2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım benim drum 28. haftanda İndirect coombs testini tekrar yaptırcaz dedi bilmiyomki iğnede doğumdan sonra ilk bebekte sakıncası yok ama 2.bebek için doğum sonrası iğne şartmışş

biz yedik bişey olmadı beğendikde sen gelmeyince acaba siz zehirlendinizmi diye şeettiydimbilmiyorumkismile

bende doğum sonrası iğnemi yaptırcam

benim çocukluğumada insene beraber ip atlayalımmsempatiksalakcinni

kadıkoye ıncem bıde arkadasım aradı gecen gelıcektı hasta oldu.
bende ısım var dedım onunda aksama dershanesı varmıs bende gelıyım azcık geseriz dedı bende tamam dedim.
ama elh e söleme kızar bana:1closedeyes:eyvahedigeldismile

anaaamm eyvahedigeldismile

beğenmedinis mii..akannehir
besle kargayı oysun gözünü iştebenneyaptımki
yannış yazmışım nan bidaha oku düzelttimmm bilmiyorumkismile
hatta bundan sonra lahmacun siparişlerini titizköz kebapa değil sana vericekmişiz koçiş öle didikaydirigubbakcemile3

yaaaa kocam beni sevmiyoooo ne yapcammm bennnnn çok cnm sıkkınnnn çkkkkbilmiyorumkismile

anlamadım benbilmiyorumkismile

yanı soylekı zaten senın kanın negatıf baba pozıtıf onun ıcın kan uyusmazlıgı oluyorya.annenın kanından olursa bebek antıkor olusmadıgı ıcın ıgne yok.babanın kanından olursa vucut onu bır yabancı madde olarak algılıyormus onun ıcın ıkıncı bebekte rısk oluyor anlatabıldımmı canım.

ya nıe gelırgelmez korkutuyosunuz benı..

ukla yasıyo mu onu söleyın sız..kaydirigubbakcemile3

ben cıkıcam. bı yere makına teslım etmem lazım da cocuk aksamları musaıt olamıyomus gunduz ıstedı o yuzden benım teslım etmem lazım. aksama ancak gelırım heralde.

benim çocukluğumada insene beraber ip atlayalımmsempatiksalakcinni

kadıkoye ıncem bıde arkadasım aradı gecen gelıcektı hasta oldu.
bende ısım var dedım onunda aksama dershanesı varmıs bende gelıyım azcık geseriz dedı bende tamam dedim.
ama elh e söleme kızar bana:1closedeyes:eyvahedigeldismile

bende sorun yok ben kocamı getirim senin karşına :çok üzgünüm:

ayy elhamra gebertcekkk akannehir

lehmacuunnnnn tanesi 3 tlbilmiyorumkismile

anam nere kactı bu hatun

birine çemkirdimde geldim
b ak bak ne diyo
kavga eder gibi daldı dükkana
kaç lıra fon burda dedi
kısa 5 uzun 7 dedik
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi
gecen geldık rezıl oldum mısafırıme 5 diilmi fon dıyo
2liranın hesabını soruyo
Allahım yaaaaalsanaalsanasmile

yanı soylekı zaten senın kanın negatıf baba pozıtıf onun ıcın kan uyusmazlıgı oluyorya.annenın kanından olursa bebek antıkor olusmadıgı ıcın ıgne yok.babanın kanından olursa vucut onu bır yabancı madde olarak algılıyormus onun ıcın ıkıncı bebekte rısk oluyor anlatabıldımmı canım.

heh şimdi oldu sağol canım
zemuszemusolumunekankayizsmile

dae sokakta doğurcan otur artık bak haalsanaalsanasmile

Back
X