2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HADİ GÖZÜN AYDIN CNMMMM :lepi:

aman bende düz yatma yastığını almadım bee annem yaptırcak onlarııı

valla cnm bende sırtımı anama dayadım o alıyor satyr yapıyor bende cop yok gecn baktm bıarkdsımın cocguna gecn sene hedıye almstm onlarıda verememmştm mınck bı suvetr patık battanıye anaaaaaaaummdedım neyse ogluma almıs gıbı yapayım:)
biraz sacma ama napım baskada aldgm bişi yok haa 2 tanede patık yıne okaaa

ayy kendimi doğum masasında sancı çekerken, kocam da göğüslerimi ellerken düşündüm de.. o nası bi görüntü öle yaa

naası yaniii ya öyle bi göz atıyordum yazılanlara delirmenin eşiğindeyken yarın da burdayım zaten off :gitme:sen neden bahsediyorsun özgem yaabilmiyorumkismile

gözun aydın cnmmmmmmmmm

gözün aydın canım
darısı başıma yarın öğlen benim randevumda

Kızlar bir arkadaşım fecebook a yazmış koptum resmen kopyaladım hemen

Tango bizim dansımız, ihtiraslı, tutkulu, aşk gibi, bizim gibi (Bihter&Behlül). Horon da bizim dansımız, kıpıp kıpır, cereyan çarpmış gibi, teyzemgiller gibi (Fadime&Temel)

Kızlarrr tayt gımıııstımmm ıŞe gelırken belı sıktı sıktı bende lastıĞını kopardım ıŞe yaramadı hala sıkıyodu bende ındırdım taaaaaaaaa aŞaĞıyaaaa offfff
Çıldırttı benı bugÜnnnnnn bır daha hayatta gıymem
ben hala kılo aldıĞımın farkında deĞılımdeeeeeeeeeeeeeee

naası yaniii ya öyle bi göz atıyordum yazılanlara delirmenin eşiğindeyken yarın da burdayım zaten off :gitme:sen neden bahsediyorsun özgem yaabilmiyorumkismile
kız allah canını almaya
başını okumadan sonunu okursan böle olur kaydirigubbakcemile3

melmea yazmıştı da orgazm doğumu kolaylaştırıyor
hatta bazı yerlerde kocalara annelerin göğüslerini elletiyorlarmış fln diye..

gerçi sonra zeynep soru işaretlerimize cevap buldu..
suni sancı vermeleri de aynı etkiyi sağlıyormuş.
o meme elleme modeli eski bi yöntemmiş sempatiksalakcinni

ya qeçen qün duvar süsü linki yollamıstınız kızlar
neresiydi orası yaa bilmiyorumkismile

ne o nan renk denemesi mi yapıyon
gökkuşaaa oluşturdun topikte sempatiksalakcinni
yoooo öneüme ne renk gelirse onnan yazıyommm
buna atlayacağını biliyodum ösgeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

ben gecen gun aynı şeyi yaşadım ve mecburen taytımı onden upuzunnnnnnn kestım gitti guzelım tayt öle gezdım

evett bu arada 5000 sayfanında ilk msjını ben yazmısım kaydirigubbakcemile3

akannehir şoklardayım su an..o nası sey oyle cok sacma ve komik yani kaydirigubbakcemile3 ben o anda sancı cekerken gelsin de bana dokunsun hıınhhh sıkardı.suni sancı napıomuş orgazm mı aksam arkadasımla konustum suni sancı vermişlerdi ona doğumda felaket bişey sakın verdirtme kendine dedi cok kisiden duydum bunu normal sancıdan da çok acı veriyormuşbilmiyorumkismile

:roflol:

ayıp kıss kapaaaaaaaaaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…