D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #48.721
sen futbol sever bı adamla dalga gecersen böle olur tabi.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şey kızlar valla bişi yapmadım
hatta saat 23.30 da uyudum
gs yenilince kocamla dalga geçtim
o da kızdı bana
sus otur orda dedi
bende küstüm ağladım
zaten ağlayasım vardı
bi arkadasımın köpeği kayboldu dün
sonrada baş ağrısıyla uyumuşum
:kedi:
oyyhh maasalalh darısı basımıza..Günaydınnnnnn kızlarr:)
Ayy bugun çok mutluyum,az evvel doktordan geldim.Kızımı gördüm kocaman olmuş tatlişkom.735gr dedi doktorumuz24w+4d olmuş.Eşi ve suyu çok iyi,gelişimide çok iyi dedi.Detaylı ultrason sonuçlarımı gösterdim onlarda gayet iyi dedi:) Kızımın ayağını gördüm minicik ya yerim ben onu,5cm.cik minnacık yaa..En son olarakda 50mglık şeker tarama testimi yaptırdım 107 çıktı o da gayet iyi çk şükür:sm_cool: herşey çok güzel gidiyor maşallah Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin
delikafaduldendelikafadulden
alemsin hee.
bende çok yemek yiyince üzülüyorum kızıma midemin altında kaldı diye. benimki de hep aşağılarda takılıyor
hoşgeldin. hayırlı olsun bebeğin a.s.
Günaydınnnnnn kızlarr:)
Ayy bugun çok mutluyum,az evvel doktordan geldim.Kızımı gördüm kocaman olmuş tatlişkom.735gr dedi doktorumuz24w+4d olmuş.Eşi ve suyu çok iyi,gelişimide çok iyi dedi.Detaylı ultrason sonuçlarımı gösterdim onlarda gayet iyi dedi:) Kızımın ayağını gördüm minicik ya yerim ben onu,5cm.cik minnacık yaa..En son olarakda 50mglık şeker tarama testimi yaptırdım 107 çıktı o da gayet iyi çk şükür:sm_cool: herşey çok güzel gidiyor maşallah Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin
yevrummm h.geldinnnkızllaaar günaydın bebişlerim
aynen bendemaşallah sinha
eskiden kendileri 5 cm di ona sevinirdik. şimdi büyüdüler de ayakları 5 cm oldu.
zaman nasıl geçiyor ya inanamıyorum
bende hep aşağıda hissedip paniğe kapılıyorum. doktora soracağım normal mi bu diye
selam kızlar benide alın aranıza kısmet olursa 29 haziran annesi olucam
neyse ben çıkıorum kızlar byy :a015:
benimde hep göbeğimin üstünde hissediyorum tekmeleri büyüdüler ya ondan :CüvCüv:benımkı artık sureklı asagıda degıl hatta ıkı gundur gobegımın uzerınde tekmelıyo. baya bı ustteydı. hatta bı an ben bu cocugu yedımde mıdememı oturdu dıye dusundum:kedi:
hoşgeldin canım aramızaaaselam kızlar benide alın aranıza kısmet olursa 29 haziran annesi olucam
tesekkürler kızlar evet pembe mavimasal 22 eylülsendemi aynı?
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Direk konuya dalayim, bende ufakligi hissettigim zaman cok assagida hissediyorum.
Bende bana mi oyle geliyor acaba yoksa normal mi bu diye dusunuyordum.
Gecen hafta ayrintili ultrason'a girdim ve doktor tabi heryerini gormek istedi.
Simdi karnimi actim heryerine bakiyor bebegin ayak kismina bakmak icin biraz daha indir dedi,
indirdim biraz daha indir dedi indirdim ve hala biraz daha indir dedi.
Yani affedersiniz neredeyse altimi acmis durumdaydim. Yani ta orada hissetmem dogruymus,
bende dedim evet bende zaten cok assagida hissediyorum bu sorun olur mu dedim yok normal dedi doktorum.
sen burdamıydın kiibilmiyorumkismileneyse ben çıkıorum kızlar byy :a015:
Dilekcim doğum günün kutlu olsun,bebişinle nice mutlu seneler inşallah
Özge o güçlü gümbürtüler yağmurun tekmeleridir emin l,benimkide iyice güçlendi artık o içerden vurdukça zıplıyorum çok kuvvetlendi.
gözünaydın canım yaa ben de kızımı görmek istiyorum artııııııkk
oh oh vursunlar hihoyyytDilekcim doğum günün kutlu olsun,bebişinle nice mutlu seneler inşallah
Özge o güçlü gümbürtüler yağmurun tekmeleridir emin l,benimkide iyice güçlendi artık o içerden vurdukça zıplıyorum çok kuvvetlendi.
sen futbol sever bı adamla dalga gecersen böle olur tabi.
bı tutumadın dımı cenenı..
bak cok aglayıp durma heee..
uzme gelınımıde..alsanaalsanasmile
çok aglamadım kıs
accık iç cektim
sustum hemen 5 dk cık hemen:ecrin_bebek:
oyyhh maasalalh darısı basımıza..
sende az ye azcık bak cocuk cıkmaıyo yukarıdelikafaduldendelikafadulden şişkooolülülülülülü
ay kıyamamm
niye kaybolmuşşş
bilmiyorumkismileneyse ben çıkıorum kızlar byy :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?