2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıyamam yaa..
tamam bidaa bu kdr soğan yemiyoruz demekkiii.. tımam mı canikom.
bide hapını unutma gebertirim.
her akşam yemeginden sonra fln al bari, masanda dursun hatırlarsın

offffffff oooofffff..
tmmmafoldumben
sabah kadar döne döne dönme dolap oldum valla.
ya ben huzura aermek istiyoruuummmmmmmm

offffffff oooofffff..
tmmmafoldumben
sabah kadar döne döne dönme dolap oldum valla.
ya ben huzura aermek istiyoruuummmmmmmm
erecen 3.5 ay sonra huzuraa..
az kaldı sabret
çogu gitti azı kaldı
aklinialirimsmile

Dae dün akşam okudum, fazla fosforlu az kalsiyumlu beslenmekten kramp olabilir diyor. Fosforun fazlası da fazla hayvansal protein almaktan geliyormuş. Sen ne kadar süt, yoğurt, peynir yiyorsun bakiim?

kızlar gunaydınnnnnnn ay ne guzelsıcacık yatagımda keyıf yapıyorum ne güzelmiş işe gıtmedn evde yatmak eheeheheh

yooo hani nerde, niye link atmadılar :1shok:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/346670-2010-haziran-anneleri-safak-kac.html
ahanda burda
Dae dün akşam okudum, fazla fosforlu az kalsiyumlu beslenmekten kramp olabilir diyor. Fosforun fazlası da fazla hayvansal protein almaktan geliyormuş. Sen ne kadar süt, yoğurt, peynir yiyorsun bakiim?

cok abrtı yemıyorum canım.,yanı gunde 2 bardak sut her sabah peynır ve hergun yogurt yıyorum ama abartmıyorumkı...

kızlar gunaydınnnnnnn ay ne guzelsıcacık yatagımda keyıf yapıyorum ne güzelmiş işe gıtmedn evde yatmak eheeheheh
:mymeka:

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/346670-2010-haziran-anneleri-safak-kac.html
ahanda burda

cok abrtı yemıyorum canım.,yanı gunde 2 bardak sut her sabah peynır ve hergun yogurt yıyorum ama abartmıyorumkı...
ben 100 de başlıcam şafak saymaya..
daha erken :dilcikar:

günaydın millet

geçmiş olsun daemon o krampları eskiden çekerdim bilirim çok fena birşeydir.
her akşam soda içiyor musun?? ben magnezyum almıyorum ama soda içiyorum. henüz kramplarım başlamadı.bir gün başlayacak diye korkuyorum

saol cnm.
yooo soda ıcmıyorum.
faydası olur mukı.
ay deneyım bundan sonra

:mymeka:

ben 100 de başlıcam şafak saymaya..
daha erken :dilcikar:

özgem kızmabe hemen unuttum senı amaagrım cok yatmamda fayda var bugun dun karnm tas gıbydı gerım gerım gerıldı mıdeme agrılr vurmaya basldı kötydum yane
ama kalkcm evdede işler bekler mrk etme temzlk fln emın ol yerımde olmk ıstemzdn;

O zaman bünye meselesi bebişim. Çünkü ben de aynı oranda yiyorum ama şimdiye kadar hiç krampım olmadı. Ama hamile kalmadan önce her ay mutlaka bir paket magnezyum içiyordum

günaydınnnn...

nıe ıse gıtmedın sen cumartesı calısmıyo muydun

yok cnm cumartesılerı calsmıyorum evde calısyrm bırıken işlerı yapıym evde uff alms basını gıdıyr ev yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…