2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar eşim aradı hazırlan qeliom dedi..
ben tetanoz aşı olmaya qidiyorum
aynı zamanda sağlık ocağınada kaydolcam
taa ilk hamile kaldığım zamanlarda aramışlardı beni
neyse dua edin korkuom yaa bilmiyorumkismile
hepinize muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pai paiii

benm doktormda sart deıl sen bılırsın dedı tetanoz ıcın

kıslar eşim aradı hazırlan qeliom dedi..
ben tetanoz aşı olmaya qidiyorum
aynı zamanda sağlık ocağınada kaydolcam
taa ilk hamile kaldığım zamanlarda aramışlardı beni
neyse dua edin korkuom yaa bilmiyorumkismile
hepinize muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pai paiii

:a015:

benim doktorum tedavi aşamasındayken demişti hamileyken 2 doz tetanoz olacaksın diye , bende şimdi vuralayım o zaman dedim
acele etme demişti boshayallersmile

benimkide şart değil dedi ama ben yaptırdımmm

ben doktoruma sormadım yaptırdım saglık ocagındaki doktor kesin yapılması lazım dedi dogumdan sonra herhangi bi sorun olupda dr a gittigimizde tetanoz aşısı yapılmış gibi tedavi ediyorlarmış bilmedikleri için ölümlerin çogu tetanoz aşısı yapılmayan larda oluyormuş dr öyle dedi kayıt yapıyorlar zaten saglık ocagında 5 aylık oluncada arıyorlar gel diye bana öyle yaptılar bende vuruldum bebege yararı olan şeyi neden yapmayalım dimi

kızlarrrr bebeğime yan yatış yastığı sipariş etmiştim geldiiii
pembik olanındannnn

slm güzel anneler bende kısmetse mart da doğum yapıcam geçmiş günleri anayım diye bi bakmak istedim topikinize
hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
günler okadar çabuk geçiyorki bi bakmışsınız son haftalardasınız o yüzden hamileliğinizin her günü çok kıymetli her anı çok değerli sona yaklaştıkca tuhaf hislere kapılıyor insan bir yandan az bi zaman kaldı bebeğimi kucağıma alacağım diye sevinirken diğer yandan ona okadar çok alışmış oluyorsunuzki hep orada olsun istiyorsunuz
tekrar hepinize sorunsuz bi hamilelik ve zamanında hayırlı doğumlar dilerimma.s.

Allah bir avazda kurtarsın canım, darısı bizim de başımıza.

Kızlar benim okuduğum kitapta bu durum anlatılıyor kocaya falan gerek yok doğumun yavaş ilerlediği durumlarda kadının göğüs uçları uyarılınca oksitoksin salgılıyormuş yani bunu doktor yada ebe yapıyor doğumu hızlandırmak için ama bu eski bir yöntem zaten şimdi sun, sancı veriliyor zaten suni sancı dedikleri şey serum içindeki oksitoksin hormonu haberiniz olsun.

Yani o anda fazla oksitosinden inleme ihtimalimiz var mı????

ben bi tahlil yaptırmaya gidiyorum haberiniz olsun yarım saate gelirim herhalde

Kız Zeynep, iki günde 1 tahlil yaptırıyorsun, bu defaki ne için?

bence elevit te yapıyordur demir ilacı da.. bilmiyorumkismile

Zaten elevitin içinde de demirle alakalı bileşenler var.

Back
X