2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bu sayfa qeçişlerinde en üstte ilk yazan nie hep ben oluom yaaaaaa bilmiyorumkismile

kızlar hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

Canım sakin ol ben sana konuşmanın başını anlatayım. Melos doğumdan önce orgazm olmak doğumu kolaylaştırıyormuş dedi sonrada doğum esnasında koca tarafından göğüs uyarılması konuşuldu. Özgeden ondan öyle yazdı. Bikere orgazm esnasında adrenalin ve endorfin salgılanıyor bunun doğumla ilgisi yok o konu başka. Ayrıca doğumu başlatan hormaon oksitosin ve göğüs uçları uyarılınca bu hormon salgılanabiliniyor. Bu nedenle eskiden yavaş giden doğumları hızlandırmak için bu yöntem uygulanabilinirmiş. Ama şimdi serumla oksitosin veriliyor bunun halk arasında bilinen adıda suni sancı durum bu yani. Bu arada herkesin tepkisi bünyesi farklıdır kimsenin doğum hikayelerini dinlemeyin her işlem kişinin kendi ağrı eşiğiyle alakalı sen arkadaşının söylediklerini kafana takma bebeğim.

hehh bi onu gör zati sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaa az bi bana baqbilmiyorumkismile

sen qeçen qün bi leylek duvar süsü satan
site linki vermiştinn neydi o site qıı bilmiyorumkismile
Bebek Odası | Sizden Gelenler
ben burda gördüm cleo ama nerde satıldığını ösge biliyodu

elh sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

aaaaaaaaaaaaa ne vuruyosun beeee hepımız sana böle yapsak ne olcek alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

EN ÇOK SEN KONUŞUYONNNNN(YAZSIYON ) DA ONDAN DEMEKKİİİİİİ
AKİLLİİİİ:roflol:

aMAAAAAAAAAAAA KİMSEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
DUYYMUYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

nan o leylek şeklindeki kapı süsü diildi ki
benim gönderdiğim sticker dı bilmiyorumkismile

Ukla bu tetanoz aşısı yan etki yaptı heralde bana
dayak arıyom bilmiyorumkismile
döfsene beni hayrına alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…