günaydın şekero..
olsun çıktı bizim göbüşler kaydirigubbakcemile3
Ayy kasıklarım acayİp aĞrıyor kızlar yaaa
gaz var bİrde Ölcem ÜŞÜttÜm mÜ acaba yaaa
günaydııın kızlar
buünbiraz canım sıkkın dün yavaş yavaş temizlik yaptım kendimi fazla sorlanadan
koridordaki halımı kaldırdım balkona çıkardım ama sonra dank etti tabi
kaldırdım o yolluğu diye üzüldümbugün de karnım ve belim ağrıyo çok korkuyorum ya kızlar
inşaalh bişey olmaz çok korkuyorum mafoldumben
bişey olmaz canım korkma..
benim doktorum diyor ki, öyle ağır kaldırmaktan, yukarı uzanmaktan bebek falan düşmez.. düşerse de o zaten sağlam tutunamamış ve zaten düşecek olan bebektır diyor..
korkma o nedenle..
karnının ağrısı ve belinin ağrısı yorgunluktandır..
merhabalar bayanlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz z
herkese hayırlı günler vede haftalar minişlerle birlikte kaydirigubbakcemile5
Yok yafruşum benim kasık ağrısı değil bariz karın ağrısı gaz dan sanırsamukla valla benim de o gaz gitmiyo.. herhalde gitmeyecek artık :))) gazla yaşamayı öğrenmemiz lazımm.. kaydirigubbakcemile3
bide cumartesi benim de kasıklar çok ağrıdı nedense, korktum hatta..
ama rahim büyüdüğü için de olur diyorlar..
allah iyiliginizi versin ikinizinde emiiiadım azgın gaciye cıktı sizinde iki gündür dogru düzgün nete girmiişinizden anlıyorumkiii hafta sonunuz pek bi hareketli gecmiş bu arada herkse günaydınnnnn gideyim kahvaltımı hazırlıyayım bennn[/QUOTE .!.:bizde hafta sonu bır suru fılm ızledık valla. baskada bısey yapmadık yada yapsak sanane canım kocişlerimiz yanımızda.. hihoyyyt
pazar gunu burnumu bıle cıkarmadım kapıdan. son 4 haftadır kocişle bı yere gıtmıyoruz hıc bı sınemeya gıtmıstık gecen hafta o kadar canım dısarı cıkmayı ıstemıyor...
inşallah canım endişeleniyoruz işte en ufacık bişeyden ama bidaha mı asla isterse her tarafı toz görtürsün yok yok ellemem Allahım bu korku yetiyor insana
iyiyiz tatlım sen nasılsın??merhabalar bayanlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz z
herkese hayırlı günler vede haftalar minişlerle birlikte kaydirigubbakcemile5
Gunaydin kizlar nasilsini?
Sanirim ben usutmusum cunku karnim agriyor kusuyorum
ve affedersiniz ishalim ama hamilelikten ayri birsey belli.
bizde hafta sonu bır suru fılm ızledık valla. baskada bısey yapmadık yada yapsak sanane canım kocişlerimiz yanımızda.. hihoyyyt
pazar gunu burnumu bıle cıkarmadım kapıdan. son 4 haftadır kocişle bı yere gıtmıyoruz hıc bı sınemeya gıtmıstık gecen hafta o kadar canım dısarı cıkmayı ıstemıyor...
hmm valla ben de bakayım diyorum ama sonra erken diyorum kendime..Yok yafruşum benim kasık ağrısı değil bariz karın ağrısı gaz dan sanırsam
bu arada bebiş için hazırlanmaya başlayanınız oldumu??
ben internetten bakıyorum bişeyler ebebek de baya bi,şeyler var araştırmak lazım
bi sürü eksik var..
valla bende öyle.. 2 haftada bir temizlikçi geliyor hamiş kaldığımdan beri, herşeyi yapıyor gidiyor kadın ütü dahil sağolsun..ben hiç bi iş yapmıyorum korkudan desem doğrudur valla.sadece tuvalet ve lavabo ovuyorum ve toz alıyorum.geri kalan işlerin hepsini kociş yapıyo,sağolsun.zaten çalışıyorum tüm gün,bide kendimi ev işleriyle hiç yoramam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?