bız ask fılmı ızledık bıo tane ama adını unuttum neydıı yaaa.. cok begenmedım heralde
ıkıncısı benjamın button ( ıkı kere ızledım cok guzeldı)
üçüncüsü transformens ( zorla ızledım nefret ederım=))
dördüncüsü 300 spartalı ( yarısında uyumusum=))
benimde izlediğim film
Alışveriş Koliği diye bir film romantik-komediydi..
canım komsum cok gecmıs olsunn.. dıkkat et kendıne. hadı bakalım ıkılı test ıcınde hayırlı haberlerle gel ınsallah. doktora agrınıda soyle mutlaka
AA ne çabuk diycemmm
ya bana dr 2 hafta sonra dedi 2'li testimi 10+2 yim bende
güzel bilgilermişş okumak lazımm gercekten...
kıslar yaa cagla şikelll hamileligi boyunca sadece 6.5 kilo almıs cok ilgin ya..doktorlarr bebek için cok saglıksız oldugunu söylüyorlar zaten
her ay bir kilo alırsak bu gayet normalmiş.zaten gendelde10-12 kilo almak normalmiş
sağol canım inşallah hayırlı haberler geliriz hepimiz
ağrılarımı söyliycem zaten dün bir bakıma da bu gün dr. gidicem diye
gitmedim doktora uklayla buluşma nasıl geçti
ay kızlar buyuyo bızım sıpalar
bakalım belkı bızde cınsıyetı on gun sonra gıttıgımızde ogrenebılırız. ögrenebılırmıyım acaba o zamn 12+6 olmus olucaz cok kesın olmasada bıseyler soylerler heralde
merhaba kızlar...nasılsınız....
ben yine hastanelik oldum..yine katı yatak istiratı verildi...
ıyı gectı canım bebiş kıyafetlerı hamile kıyafetleı baktık bol bol. ama cok pahalı geldı hamıle kıyafetlerı bıze bırde kısın gıymeye uygun seyler bulamdık hep ıncecıktı ben donarım onlarla vallahı.. oturduk sohbet ettık oran burdan sızlerın kulaklarını cınlattık..
esmer canım bıseye ıhtıyacın olursa hastanede falan allah korusun acıl bısey olur benı ararsın canım yakınım nasılsa bı kosu gelırım yanına..
bırde sen sata gore bugun 11+3 sun aslında dımı benle aynı belkı o yuzden demıstır bugun yapalım dıye zaten yeterlı duruma gelmemısse yapmazlar yada ıcın rahat etmezse baks bı yerde yaptırısın yıne... sabırsızlıkla haber beklıyoruz senden
merhaba kızlar...nasılsınız....
ben yine hastanelik oldum..yine katı yatak istiratı verildi...
canm sorma misafir vardı pek hareket etmedim ama biden kanama oldu yattım sonra birden çoğaldı
ama sıpam iyi nasıl kıpırdıyor eşşek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?