2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıınnn banaaa....

nasılsınız şişkolar????

geçmişe gıtmemı tavsıye eden var mı? özet geçin bakemmm

Elhamra nerde bugün? Özgenin hiç sesi çıkmıyo? daemon da aşağda ismi görünüyo ama tık yok?

doğru bazı hastaneler süslüyor ama benimkisinde varmıdır acep öyle bir mevzu ? kızlara pembe erkeklere mavi kapı susu takıyorlar dimiii aklıma geldi simdi evt gerek yok extra bişey yapmaya..ay ne hevesliymişim doğurmaya süslemeye ve süslenmeye kaydirigubbakcemile3
hangi hastaneye gidiyosun sen canımm

Marya biz şimdi 40. haftamızdamı doğurcaz kısmetse
Ama ozman 10 aylık etmezmi?
Anlamadım gitti şu ay olayını yaf

bana dr dediki biz hafta hesabı yapıyoruz ya
yani 4 hafta olduğunda 1 ay olmuş oluyo bize göre
ama öyle değilmiş ayın artık günleri var dedi dr. bunları hesaplamıyosunuz
yani şimdi ben hafta hesabıma göre 21. haftadayım 5 ay 1 hafta olmuş oluyorum
fakat ayın 16sı benim başlangıcım olduğu için bu ayın 16sında tam 5 aylık olmuş olucam yani arada 2 hafta oynuyo kafamçokkarıştı
benim anladığım veya anlayamadığım bu kafamçokkarıştı

İİDE CİMRİLİK YAPIYOR İCRAAT YOK HEVES YOK :( GORNTUDE HEVES VAR AMA
BİDE BUNLARI YAPMAK ZORNDA BEBEK BEBEK 1.5 SENEDIR BEYNIMI YEDI TAMAM BENDE MUTLUYUM BEBEGIM OLACAGI ICIN AMA ISRARLARI YUZUNDEN BEBEK YAPMAYA KARAR VERDIK BİZ BUNLARADA KATLANSINNN
YOKSA BULUNDUGUM SEHIRE YENI YENI ALISMAYA CALISIYORUM İŞİMDE YENIYIM VE HAMİŞİM:):CüvCüv:
benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemen
sonra yemek olayına geçeriz yardım eder, yemek biter salona geçeriz ben uzanırım o ara m.suyu sıkar getiri bana her gece fix bunlar
alışveriş konusunda ben alırım niye aldın demez ama mesela hadi oda bakalım desem
off daha çok var der yada buhar mak. alıcam dedim onada zaten yaza denk geliyo kışa alırız dedi işte uyuzlukları oluyo arada ama genel anlamda iyi
bebek kıyafeti baktık geçen mothercardeben tabi dolaştım sıkılmadım baktım bu mağaza dışında ayy deli oldum çıktım gittim bunun yanından peşimden geldi ne oldu almadınmı diye dedim kendime alıyom sanki insan bi bakar fikir verir dedim kızdım tavır yaptım sonra benle geldi baktı felan sen daha iyi beceriyosun zevkine güveniyorum diye gelmiyorum dedi olsun dedim kızımız üzülür dedim..

kızma yavrucum geldım..
bugun carsamba ya elhın kocası ızınlıdır..
özgenın nıe sesı cıkmıyomuş bi durtukleyım onu..
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buyruunnn yiiirum...yaw okuyom takip ediyom da internette araştırma fln yapıyom o nedennen muhabbetlere pek katılamıyom sempatiksalakcinni

günaydıınnn banaaa....

nasılsınız şişkolar????

geçmişe gıtmemı tavsıye eden var mı? özet geçin bakemmm
gitme yevrum çok konuştuk
kaynana çekiştirdik,işlerden bhasettik, ağrılardan felan
şimdide öle kocaları çekiştiriyozz

Ozman elhamrayı özledğmden dolayı yarın sarkabilirim o na sempatiksalakcinni
kızma yavrucum geldım..
bugun carsamba ya elhın kocası ızınlıdır..
özgenın nıe sesı cıkmıyomuş bi durtukleyım onu..
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemen
sonra yemek olayına geçeriz yardım eder, yemek biter salona geçeriz ben uzanırım o ara m.suyu sıkar getiri bana her gece fix bunlar
alışveriş konusunda ben alırım niye aldın demez ama mesela hadi oda bakalım desem
off daha çok var der yada buhar mak. alıcam dedim onada zaten yaza denk geliyo kışa alırız dedi işte uyuzlukları oluyo arada ama genel anlamda iyi
bebek kıyafeti baktık geçen mothercardeben tabi dolaştım sıkılmadım baktım bu mağaza dışında ayy deli oldum çıktım gittim bunun yanından peşimden geldi ne oldu almadınmı diye dedim kendime alıyom sanki insan bi bakar fikir verir dedim kızdım tavır yaptım sonra benle geldi baktı felan sen daha iyi beceriyosun zevkine güveniyorum diye gelmiyorum dedi olsun dedim kızımız üzülür dedim..

maşallah valla sizin kocalarınıza:nazar:
benimki hiç yardım etmez ama alışverişe gelince benden daha meraklı şu an ben tutuyorum onu bişi almasın diye ona kalsa şimdiye kadar oda da hazırdı kıyafetleride oyuncaklarıda ama daha erken

akşam rituelimiz aynı yannız :)
alışveriş konusunda benimkide durgun, ama anlamıyor da ondan garibim. onun kıyafetlerini bile ben alırdım zaten!

Ayyy ne karışık kuruşuk işlermiş befff
bana dr dediki biz hafta hesabı yapıyoruz ya
yani 4 hafta olduğunda 1 ay olmuş oluyo bize göre
ama öyle değilmiş ayın artık günleri var dedi dr. bunları hesaplamıyosunuz
yani şimdi ben hafta hesabıma göre 21. haftadayım 5 ay 1 hafta olmuş oluyorum
fakat ayın 16sı benim başlangıcım olduğu için bu ayın 16sında tam 5 aylık olmuş olucam yani arada 2 hafta oynuyo kafamçokkarıştı
benim anladığım veya anlayamadığım bu kafamçokkarıştı

akşam rituelimiz aynı yannız :)
alışveriş konusunda benimkide durgun, ama anlamıyor da ondan garibim. onun kıyafetlerini bile ben alırdım zaten!
yok anacım kıyafet konusunda zevklidir alır felan hatta banada alır getirir
kendimize bakmaya gelince bakıyo ama kızımız konusunda çekingen galiba
sen alıyosun ya zevklisin diyo bende daha bişey demiyorum
ama benim abimler acayippp yengemle ikisi herşeylerini almaya hevesliler çocuklarının helede abim alışveriş delisi... benimkinde tık yok, geçen beraberdik abimle ben gezniyom benimki başka şeylere bakıyo deli etti beniiialsanaalsanasmile

buyruunnn yiiirum...yaw okuyom takip ediyom da internette araştırma fln yapıyom o nedennen muhabbetlere pek katılamıyom sempatiksalakcinni
ne arastırıyon yavrummm
gitme yevrum çok konuştuk
kaynana çekiştirdik,işlerden bhasettik, ağrılardan felan
şimdide öle kocaları çekiştiriyozz
temem gıtmıycem
dun fınduk hanımın evını begenmedık bız ayrıca.

Ozman elhamrayı özledğmden dolayı yarın sarkabilirim o na sempatiksalakcinni

ızın vermeeemmmmm..
ona ben sarkabılırımmm

kızlar noldu bılıyomuusnuz dun aksam esımle bıkac ev dolastık. evın bırınde adam yokmus ben telde onunla konustuım karısıyla kızı vardı.
kızı gorsenız tam bır salak.
ama allah ıcın guzel kız.
kızın anasıda ayrı bı salak.
gıttık zorla ıcerı davet ettıler evlerını begendık. konusalım dedıler
kadın bı basladı benım ıkı kızım var benım ıkı kızım var sankı kız ıstemeye gıttık.
buyuk kızı evde yokmus kadın onu ovup duruyo bıde ev tutmus sevgılısıyle kızına onu anlatıyo. kucuk kızıda onura bakarak konusuyo sureklı bı el sacında sacını kıvırıyo
ayyy delı oldum. ama caktırmadım hıc bısey.
kapıdan cıktık onur hemen kendımı kıs ıstemeye gıtmıs gıbı hıssettım dedı.
kırada anlasrsak bu ev guzel dımı dedı.
bende olduu tutalımda o ıkı kızını kalmak ıcın bıze yollar bu kadın ben katıl olurum burda dedım.
kayınpederde bızdeydı onun arabasını alıp gıtmıstık geldım sıkayet ettım ona.
ohh ıyıde yaptım. onurda begenmıs evı anlasırsak tasınalım dıyo dedım. gıtsın tasınsın dedım. o da sen begenmedıysen zaten unutsun o dedıhihoyyyt
kocişte sende begendım sandım o yuzden dıyorum dedı. ıyı evı begendım ama katıl mı yapıcan benı dedım. kadın sureklı cene cene kızı desen öldururum lan ben onnarı.. ayy sınırlerım bozuldu

kızlar ben yemekteyimmmö
daemmmm ne yaptın kızz eve baktınızmııı
bizim yan dairenin teli varmış camda sabah bakayım dedim unuttummmm

Back
X