2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim abimin eşi sacını da boyattı 4-6 ay arasında tam hatırlamıyorum lazerini de tamamladı doktora danısarak tabiki ve lazer yapan doktorun da onayını alarak.ama ben olsam korkardım herhalde yine de

çok haklısın aslında bende uzun kullanılsın diye park yatakmı alsak diye düşündüm zaten
ama bunun yanındada makul fiyatlı bişey istiyorum, bakalım dediğin gibi araştırcam bende

benim abimin eşi sacını da boyattı 4-6 ay arasında tam hatırlamıyorum lazerini de tamamladı doktora danısarak tabiki ve lazer yapan doktorun da onayını alarak.ama ben olsam korkardım herhalde yine de

ben lazerimi yapan dr. la konuştum lazer uygulanan bölgenin 2cm içine işliyomuş yani yüzde uygulanan lazerin bebeğe her hangi bi etkisi yokmuş ama tercih senin dedi. Ben de kıllı gezmeye karar verdim -tatlicadiarzu- napiim o kadar seans olmuş başka bişile aldırsam tekrar başa dönücem zaten pek fazla da çıkmadı idare ediyorum

daeeeeee
bana kurapiye yappp, kısır yapp..
işten kaçıp gelip yimek istiyorummm
boshayallersmile

bizim ki de planlı değildi ben ramazan bayramından 2 gün önce boyatmıştım . Sanırım ozaman hamileydim yani daha çok yeni ama nedens e içimde hep şüphe vardı sanki bu ay hamile kalacağım diye bayramda çok fena grip oldum doktora gittik bu şüphemden bahsettim doktor sadece vitamin verdi şüphen varsa riske atmayalım dedi. Okuduğum bir makalde ilk regl gecikmesinden önce yaptığımız hiçbirşey bbebeğe zarar vermiyormuş zaten herhangi bir problem olursa bebekte vucut kendisi bebeği reddediyormuş.Ayrıca benim doktorum 3 aydan sonra saçını organik boya ile boyayabilirsin dedi ben 2 kez boyatmak zorunda kaldım çünkü saçlarımda çok fazla beyaz var ve ben onları gördükçe kendimi çok kötü hissediyorum . Normalde her ay boyatıyoum saçlarım çok çabuk uzuyor bu iyimi kötümü bilemiyorum :)

ben de birkaç ay önce tüm vucut lazer epilasyona başlamıştım.
hamileliği öğrenir öğrenmez bir daha gitmedim.
yani dr. git dese de cesaret edemem ben lazere

hem cahıl hem kıllıkaydirigubbakcemile3

daeeeeee
bana kurapiye yappp, kısır yapp..
işten kaçıp gelip yimek istiyorummm
boshayallersmile

gelmiyen ne olsun kıss..
hadı atla gel valla..
bosver calıs calıs nereye kadar.

bende lazere gidiyordum, ama tedavim ne zaman sonuç verecek bilmediğimden bebişimin haberini alana kadar bırakmadım
sanırım başlarda bilmeden bikere lazer uygulattım
benim kadın doğum doktorum ilk 3 aydan sonra devam edebilirsin bi sakıncası yok dedi
ama genital ve bacaklar olduğundan asla kıyamam
ben bıraktım, doğumdan 3-4 ay sonra yeniden başlayacağım

lazerı yarım kaln hanımlar simdi napıyosunuz...

gelmiyen ne olsun kıss..
hadı atla gel valla..

hiç de bile lazer olduğu için çok az çıkıyolar hem de ben cahil DEĞİLİMMMMklava:
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

hiç de bile lazer olduğu için çok az çıkıyolar hem de ben cahil DEĞİLİMMMMklava:
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

gelmiyen ne olsun kıss..
hadı atla gel valla..
off valla bence de öle ama işte
kocam beni gebertirrr işten cıkarsam
eyvahedigeldismile

Evet canım ben de ramazan ayıydı tam hatırlamıyorum.Boyattım işte.Aynı ben dakasım gelmiyo.Yeterınce uzuldum zaten nıye boyattım dıye. hamıleymişim işte.Ama nerden bılcen Bilsem yaparıydım hiç.Şimdi hiç saçıma başıma bşıma bakmıyorum.Şuana kadar bı sorun çıkmadı.bundan sonrada çıkmaz inşallah.Allah bılmeden yapılan şeyden korur inş. Yoksa hangi anne zararı olsun ister. Bende çok üzüldüm okadar uzuldumki.Hep araştırdım heryerden.Doktorumda ılk zamnlar içini ferah tut diyordu.Allahım korusun bütün bebekleri

beenim çok azalmış tek tük var. hele bacaklarda nerdeyse hiç kalmamış gibi.
ben bıraktım artık görünmüyo zaten..
ama mecbur kalınca jilet yapıyom mecburen :umursamaz:

ben jiletle alıyorum, bacağım zaten baya azalmıştı
jiletle alınca 2 haftada tek tük çıkıyor
genitalde eskiye oranla ince çıkıyor zaten
doğumdan 1 ay önce ağdaya gitmeyi planlıyorum
göbeğimede lazer yaptırıyordum şuan çok tüylendi oraya dokunmuyorum
lazere başlayınca hallederler orayıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…