2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıh :dilcikar:

Bide hava yapmaz mı :dilcikar:
kaydirigubbakcemile5

saol cnm.
yooo soda ıcmıyorum.
faydası olur mukı.
ay deneyım bundan sonra

dene dene. soda dediğime bakma maden suyu içiyorum ben, sade olanlarından
hiç sevmem tadını ama her akşam mecbur içiyorum. içerisinde mineraller var iyi gelir

aynen bu dediğin güneşcim

sen hala düzgün yazmayı öğreneme
bide utanmadan evde yat :mymeka:

aynen bu dediğin güneşcim

ofyaaaaaaaa her gece oluyrrrr ben kıtlnyrm olcem sanyrm magnezyumunu ıc dedı doktr bıde etrft kayısı ye falan dıyenler var amanyaaaaaaaaaa yıyeblsm ıceblsm zaten cekmem bunlrı

O zaman bünye meselesi bebişim. Çünkü ben de aynı oranda yiyorum ama şimdiye kadar hiç krampım olmadı. Ama hamile kalmadan önce her ay mutlaka bir paket magnezyum içiyordum
salı gunu doktorada sorucam bakalım.
ölücem sanıyorum ya nerdeyse

yok cnm cumartesılerı calsmıyorum evde calısyrm bırıken işlerı yapıym evde uff alms basını gıdıyr ev yaaaaaaaaaa
bizim ev basını kolunu bacagını her bıseyını aldı gittibilmiyorumkismile

dene dene. soda dediğime bakma maden suyu içiyorum ben, sade olanlarından
hiç sevmem tadını ama her akşam mecbur içiyorum. içerisinde mineraller var iyi gelir

ıykkk.. meyvelı ıcsem kurtarmaz mı ya.
bend ehıc sevmem sade sodayı
ama o krampları cekmektense ona dayanırım

sen hala düzgün yazmayı öğreneme
bide utanmadan evde yat :mymeka:
kız işte yattgım bu kaaaaaaaaaaaaaaaaa
evdeki işi görsen işe gitmeyı tercıh edersınn 1haftanın bırıkmısı gecen haftasonuda ustalar vardı temzlık yapamadm

sanırım bu hamişlk bızı böle teöbel yapıyr eskıden bukadr solenmezdım ıs yaparken
ya buarada bugun kemeraltına gıtcektım bebek ılk defa bişiler bakayım dıyeee yagmur felkaet hava kapalı sanrm gıdemıcm

içine limon sık içemeyecek gibi olursan. ama meyvelilerden içme onlar pek işe yaramıyor.

bence sen hep tembeldin.
çoocugu bahane etme:mymeka:
burdada hava cok fena sakır sakır yagıyo yagmur

içine limon sık içemeyecek gibi olursan. ama meyvelilerden içme onlar pek işe yaramıyor.

tememm:1hug:

ben azcık kacıyorum kızlar.

kemıklerım agrıyo oturmaıyorum uzanıcam bıraz

bence sen hep tembeldin.
çoocugu bahane etme:mymeka:
burdada hava cok fena sakır sakır yagıyo yagmur

tememm:1hug:

yok kız hijyen şart mecbur tembel olmama izin yok nerdeeeeee her haftasonu dolaplrı kanepelrı kaldrmktn sakat kaldımbeeeeeeee
efet burdada yagıyr ıns aksamadoru acarrr

denıyorum yeewwwrum denerken daah bozuk yazıyorummmmmm harfler karısıyormafoldumben

öğreneceksin güneşim..
evett bunu yapabilirsin
başarabilirsin
inanıyoruz sana
güveniyoruz
hadi ha gayret hadi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…