- Konu Sahibi daemon
-
- #48.241
ben hamile olmak istiyodum ama bırakmıştık kendimizi ama saçımı boyatmak hiç aklıma gelmediği için en son haziranda boyatmıştım düşün yani halimi ama asla boyatmam. yalnız ben lazere gidiyodum yüzüm için hamileliğimin ilk bir kaç günüymüş bilmiyodum yaptırdım o biraz aklıma gelince içimi sızlatıyo bilmiyorumkismile
sana bir tavsiyede bulunayım canım bebekler beşikte yatmıyor nedense, bir çok arkadaşım aldıgına pişman oldu. gömuk olunca sıkılıyorlarmış, oda takımı alanlar bıle park yatak aldılar ekstradan. yıne sen bılırsın ben etraftan böyle duydum. ben de beşik alacaktım vazgeçtım, kalıtelı bır park yatak alayım dıyorum hem buyuyunce katlayıp dolaba koyabılıyorsun yer kaplamıyor.heryere göturebılıyorsun. saglam alayım ıkıncı bebek de kullansın dıye duşunuyorum ama ıyıce araştırmak lazım tab i.
benim abimin eşi sacını da boyattı 4-6 ay arasında tam hatırlamıyorum lazerini de tamamladı doktora danısarak tabiki ve lazer yapan doktorun da onayını alarak.ama ben olsam korkardım herhalde yine de
hem cahıl hem kıllıkaydirigubbakcemile3ben lazerimi yapan dr. la konuştum lazer uygulanan bölgenin 2cm içine işliyomuş yani yüzde uygulanan lazerin bebeğe her hangi bi etkisi yokmuş ama tercih senin dedi. Ben de kıllı gezmeye karar verdim -tatlicadiarzu- napiim o kadar seans olmuş başka bişile aldırsam tekrar başa dönücem zaten pek fazla da çıkmadı idare ediyorum
daeeeeee
bana kurapiye yappp, kısır yapp..
işten kaçıp gelip yimek istiyorummm boshayallersmile
benim abimin eşi sacını da boyattı 4-6 ay arasında tam hatırlamıyorum lazerini de tamamladı doktora danısarak tabiki ve lazer yapan doktorun da onayını alarak.ama ben olsam korkardım herhalde yine de
hem cahıl hem kıllıkaydirigubbakcemile3
gelmiyen ne olsun kıss..
hadı atla gel valla..
bosver calıs calıs nereye kadar.
hiç de bile lazer olduğu için çok az çıkıyolar hem de ben cahil DEĞİLİMMMMklava:
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
off valla bence de öle ama iştehem cahıl hem kıllıkaydirigubbakcemile3
gelmiyen ne olsun kıss..
hadı atla gel valla..
bosver calıs calıs nereye kadar.
off valla bence de öle ama işte
kocam beni gebertirrr işten cıkarsam eyvahedigeldismile
bizim ki de planlı değildi ben ramazan bayramından 2 gün önce boyatmıştım . Sanırım ozaman hamileydim yani daha çok yeni ama nedens e içimde hep şüphe vardı sanki bu ay hamile kalacağım diye bayramda çok fena grip oldum doktora gittik bu şüphemden bahsettim doktor sadece vitamin verdi şüphen varsa riske atmayalım dedi. Okuduğum bir makalde ilk regl gecikmesinden önce yaptığımız hiçbirşey bbebeğe zarar vermiyormuş zaten herhangi bir problem olursa bebekte vucut kendisi bebeği reddediyormuş.Ayrıca benim doktorum 3 aydan sonra saçını organik boya ile boyayabilirsin dedi ben 2 kez boyatmak zorunda kaldım çünkü saçlarımda çok fazla beyaz var ve ben onları gördükçe kendimi çok kötü hissediyorum . Normalde her ay boyatıyoum saçlarım çok çabuk uzuyor bu iyimi kötümü bilemiyorum :)
beenim çok azalmış tek tük var. hele bacaklarda nerdeyse hiç kalmamış gibi.lazerı yarım kaln hanımlar simdi napıyosunuz...
üstüme gelme aalarım :1shok:kandırıkçııalsanaalsanasmile
lazerı yarım kaln hanımlar simdi napıyosunuz...
lazerı yarım kaln hanımlar simdi napıyosunuz...
üstüme gelme aalarım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?