2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçtım
saclarımı kurutup yatacam
yarın yine iş var alsanaalsanasmile

öpüyorum herkese ii geceler

Kızlar bu akşam içim sıkılıyor, kendime yapacak bişey bulamıyorum, çıkıp kitap okuyayım bari. Tatlı rüyalar size ve miniklerinize. Bye bye

ii geceler kızlar bende çıkıcam az sonra karnım ağrıyo yaaabilmiyorumkismile

Laptop yada pembe netbookun kucağında değildir inşallah?klava:klava:klava:

evt tam kızımın üstüne koydum netbookumu kaydirigubbakcemile3 yok be güzelim yapar mıyım öyle sey oturuyorum su anda ztn kalktım stres olunca yatarken de bacaklarımın ustune alıyrm bazen bazen de yan yatıp kenara donup yazıyorum

uklacım esime sikayet edemezsin beniii vermiyorum ekrana onuu alla alla taktın sen de bana yaaff.iyi davran bana..iyi geceler.
özgüüşş mucu mucu seker
meloşum seni de muculadım iyi gecelerr

canım aynı mahallede otur ama aynı binada oturma huzurun düzenin olmaz çat kapı gelmeselerde ilk gelecekleri kişi sensin uzak ol kafan rahat olsun istemiyorum de eşine sonra kırgınlık olur kötü olur...

uklacım esime sikayet edemezsin beniii vermiyorum ekrana onuu alla alla taktın sen de bana yaaff.iyi davran bana..iyi geceler.
özgüüşş mucu mucu seker
meloşum seni de muculadım iyi gecelerr
:dilcikar:hasta olursan görürsün git yat didimmm

gece gece ne yapıyorsunuz kızlar??
bende bıcı bıcı yaptım. yarın doktora gideceğim temiz olmam lazım. kızıma pis görünmeyeyim

iyilik archim dolanıyom ben ölee bi size bakim dedimmm

bende banyo yapınca gözlerim açıldı.yatsam mı yatmasam mı diye dolanıyorum ortalarda

günaydınnnnn..
bu sabah yıne hortladım.
berbat bı gece gecırdım sag bacagımdan sonra sol bacagıma dayanılmaz kramplar gırdı.
bırde dayanılmaz mıde agrısı öldüm sabaha kadar.
neysekı şimdi daha iyiyim.

kimin ahı tuttuysa artıkk

Günaydın, ben de uyuya kalmışım. Saati kurmayı unuttum. Koca işe geç kaldı :))))

Günaydın canım çok geçmiş olsun ... Ne yazık ki günler ilerledikçe şikayetlerimiz artacak

günaydın kızlaarrrrrrr....

bizim ctesi toplantıları artık 15 günde 1 e düşürüldü.. hihoyyyt
bu hafta yoktu
bende işe biras geç geldim o nedennen
:jeyyar:

daee geçmiş olsun yiiirum...magnezyumunu alıyon sen dimi

Günaydın canım çok geçmiş olsun ... Ne yazık ki günler ilerledikçe şikayetlerimiz artacak
artmasın yaaamafoldumben
daee geçmiş olsun yiiirum...magnezyumunu alıyon sen dimi
hapını içiyorum ama ben unutuyorum:kedi:
ama nası bı kramp bılıyomusun cıglık atıyorum resmen uykumdan uyanıp. bırı bıcaklıyo sankı benı.
bırde dun aksam patates salatasına soganı fazla kacırmısım gaz sancısı benı öldurdu resmen agladım agladım kocada kızdı bılıyosn daokundugunu nıe yıyosun o kdar dıye.
napıyım acımmafoldumben

ay kıyamam yaa..
tamam bidaa bu kdr soğan yemiyoruz demekkiii.. tımam mı canikom.
bide hapını unutma gebertirim.
her akşam yemeginden sonra fln al bari, masanda dursun hatırlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…