kadar erkek diye biliyordum. Şok yaşamıştım ne ehissettiğini anlıyorum. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş.

QUOTE=yeni_gelin;11507745]kızlar bide geçen hafta gittiğimde tartıldım 3 hafta içinde 3 kilo almıştım
bu hafta gittiğimde ise 1 hafta da 1.5 kilo almışım dr. napıyosun sen dedi
ayda 1 kilo almak gerekirmiş:kedi:
benimle yarış ediyosun yenigelin

benimkide 550 gr.:nazar:[/QUOTE]

walla bu yarıştan galip çıkam istememdelikafadulden

QUOTE=yeni_gelin;11507745]kızlar bide geçen hafta gittiğimde tartıldım 3 hafta içinde 3 kilo almıştım
bu hafta gittiğimde ise 1 hafta da 1.5 kilo almışım dr. napıyosun sen dedi
ayda 1 kilo almak gerekirmiş:kedi:
benimle yarış ediyosun yenigelin

benimkide 550 gr.:nazar:[/QUOTE]

benimkisi 17+4 te 210 grdı.simdi 21+4te gidicem tam 4 hafta sonra bakalım ne kadar olmuş olacak meraklardayım yani

benim bebiş yine cinsiyet değiştirirse yandım herşeyi hazır ve pembeee

[

benimkisi 17+4 te 210 grdı.simdi 21+4te gidicem tam 4 hafta sonra bakalım ne kadar olmuş olacak meraklardayım yani[/QUOTE]

Bu dönemlerde çokda önemli değil demişti doktorum her an değişiklik gösterebilir dedi.21 haftalık gittim 475 gr.dı 23 haftalık tekrar gittim ağrım var diye 550 gr. olmuş. gramda olsa kilo aldığını duymak çok sevindiriyor. E annesi 10 kilo aldı bebişde alsın artık 75 gr.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=32425&rid=2368 kızlar bergüzar korelin oğlu doğdu hastane kapısını nasıl süslemişler baksanıza adı da ali bu arada ben de kapı süsü asıcam hastane odama da eğer sezeryan olursam normal doğumda ztn cok az kalıcam hastanede belki de asmam
hastane kapıyı zaten süslüyo canım ya sen niye alıyosun bi daha

Hayırlı olsun cnm. Ben de kızımı 6. aya kadar erkek diye biliyordum. Şok yaşamıştım ne ehissettiğini anlıyorum. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş.

saol beni zaten bi sizler anlıyosunuz boshayallersmile

hastane kapıyı zaten süslüyo canım ya sen niye alıyosun bi daha

doğru bazı hastaneler süslüyor ama benimkisinde varmıdır acep öyle bir mevzu ? kızlara pembe erkeklere mavi kapı susu takıyorlar dimiii aklıma geldi simdi evt gerek yok extra bişey yapmaya..ay ne hevesliymişim doğurmaya süslemeye ve süslenmeye kaydirigubbakcemile3

Vay anasını beeeeeeeee maşallah kocana kız :nazar:
heheeh valla uzanıyorum mesela uzatıyorm kası dıyorum bacaklarımı 1 saat kasıma gorevı var aksam sonra kalkarken gel dıyrm tut kaldr benı kaldryr uzanrken zorlnyrm yardm et edıyorum ediiyor daha suana kadar cok solenmedı suyumu getr meyvemı getır ama napayım tek luksum bu
bıkere bıle cıkardıgımı temzlemedım daha ama bu rahatlık işyerımde pahalıya patladı dun bır batrdım lavaboyu :( bi yandanda aglıyorum etrafıma bi baktım temızleyecek koca yok :( yine sinrlendımm ee mecbur iş başa dustu sınrımden daha hırslı aglamaya basladım yapsn yapsn işkence mustehak onlara;)

İİDE CİMRİLİK YAPIYOR İCRAAT YOK HEVES YOK :( GORNTUDE HEVES VAR AMA
BİDE BUNLARI YAPMAK ZORNDA BEBEK BEBEK 1.5 SENEDIR BEYNIMI YEDI TAMAM BENDE MUTLUYUM BEBEGIM OLACAGI ICIN AMA ISRARLARI YUZUNDEN BEBEK YAPMAYA KARAR VERDIK BİZ BUNLARADA KATLANSINNN
YOKSA BULUNDUGUM SEHIRE YENI YENI ALISMAYA CALISIYORUM İŞİMDE YENIYIM VE HAMİŞİM:):CüvCüv:

Kızlar ben yemege cıkıyorummmmmm cok kaynatmayım haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de aynıyım güneş kadar abartmıyorum naz da yapmıyorum ama dinlenmek için esim eve geldikten sonra hiçbir şey yapmıyorum..işten eve gelip yemek yapıyorum sofrayı hazırlıyorum sonra beraber topluyoruz ve aksam kalan tüm işler ona ait.makineye diziyor meyvemi getiriyor suyumu artık ne canım isterse hiç kalkmıyorum arada şaka yollu takılıyor ama sesi cıkmıyor simdilik.bence var ya güneş buna da şükür diyelim kızz masallah kocalarımıza :nazar:

İİDE CİMRİLİK YAPIYOR İCRAAT YOK HEVES YOK :( GORNTUDE HEVES VAR AMA
BİDE BUNLARI YAPMAK ZORNDA BEBEK BEBEK 1.5 SENEDIR BEYNIMI YEDI TAMAM BENDE MUTLUYUM BEBEGIM OLACAGI ICIN AMA ISRARLARI YUZUNDEN BEBEK YAPMAYA KARAR VERDIK BİZ BUNLARADA KATLANSINNN
YOKSA BULUNDUGUM SEHIRE YENI YENI ALISMAYA CALISIYORUM İŞİMDE YENIYIM VE HAMİŞİM:):CüvCüv:

valla bebeği isteyen bendim daha cok esime kalsa bekleyecektik biraz daha ama iyiki de beklemedik ya..

Yolun yarısı geçti bile kızlar. Daha dün gibiydi kese gördük pıtpıt duyduk derken... Yakındır doğurmamız...

Back
X