- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #48.561
Seninkide büyümüştür annesi sen farketmiyorsundur. Ben enson 19+3 ken gitmiştim 370 gramdı nasıl farketmiş 4 haftada. Ama ben korkuyorum iri bebek olmasından hem normal doğum hayal olur hemde aldıklarımın hepsi küçük gelebilir:) Ama neyseki şeker falan değilmişim o yüzden içim rahat doktorda senin kız üst sınırda sınırı geçmediği sürece problem yok dedi rahatladım.Bide bizimki erken döllenme o yüzden göründüğü haftadan ileri olması normal.
Yok bebeğim gitmedim hep rıza hoca bakıyor. Zaten adamın uzmanlığı perinatoloji o yüzden gönderebileceği başka bir doktor yok.Yani riskli gebelik uzmanlığının yanı sıra perinatolog olduğu için başkasına göndermedi.
hımmm, benimkide öle hatta kendi hep 3boyutluda bakıyor
ama y,nede başkasına yönlendirdi..
umarım öyledir ya. karnım büyüdü ama sanki bebek yok gibi . hareketlerini hissetmesem varlığını anlamayacağım. uzun zamandır da görmedim merak ediyorum kızımı
zaten hep dua ederdim hamileliğim yaza gelmesin diye. yazın herhalde dondurma gibi erirdim.
ayy valla en güzel zamanda hamile kalmışız bu konuda çok şanslıyız valla
geçen günde benimkisi kollar yukarı bacaklar aşağı hareketini yapıyordu. karnımın iki ucundan aynı anda vurmaya başladı. nasıl mutlu oldum:asigim:
Kızlar dün akşam eşim ilk defa oğlumun tekmesini hissetti. Avucumun içine vurdu diyor. Çok hızlı vuruyor nasıl dayanabiliyorsun diye soruyor :))))
benim eşimde 1 haftadır hissediyor artıkkk
aaa vurdu tekme attı derken gözlerinin içi gülüyorrrr valla
kızım artık babasını tanıyorrrr hihoyyyt