- Konu Sahibi daemon
- #49.841
kıslar bebekleriniz ne sıklıkla oynuo?![]()
benimki pek oynak değil..sabah 6-7 arası bi de akşam yatarken oynuyo.. biraz da gün içinde..tabi giderek sıklaşıyo artık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oohh doğum hikayemize de yazarız..
pırtlattık bi anda diye :roflol:
ay benim kocam zaten normalde öle şeyler akıl edemz, hele çocugu olunca o heyecandan hiçbişi almaz bana.. öküz noolcak..
ben abimi hatırlıyom da
karısı doğum yaptıgının ertesi günü gidip kuyumcuya pırlanta kolye ve bilezik fln almıştı
klava:
hani o kdrında tabi gözümüz yok da, şöle şık bişi alsın lütfen yaniklava:
:lepiheheh develiden tandgm okdr cok varkı kız kkomşulrmz aıle dostlarımız falanhehe bak daha bı kanımm kaynadıı şimdiii memleketlım snde yaknsn bızeee
:CüvCüv:
ama bebek şekerine de baglıUklacım sen kapı süsünü havuzlu handan mı almıştın ??
Ben orda biyere baktım paket yapmışlardı kapı süsü+altın yastığı+50 tane süslü bebek şekeri+seker sepeti+hoçgeldin bebe yazısı 100 TL idi. Ben paketi biraz bozabilirmiyim diye mesele paketteki kapı süsü yerine başka kapı süsü falan eklesem diye farkını verirsiniz dedi hesaladım en fazla 150 TL ye bu şekilde paket yapılıyor sizce uygunmu kızlar ????
Bu arada konuştuğum yerin internet sitesinin linki aşağıda
Süslü Bebek Odası Süslemeleri Süsü Kapı Süsü Malzemeleri - Süslü Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Hastane Kına Gecesi Düğün Süsü Kapı süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri
yiyelim pırt diye çıksın bebekler.:teytey:
ayy kadının biri hastane kapısında pırt diye doğurmuş şindi okudunbilmiyorumkismile
prlanta kolye ve bılezık haaaaaaaaaaa ölemiii!!! anaaaaaaumm ben kcoama duyrdum artık bı bıelzık yaptırrsın bana jest oglun olck karını odullendrrsn dedım
hayatım zaten amsrf yapcz bırsuru ne bılezıgı dıyorehuheheeh
yanı agzımla soeldm adam yok artık dedım cıcegını alıp gelckms en guzelndn![]()
benim sabah bazen serviste oynuyo sonra öğlene doğru birde bu aralarkıslar bebekleriniz ne sıklıkla oynuo?![]()
slm kızlar uzun zamandır girmiyordum bende haziranda dogum yapacam allahım izin verirse ama hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum karnımda çok acıkmıyor yinede yemek yiyorum tabiki acaba dogalmı
:lepipuyorumnanaktan
yok onların durumları süper iyiydi zaten de onun da etkisi var..
o yusden o kdrda gözümüz yok dedim ama
yine de bişiler alması lazım..
gerçi kıymet bilene..
o kadın da herşeye rağmen yetmedi ve gidip abimi aldattı ayrı konu sempatiksalakcinni
ama bebek şekerine de baglı
bu fiyata 50 kurusluk şeker veriyolarsa değmez bence 150 fln..
çok daha uygununu bulursun gibi geldi nedense
yiyelim pırt diye çıksın bebekler.:teytey:
ayy kadının biri hastane kapısında pırt diye doğurmuş şindi okudunbilmiyorumkismile
evet ya bazıları hastane kapısında doğum yapıyormuş. inşallah biz de öyle kolay doğururuz
yok onların durumları süper iyiydi zaten de onun da etkisi var..
o yusden o kdrda gözümüz yok dedim ama
yine de bişiler alması lazım..
gerçi kıymet bilene..
o kadın da herşeye rağmen yetmedi ve gidip abimi aldattı ayrı konu sempatiksalakcinni
bak şimdi babaannem gibi tükürük atmak istedim o hatuna.
öyle adam aldatılır mı
Kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı çiçek göndermeye çalışıyorum bir saattir neyseki başardım. Şimdi hastaneler çiçek kabul etmiyor ya meyve çiçeği yada çikolata kabul ediyorlarmış bende çikolatalı drajelerle dolu bir bebek arabası sepeti ve balon yaptırdım çok güzel oldu umarım bizede böyle şeyler gelir.
meloş aynı şeye takılmışız ben de hemen aynı yorumu yaptım esime bak hazirana az kalmış yetişmezmis dedim kaydirigubbakcemile3
çatılat yazmışım :roflol:
çatılar.. yani rahimimize orkid qibi koyucaz işte bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
evet canım havuzlu handan aldımUklacım sen kapı süsünü havuzlu handan mı almıştın ??
Ben orda biyere baktım paket yapmışlardı kapı süsü+altın yastığı+50 tane süslü bebek şekeri+seker sepeti+hoçgeldin bebe yazısı 100 TL idi. Ben paketi biraz bozabilirmiyim diye mesele paketteki kapı süsü yerine başka kapı süsü falan eklesem diye farkını verirsiniz dedi hesaladım en fazla 150 TL ye bu şekilde paket yapılıyor sizce uygunmu kızlar ????
Bu arada konuştuğum yerin internet sitesinin linki aşağıda
Süslü Bebek Odası Süslemeleri Süsü Kapı Süsü Malzemeleri - Süslü Bebek Odası Süslemeleri Nikah Şekeri Malzemesi Hastane Kına Gecesi Düğün Süsü Kapı süsçü süslerinden odasına bebeğe şekerleri süsleri
doğru tabi 50 şeker az gelir.yok bebek şekeri güzeldi. Ya çubuklu kalplilerden seçiyorsun yada magnet olanlardan sitesinde var zaten paket 100 lira ama sen daha güzellerini seçersen fark veriyosun o zaman 150 ye falan geliyor. Zaten ben ayrıca pelitten çikolata yaptırıcam daha doğrusu görümcem yaptırıcak onun bir arkadaşı pelite malzeme veriyor çok uygun fiyata yaptırabiliyorlar banada ayarlıcak. 50 tane şeker az gelir
valla atabilirsin istediğin kdr tükürük sempatiksalakcinnibak şimdi babaannem gibi tükürük atmak istedim o hatuna.
öyle adam aldatılır mı
hehIıııy kiz, her taraf yağ olur. Bebek yaklaştığında ebe yada doktor sürüversin artık o yağı.
Ben de orgazm olmak doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum, kocaya kadının göğüslerini falan elletiriyorlarmış.