- Konu Sahibi daemon
-
- #48.261
hamileyken lazermi yaptırdı ??
ben jiletle alıyorum, bacağım zaten baya azalmıştı
jiletle alınca 2 haftada tek tük çıkıyor
genitalde eskiye oranla ince çıkıyor zaten
doğumdan 1 ay önce ağdaya gitmeyi planlıyorum
göbeğimede lazer yaptırıyordum şuan çok tüylendi oraya dokunmuyorum
lazere başlayınca hallederler orayıda
jilet yıne cogaltmıyomu kıslar ya..
ben kısır olmadım burdayım :1shok:ya genetial için bende çok düşündüm ama rahim için zararlı dediler kısırlık felan yaparmış bi sürüü şey işte sen memnunmusun araştırmışmıydın
:roflol:
jilet kıl köklerini çoğaltmaz. sadece kılı kestiği için sert ve kalın çıkıyormuş gibi hissedilir.
ağdada kökünden kopardığımız için kıllar cılız çıkıyor.
aslında çıkan kıl miktarı aynı
ayy bende kıl kökleri genel müdürü gibi konuştum :roflol:
makasla mııı CADIARZU sempatiksalakcinniben çoğaltır diye biliyorum benim dr. elleme dedi çok zorda kalırsan makasla üstünden kes dedi
ya genetial için bende çok düşündüm ama rahim için zararlı dediler kısırlık felan yaparmış bi sürüü şey işte sen memnunmusun araştırmışmıydın
ooo sen bu yaz yanacan bronzlaşacan yaniiiiiii aklinialirimsmileben kışa doğru lazere başlıcam fiyatlar da artık iyice düştü nasılsa valla bence cok rahatlık 2009 yaz bitince demiştim ama hamile kaldım bu sene sonuna kaldı artık kışa doğru başlarım.bronzluğum acılınca yani
jilet kıl köklerini çoğaltmaz. sadece kılı kestiği için sert ve kalın çıkıyormuş gibi hissedilir.
nerden kaça aldınız canım modeli varmı??biz de dün internetten park yatak aldık..yanında da göğüs çatlağı kremi, gögüs pedi, bebeğin altını silmek için ıslak pamuklar oluyoya uni baby'nin, ondan, nivea atta çantası, alt açma minderi filan hazır kargo bedavayken ne bulduysam sipariş ettim:))
ben yarın medipole gidiyorum ssk fiyatı 180 tl mişözgecim ben boyattım sadece organik boyayla çok koyu bi kahve oldu..hiç amonyak katmadan,ama çıkan dibimle hiç bişi farketmedi,o yüzden pek tavsiye etmiorum...
ayrıca kızlar şu detaylı ultrasonu çekeniniz varmı...ist.uygun olan tavsiye ediceğiniz yer varmı ??
kıldan sorumlu topic bakanı yaptım senivereliniortak
yok canım araştırmıştım iyi diyende var kötü diyende var
ama şimdi baktığımda doktorum istersen 3. aydan sonra lazere devam edebilirsin dediğine göre kısırlık falan hikaye bence
benim biraz arttı ama gebelik hormonlarından ötürü
zaten lazere başladığımdan beri ağda yasak
lazere gitmeden 1-1,5 hafta önce jilet yapıp seansa gitmen gerek
kıl kökleri ne kadar kalın olursa lazer o kadar etkili oluyor
çok azaldı benimkiler çok da yavaş çıkıyolar onun için hiç bişi yapmıyorum hazır bu kadar azalmışken tekrar canlandırmak istemem
offff cogaltmak ne kelıme ormana donduryor hele bıde hamılelkte benmkıler cogaldı ve sertleşmeye gurleşmeye basladı tobe tobee hayatım kararyr bırkere jılet mecburı kullndm
yok canım araştırmıştım iyi diyende var kötü diyende var
ama şimdi baktığımda doktorum istersen 3. aydan sonra lazere devam edebilirsin dediğine göre kısırlık falan hikaye bence
benim biraz arttı ama gebelik hormonlarından ötürü
zaten lazere başladığımdan beri ağda yasak
lazere gitmeden 1-1,5 hafta önce jilet yapıp seansa gitmen gerek
kıl kökleri ne kadar kalın olursa lazer o kadar etkili oluyor
ben yarın medipole gidiyorum ssk fiyatı 180 tl miş
ama bende aksigorta var canım 76 tl ödüycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?