hıh :dilcikar:özgem kızmabe hemen unuttum senı amaagrım cok yatmamda fayda var bugundun karnm tas gıbydı gerım gerım gerıldı mıdeme agrılr vurmaya basldı kötydum yane
ama kalkcm evdede işler bekler mrk etme temzlk fln emın ol yerımde olmk ıstemzdn;
kaydirigubbakcemile5Bide hava yapmaz mı :dilcikar:
günaydın millet
geçmiş olsun daemon o krampları eskiden çekerdim bilirim çok fena birşeydir.
her akşam soda içiyor musun?? ben magnezyum almıyorum ama soda içiyorum. henüz kramplarım başlamadı.bir gün başlayacak diye korkuyorum [/QUO
gunaydınnnnnnn
ya bu kramp dedgnz seymı benm gece uykumda bagırark uyanyrmkı bacagım kasılmıs aclmyr ben bagırıyorm kocam acmaya calısyr masaj falan yapark sıkark acılana kadar oluyrm sonrası ertesı gun aksama kdr kasılan bacagım agrısyla devam edyr
saol cnm.
yooo soda ıcmıyorum.
faydası olur mukı.
ay deneyım bundan sonra
Bide hava yapmaz mı :dilcikar:
gunaydınnnnnnn
ya bu kramp dedgnz seymı benm gece uykumda bagırark uyanyrmkı bacagım kasılmıs aclmyr ben bagırıyorm kocam acmaya calısyr masaj falan yapark sıkark acılana kadar oluyrm sonrası ertesı gun aksama kdr kasılan bacagım agrısyla devam edyr
gunaydınnnnnnn
aynen bu dediğin güneşcim
salı gunu doktorada sorucam bakalım.O zaman bünye meselesi bebişim. Çünkü ben de aynı oranda yiyorum ama şimdiye kadar hiç krampım olmadı. Ama hamile kalmadan önce her ay mutlaka bir paket magnezyum içiyordum
bizim ev basını kolunu bacagını her bıseyını aldı gittibilmiyorumkismileyok cnm cumartesılerı calsmıyorum evde calısyrm bırıken işlerı yapıym evde uff alms basını gıdıyr ev yaaaaaaaaaa
dene dene. soda dediğime bakma maden suyu içiyorum ben, sade olanlarından
hiç sevmem tadını ama her akşam mecbur içiyorum. içerisinde mineraller var iyi gelir
kız işte yattgım bu kaaaaaaaaaaaaaaaaasen hala düzgün yazmayı öğreneme
bide utanmadan evde yat :mymeka:
sen hala düzgün yazmayı öğreneme
bide utanmadan evde yat :mymeka:
salı gunu doktorada sorucam bakalım.
ölücem sanıyorum ya nerdeyse
bizim ev basını kolunu bacagını her bıseyını aldı gittibilmiyorumkismile
ıykkk.. meyvelı ıcsem kurtarmaz mı ya.
bend ehıc sevmem sade sodayı
ama o krampları cekmektense ona dayanırım
salı gunu doktorada sorucam bakalım.
ölücem sanıyorum ya nerdeyse
bizim ev basını kolunu bacagını her bıseyını aldı gittibilmiyorumkismile
ıykkk.. meyvelı ıcsem kurtarmaz mı ya.
bend ehıc sevmem sade sodayı
ama o krampları cekmektense ona dayanırım
aklinialirimsmile:roflol::roflol:
çak dostum kaydirigubbakcemile5
bence sen hep tembeldin.sanırım bu hamişlk bızı böle teöbel yapıyr eskıden bukadr solenmezdım ıs yaparken
ya buarada bugun kemeraltına gıtcektım bebek ılk defa bişiler bakayım dıyeee yagmur felkaet hava kapalısanrm gıdemıcm
içine limon sık içemeyecek gibi olursan. ama meyvelilerden içme onlar pek işe yaramıyor.
aklinialirimsmile
bak ben söledikten soora bi nebze düzgün yazmaya başladı aklinialirimsmile
hehe cosmom nırdesşn sen yafss dun senı saykldm drdum ösledımmm kııı
bence sen hep tembeldin.
çoocugu bahane etme:mymeka:
burdada hava cok fena sakır sakır yagıyo yagmur
tememm:1hug:
denıyorum yeewwwrum denerken daah bozuk yazıyorummmmmm harfler karısıyormafoldumben
ben azcık kacıyorum kızlar.
kemıklerım agrıyo oturmaıyorum uzanıcam bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?