kızlar ben kaçtım
saclarımı kurutup yatacam
yarın yine iş var alsanaalsanasmile
öpüyorum herkese ii geceler
Kızlar bu akşam içim sıkılıyor, kendime yapacak bişey bulamıyorum, çıkıp kitap okuyayım bari. Tatlı rüyalar size ve miniklerinize. Bye bye
Laptop yada pembe netbookun kucağında değildir inşallah?klava: klava: klava:
canım aynı mahallede otur ama aynı binada oturma huzurun düzenin olmaz çat kapı gelmeselerde ilk gelecekleri kişi sensin uzak ol kafan rahat olsun istemiyorum de eşine sonra kırgınlık olur kötü olur...iyiyim iyiyim merak etme kaydirigubbakcemile5 evi değiştiricez esimin ailesi bize para desteğinde bulunacak ve ev alıcaz diye bekledik ama olmadı.simdi kiraya yine baska bir eve gecicez kayınvalidem kendi apt.larından bi daire boşalıcakmış taşınırmıyız diye soruyormuş kocama da..esim de diyorki istersen taşınalım oraya.ben de olumlu olumsuz sonucları sayıyorum.neyse ben bitirdim adam hala sen düşün diyor yaffbilmiyorumkismile bu erkekler pek bir hoşlar.kafam da karışmadı değil.bebeğe o bakacağından sabahları akşamları sorun olmadı almak bırakmak.ama çat kapı gelinmesinden de pek hoşlanmam ben evime.arkadasım olsa neyse ama bu kaynana kaydirigubbakcemile3 ne bileyim cok samimi olmak istemiyorum sorun yasamamak icin hep mesafeli durdum sorun da yasamadık ama aynı binada ne kdr uzak durabilicem bilemiyorum bilmiyorumkismile bebeğim için katlansam mı diyorum.ayy esim de ailesinin bizi rahatsız etmeyeceğini söylüyor çat kapı gelmezler diyor durmadan ama bence bebek de olunca sevmek icin mutlaka hergün gelirler hele ki aynı binada dimi canım ya?benim de rahatım kacar
:dilcikar:hasta olursan görürsün git yat didimmmuklacım esime sikayet edemezsin beniii vermiyorum ekrana onuu alla alla taktın sen de bana yaaff.iyi davran bana..iyi geceler.
özgüüşş mucu mucu seker
meloşum seni de muculadım iyi gecelerr
günaydınnnnn..
bu sabah yıne hortladım.
berbat bı gece gecırdım sag bacagımdan sonra sol bacagıma dayanılmaz kramplar gırdı.
bırde dayanılmaz mıde agrısı öldüm sabaha kadar.
neysekı şimdi daha iyiyim.
kimin ahı tuttuysa artıkk
daee geçmiş olsun yiiirum...magnezyumunu alıyon sen dimigünaydınnnnn..
bu sabah yıne hortladım.
berbat bı gece gecırdım sag bacagımdan sonra sol bacagıma dayanılmaz kramplar gırdı.
bırde dayanılmaz mıde agrısı öldüm sabaha kadar.
neysekı şimdi daha iyiyim.
kimin ahı tuttuysa artıkk
artmasın yaaamafoldumbenGünaydın canım çok geçmiş olsun ... Ne yazık ki günler ilerledikçe şikayetlerimiz artacak
hapını içiyorum ama ben unutuyorum:kedi:daee geçmiş olsun yiiirum...magnezyumunu alıyon sen dimi
artmasın yaaamafoldumben
hapını içiyorum ama ben unutuyorum:kedi:
ama nası bı kramp bılıyomusun cıglık atıyorum resmen uykumdan uyanıp. bırı bıcaklıyo sankı benı.
bırde dun aksam patates salatasına soganı fazla kacırmısım gaz sancısı benı öldurdu resmen agladım agladım kocada kızdı bılıyosn daokundugunu nıe yıyosun o kdar dıye.
napıyım acımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?