2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya genetial için bende çok düşündüm ama rahim için zararlı dediler kısırlık felan yaparmış bi sürüü şey işte sen memnunmusun araştırmışmıydın

oku oku bitiremedim tam bişi yazcam iş çıkıyo dönüyorum konu almış başını gitmiş bebek telsizinden başlim ben aldım çokta güzel şimdi kocamla kullanıyoruzbir odadan bir odaya hışırtı cızırtı yok

jilet yıne cogaltmıyomu kıslar ya..

jilet kıl köklerini çoğaltmaz. sadece kılı kestiği için sert ve kalın çıkıyormuş gibi hissedilir.
ağdada kökünden kopardığımız için kıllar cılız çıkıyor.
aslında çıkan kıl miktarı aynı

ayy bende kıl kökleri genel müdürü gibi konuştum :roflol:

ben kışa doğru lazere başlıcam fiyatlar da artık iyice düştü nasılsa valla bence cok rahatlık 2009 yaz bitince demiştim ama hamile kaldım bu sene sonuna kaldı artık kışa doğru başlarım.bronzluğum acılınca yani

ya genetial için bende çok düşündüm ama rahim için zararlı dediler kısırlık felan yaparmış bi sürüü şey işte sen memnunmusun araştırmışmıydın
ben kısır olmadım burdayım :1shok:

:roflol:

ben çoğaltır diye biliyorum benim dr. elleme dedi çok zorda kalırsan makasla üstünden kes dedi
makasla mııı CADIARZU sempatiksalakcinni

yok canım araştırmıştım iyi diyende var kötü diyende var
ama şimdi baktığımda doktorum istersen 3. aydan sonra lazere devam edebilirsin dediğine göre kısırlık falan hikaye bence

benim biraz arttı ama gebelik hormonlarından ötürü
zaten lazere başladığımdan beri ağda yasak
lazere gitmeden 1-1,5 hafta önce jilet yapıp seansa gitmen gerek
kıl kökleri ne kadar kalın olursa lazer o kadar etkili oluyor

ooo sen bu yaz yanacan bronzlaşacan yaniiiiiii aklinialirimsmile

aslında mantıklı ama jilet çok küçük farkedilmeyen kılları da kestiği için onlarında daha kalın çıkmasını sağlıyo diye biliyorum ağda zaten çok küçükleri almıyo
buna ne dersiniz genel müdürüm :uhm:

kökler daha sağlam cıkıyor yönleri falan değişiyor çoğaltmaktan ziyade kalınlaştırıyor kılları. jileti sevmiyorum hiç ama cok nadir mecbur kalınca alıyorum ben de.genelde ağda ve makine ile.

nerden kaça aldınız canım modeli varmı??

offff cogaltmak ne kelıme ormana donduryor hele bıde hamılelkte benmkıler cogaldı ve sertleşmeye gurleşmeye basladı tobe tobee hayatım kararyr bırkere jılet mecburı kullndm

ben yarın medipole gidiyorum ssk fiyatı 180 tl miş
ama bende aksigorta var canım 76 tl ödüycemm

kıldan sorumlu topic bakanı yaptım senivereliniortak

bende lazere baslıycam dıye agdadan sonra jılet kullamıstım sonra hamılelık geldı kısmet olmadı.
artık uklayla gıdıp yoldurup kendımızı gelıyoruzkaydirigubbakcemile3

offff cogaltmak ne kelıme ormana donduryor hele bıde hamılelkte benmkıler cogaldı ve sertleşmeye gurleşmeye basladı tobe tobee hayatım kararyr bırkere jılet mecburı kullndm

sendemı lazere gıdıyodunn

ayy bende yaptırırım o zaman doğumdan sonra gerçi şimdide sorun olmuyo ağdacıya gidiyorum ama en azından lazer bitiriyor sonsuza dek temiz olmak varken boshayallersmile

ben yarın medipole gidiyorum ssk fiyatı 180 tl miş
ama bende aksigorta var canım 76 tl ödüycemm

ayh ne guzel ya guya bizimde sigortamız var
ama sadece yatışlarda kullanabılıyoruz yafsssss ne saçmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…