Kızlar geldim ayrıntılı ultrasondan.Herşey çok güzeldi çok şükür.Hiç bi problem yok dedi radyoloji uzmanı.Darısı butun annişlerin ve bebeklerinin başına.Buarada ozasfa ve stella çok teşşekkurler canlarım ii dilekleriniz için:lepi::lepi:
kız archim bu sitedeki akkalarda çok güzelll
aman bende düz yatma yastığını almadım bee annem yaptırcak onlarııı
ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa
Kızlar geldim ayrıntılı ultrasondan.Herşey çok güzeldi çok şükür.Hiç bi problem yok dedi radyoloji uzmanı.Darısı butun annişlerin ve bebeklerinin başına.Buarada ozasfa ve stella çok teşşekkurler canlarım ii dilekleriniz için:lepi::lepi:
kız allah canını almayanaası yaniii ya öyle bi göz atıyordum yazılanlara delirmenin eşiğindeyken yarın da burdayım zaten off :gitme:sen neden bahsediyorsun özgem yaabilmiyorumkismile
yoooo öneüme ne renk gelirse onnan yazıyommmne o nan renk denemesi mi yapıyon
gökkuşaaa oluşturdun topikte sempatiksalakcinni
Kızlarrr tayt gİmİİİstİmmm İŞe gelİrken belİ sıktı sıktı bende lastİĞİnİ kopardım İŞe yaramadı hala sıkıyodu bende İndİrdİm taaaaaaaaa aŞaĞıyaaaa offfff
Çıldırttı benİ bugÜnnnnnn bİr daha hayatta gİymem
ben hala kİlo aldıĞımın farkında deĞİlİmdeeeeeeeeeeeeeee
veeeee 5000. sayfamız hayırlı olsunnnnnnnnnnzemuszemus
sonnada alamıyon dımı bişi eheheheheh
kız allah canını almaya
başını okumadan sonunu okursan böle olur kaydirigubbakcemile3
melmea yazmıştı da orgazm doğumu kolaylaştırıyor
hatta bazı yerlerde kocalara annelerin göğüslerini elletiyorlarmış fln diye..
gerçi sonra zeynep soru işaretlerimize cevap buldu..
suni sancı vermeleri de aynı etkiyi sağlıyormuş.
o meme elleme modeli eski bi yöntemmiş sempatiksalakcinni
:roflol:Kızlar bir arkadaşım fecebook a yazmış koptum resmen kopyaladım hemen
Tango bizim dansımız, ihtiraslı, tutkulu, aşk gibi, bizim gibi (Bihter&Behlül). Horon da bizim dansımız, kıpıp kıpır, cereyan çarpmış gibi, teyzemgiller gibi (Fadime&Temel)
nan atlarım tabiyoooo öneüme ne renk gelirse onnan yazıyommm
buna atlayacağını biliyodum ösgeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
ayıp kıss kapaaaaaaaaaaKızlarrr tayt gİmİİİstİmmm İŞe gelİrken belİ sıktı sıktı bende lastİĞİnİ kopardım İŞe yaramadı hala sıkıyodu bende İndİrdİm taaaaaaaaa aŞaĞıyaaaa offfff
Çıldırttı benİ bugÜnnnnnn bİr daha hayatta gİymem
ben hala kİlo aldıĞımın farkında deĞİlİmdeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?