nası buldum seni amaaklinialirimsmilenan ne geliyon beni taciz ediyon geyik topikimde sennnalsanaalsanasmile:dilcikar:
sagol bebişkomefet yürüyüş şart artık hepımızeeee hadi geçmiş olsun buarada anneneeee
bunnar bana yetmes daha güselini buldum ben ama kk kabul etmiyo sinir oluyomaklinialirimsmilehttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
nan elhamra gacısı takip çizelgesi soruyodun 4 tane yer var neyine yetmiyii kii
ahh ahh
ben kazıyorum kendimi yataktan jiletle bilmiyorumkismile
hee o yusden benim aldığım nevresimler size büyük gelir ben kullanıyım onnarı sempatiksalakcinnişişkosunya ondandır ösgemsempatiksalakcinni[/COLOR][/B]
slm kızlaarr aşımı oldum sonunda oh beee üzerimden büyük bi yük kalktı hiçte acımadı ağrımıyoda çıkıyorum şimdi eve gidince gircem tekrar resimlerine bakcam bebişlerin bu slk p.c resim açmıyo
bence elevit te yapıyordur demir ilacı da.. bilmiyorumkismile
Allah bir avazda kurtarsın canım, darısı bizim de başımıza.
Yani o anda fazla oksitosinden inleme ihtimalimiz var mı????
Kız Zeynep, iki günde 1 tahlil yaptırıyorsun, bu defaki ne için?
Zaten elevitin içinde de demirle alakalı bileşenler var.
ben bildim ben bildimm delikafaduldenDoğru söylüyosun kuşum zaten elevittede demir var içinde demir olan herşey yapıyor zaten demir ilacının prospektüsünde yazıyor
:roflol:sevra bunu kutlayalım:içelim:
bu arada mesaj kutunu açabildin mi ?? açtıysan kuş gibi öt
hee o yusden benim aldığım nevresimler size büyük gelir ben kullanıyım onnarı sempatiksalakcinni
işte ben de onu didim
ben kendime diilki bebişkoma istiyodumbilmiyorumkismile
Doğru söylüyosun kuşum zaten elevittede demir var içinde demir olan herşey yapıyor zaten demir ilacının prospektüsünde yazıyor
Tam idrar tahlilinde lokositim yüksek çıktı (vücüttaki iltahap oranı)doktorumda ilaç vermeden önce orta idrarda koloni sayımı istedi onun sonucuna göre vereceği ilacı belirleyecekmiş. İki gün öncede bu test için gitmiştim ama elimde doktor istek formum yoktu sigorta indirimiyle beraber 20 TL dediler bende yaptırmadım bugün istek formuyla gidip yaptırdım 4,5 tl verdim.Kötü bişey yok yani bende bu arada bol bıl su içiyorum belkide düşer kendiliğinden lokositim.
işte ben de onu didim
benim bebişim de ben gibi şişko olcak
o nedennen seninkine büyük gelir
ben kullanırım onu da sempatiksalakcinni
anaa ne ucuzmuş kız delikafadulden
bimden bi canta aldım 12.50
bi sürü gözü var
ay bebiko içinde kullanabilirim öle günlük spor
içinde matara(bn biberon falan tıkarım oralarına)
güzel ha bakın biara
Doğru söylüyosun kuşum zaten elevittede demir var içinde demir olan herşey yapıyor zaten demir ilacının prospektüsünde yazıyor
Tam idrar tahlilinde lokositim yüksek çıktı (vücüttaki iltahap oranı)doktorumda ilaç vermeden önce orta idrarda koloni sayımı istedi onun sonucuna göre vereceği ilacı belirleyecekmiş. İki gün öncede bu test için gitmiştim ama elimde doktor istek formum yoktu sigorta indirimiyle beraber 20 TL dediler bende yaptırmadım bugün istek formuyla gidip yaptırdım 4,5 tl verdim.Kötü bişey yok yani bende bu arada bol bıl su içiyorum belkide düşer kendiliğinden lokositim.
bi sürü gözü var
güzel ha bakın biara
bi sürü gözü var
güzel ha bakın biara
aaa bakayım bende bizim bim e.
beğenirsem alayım
İş çıkışı gideroviç ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?