2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üçgün tatil napcam ben yalnız buralarda, cumadan belli olsaydı giderdik babacığımızın yanına mafoldumben

neyse kızlar ben kaçar sabah mesai var yatayım gideymde
Bi de sivilcelerim çıkmaya başladı bi sinir oluyom ki sormayın

slm kızlar nasılsınız bendede misafir vardı şidi gönderdim açtım hemen ne var ne yok diye nasılsınız bakem

bende kaçtım kızlar eşim çağırıyo yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın tabi bebişlere de öptüm hepinizi hayırlı geceler

iyi geceler kızlar benim uykumda geldi sabah görüşürüz

günaydın kızlaarrrr..
hadi açılışı ben yapayımmmm hihoyyyt

ay bu ticker da değişmemiş..
şimdi atcem kendimi biyerden..

yine değiştirdim ticker ı.. bıktım ama artık aaa.. bu tickerlar niye sapıtıyor yahuu klava:

günaydın kızlar amma yazmışınız yetişemedim okucam diyee cumartesi dr 7 hafta 4 günlük demişti allahın izniyle çarşambaya 2 ay biticek 12 haftadan sonra rahatlarız dedi başım çok ağrıyo benim yaaaaa ölüyom bu arada hamiş kıyafetleri almışınız güle güle giyinin bakalım ben nasıl bulucam zaten şimcik88 kiloyum milllet bu kiloda doğuruyo düşündükce bunalıma giriyom neyse ben kaçam banka işleri faturalar...... iş çokkkk

kolay gelsin nursenacımm

ayy teşekkür ederim yaaa bi başlığa takıldım hamile kalmak istiyomuşta kio alırsam diye korkup kalmıyomuşşş allahım millet n eleri düşünüyo bizde acep kanamam olurmu bebeğime bişey olurmu diye helak ediyoruz kendimizi sinirlendim hee

aynen öyle..
bebek her zaman gelmez ama biraz zorlarsan kilo verirsin.. ne değişik insanlar var ya..
ben de hamilelik öncesi kilo almaktan korkan yediğime fln çok dikkat eden bir insandım.. öyle 1 kilo alsam rahatsız olurdum.. hemen verirdim fln..
ama ne zaman hamile kaldım..
kendimi salış o salış.. artık canım ne isterse yiyorum.. zaten şimdiden 2,5 kilo aldım.. umrumda mı .. hayır değil..
bebeğim sağlıklı olsun yediklerim ona vitamin olsun yeter..
kilo sonradan nasıl olsa verilir.

piştttt.. bı susmadınız gıttı ya... ne cene maasallahınız var pazar paazar keyıf yapıyoruz surda

tubıcık senınkı gelmedımı daha..

yok anacıgım gelmedi persembe günü gelcek

yok gelmemiş baksana..
gelse nette olmaz pek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tubucıkın kocası gelınce en az bı hafta buralrda olmıycak kesın:hulya:

allah iyiliginizi versin ikinizinde emiiikaydirigubbakcemile3adım azgın gaciye cıktı:roflol:

sizinde iki gündür dogru düzgün nete girmiişinizden anlıyorumkiii hafta sonunuz pek bi hareketli gecmiş:jeyyar:

bu arada herkse günaydınnnnnhihoyyyt gideyim kahvaltımı hazırlıyayım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…