2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nan ne geliyon beni taciz ediyon geyik topikimde sennnalsanaalsanasmile:dilcikar:
nası buldum seni amaaklinialirimsmile
efet yürüyüş şart artık hepımızeeee hadi geçmiş olsun buarada anneneeee
sagol bebişkom

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

nan elhamra gacısı takip çizelgesi soruyodun 4 tane yer var neyine yetmiyii kii
bunnar bana yetmes daha güselini buldum ben ama kk kabul etmiyo sinir oluyomaklinialirimsmile

ahh ahh
ben kazıyorum kendimi yataktan jiletle
bilmiyorumkismile

şişkosunya ondandır ösgemsempatiksalakcinni

slm kızlaarr aşımı oldum sonunda oh beee üzerimden büyük bi yük kalktı hiçte acımadı ağrımıyoda çıkıyorum şimdi eve gidince gircem tekrar resimlerine bakcam bebişlerin bu slk p.c resim açmıyo

sevra bunu kutlayalım:içelim:
bu arada mesaj kutunu açabildin mi ?? açtıysan kuş gibi öt

bence elevit te yapıyordur demir ilacı da.. bilmiyorumkismile

Doğru söylüyosun kuşum zaten elevittede demir var içinde demir olan herşey yapıyor zaten demir ilacının prospektüsünde yazıyor

Tam idrar tahlilinde lokositim yüksek çıktı (vücüttaki iltahap oranı)doktorumda ilaç vermeden önce orta idrarda koloni sayımı istedi onun sonucuna göre vereceği ilacı belirleyecekmiş. ıki gün öncede bu test için gitmiştim ama elimde doktor istek formum yoktu sigorta indirimiyle beraber 20 TL dediler bende yaptırmadım bugün istek formuyla gidip yaptırdım 4,5 tl verdim.Kötü bişey yok yani bende bu arada bol bıl su içiyorum belkide düşer kendiliğinden lokositim.

igne oldugunda acımıyorda ben 3 gün kas agrısı çekdim koluma dokunamadım zaten hemşire bi kaç gün agrı yapar demişde

Geçmiş olsun Zeynep, sonuç da güzel çıkar inşallah. Dediğin gibi bol bol su içmeyi ihmal etme

işte ben de onu didim
benim bebişim de ben gibi şişko olcak
o nedennen seninkine büyük gelir
ben kullanırım onu da sempatiksalakcinni

bimden bi canta aldım 12.50
bi sürü gözü var
ay bebiko içinde kullanabilirim öle günlük spor
içinde matara(bn biberon falan tıkarım oralarına)
güzel ha bakın biara

geçmiş olsun zeynep.çabucak geçer bu hastalık merak etme.

Uklaaaa, o yastığı bebeshop'tan mı sipariş etmiştin?
Ben de bugün sipariş verdim ama renk falan seçmedim. Ya oğluma pembe renk yastık gelirse??? :a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…