2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne salağım bende teli var unuttum ben istemiştim ondan merak ederim diye. Ben şimdi mesaj atıyorum cevap gelince hemen haber veririm kızlar
kıssss bizde meraktan ölüyozzz
sen olmadı at bana teli ben şirketten bi arayım kızı ne yaptı acepp

benim oğlan da makine açılır açılmaz net bi şekilde yüzünü gösterdi,ondan sonra da hiç eliyle kapatmadı, doktor da ben bu görüntüyü alabilmek için bazen 2-3 gün uğraşıyom dedi..akıllı oğlum benim, ne cinsiyetini öğrenirken ne ikili taramada ne şimdi hiç sorun çıkarmadı :nazar:
ben de "benim oğlum insanların hayatını zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olcak demekki" diye hava yapıyom kaydirigubbakcemile3
:nazar::nazar::nazar:

benim oğlan da makine açılır açılmaz net bi şekilde yüzünü gösterdi,ondan sonra da hiç eliyle kapatmadı, doktor da ben bu görüntüyü alabilmek için bazen 2-3 gün uğraşıyom dedi..akıllı oğlum benim, ne cinsiyetini öğrenirken ne ikili taramada ne şimdi hiç sorun çıkarmadı :nazar:
ben de "benim oğlum insanların hayatını zorlaştıran değil kolaylaştıran biri olcak demekki" diye hava yapıyom kaydirigubbakcemile3

recep gel şu göbeğini göbeğime deydirde benimkide alsın senin kinin huyundan da
açsıon artık bacaklarını yaaaaaaaaaaaaa

benim oğluşda öle kız öle nazlı olmucak oğluşlarımız
benimkide cinsiyetini öğrenirken bacaklarını iyice açmıştım kaydirigubbakcemile3
ve her qittiğimizdede hala açıyo.. doktor da her qittiğimizde %100 erkek die
tekrarlıo kaydirigubbakcemile3

Canim benim sen dedikten sonra o siteye bende baktim 3D resimlerin oraya.
Aman Allahim birtane bebek resmen gulumsemis ya, digeri esniyor.. mucize iste.. :nazar::nazar:

94351010.jpg

gebelikte anne karnında 3d bebek ultrason görüntüleri ultrason bebek resimleri hamilelikte

ayy yerim onları ne tatlılar ya. alıp sıkacaksın yanaklarını ellerini.

benim oğluşda öle kız öle nazlı olmucak oğluşlarımız
benimkide cinsiyetini öğrenirken bacaklarını iyice açmıştım kaydirigubbakcemile3
ve her qittiğimizdede hala açıyo.. doktor da her qittiğimizde %100 erkek die
tekrarlıo kaydirigubbakcemile3
anacım erkekler böle
kıscelerimiz çok edeplii açmıyolar
esmerinkide kıs bence o da edeplidir yevrummkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy yerim ben onlarııııııııııııııı:asigim:

ben geldimmmmmmmmmmm. Ay meğersem ben sizi nekadar seviyormuşum. Ne zormuş sizden uzak kalmak 2 saat bile girememek çok canımı sıktı valla. Bu arada yokluğumu farkedip ilgilendiğiniz ve arayıp sorduğunuz için başta özgeciğim olmak üzere hepinize çok çok teşekkür ederim zemuszemus

hoşgeldin cnm sonunda daha yenı bende sohbete katılabılabılıyormmanca dıyebıldım:) işler youn:(

anacım erkekler böle
kıscelerimiz çok edeplii açmıyolar
esmerinkide kıs bence o da edeplidir yevrummkaydirigubbakcemile3

aferin senin kızına
maşallah.. inşallah doğunca da hep böyle edepli olur annesi..opuyorumnanaktan

kıssss bizde meraktan ölüyozzz
sen olmadı at bana teli ben şirketten bi arayım kızı ne yaptı acepp

Kız ukla allah canını almasın profil sayfana koptum one yaa çok canılı olmuş valla :) Attım sana mhtp nin nosunu özeline bak bende mesaj attım kendisine belki müsait değildir diye ama sende ara istersen zaten müsait değilse açmaz

ben oğluşumun bu ultrason qörüntülerini çekip pc ye yüklüyorum ki...
doğdukdan sonra bu ultrason resimlerini klip yapıcam :asigim:

zeynepp banada yollarmısın canım yaa bende bi msj atayım mhtp'a bilmiyorumkismile

Kızlar benim kızımın akrobatik resmini görmüşsünüzdür facede komik benim kızım okadar hareketliki doktor zor çekiyor fotosunu. Bu arada ben her gittiğimde 3 boyutlu foto veriyor doktor sanırım son ay tam olarak kime benzediğinden emin olcaz.

benimkide cinsiyette uğraştırmadı maşallah ama renklide bir foto alamadık yawwwwwwwwww içim de kaldı vallaha. sağlığı yerind olsunda ne yapam uğurböceğimin canı sağolsun

Back
X