2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hamileliğim başından beri hergün muz yiyordum kramp olmasın sonra diye ama yinede oldu...

bana da hastanede bakıldı evet uzun sürdü ama benim durum farklı tabi..
boşver uzunluğu kısalığı sorun yok ya sen ona bak....
banada dr oğlun çok yakışıklı olacak dedi güldürdü adam beni..

Canım benım haklısın ama ne bıleyım ınsanın aklına kurt düşüyo.İnş. canım çok yakışıklı bı oğlun olur sağlıklı sıhatlı.kendıne dıkkat et canım stresden kesınlıkle uzak dur.bol bol dınlen.Annelık zor iş ya.insan yenı yenı anlıyo.Hepimiz sağlıkla doğumlarımızı yazıcaz inş. burdan:Saruboceq::Saruboceq:

ay sorma gecen hafta basıma ne geldiii elbise giydim düz kısa çizmelerim var onların da bastım ayağına asansörü çağırdım geç kaldım sabah işe diye acele ediyorum.ay çizmeler mümkün değil ayağıma girmiyor delirdim.döndüm eve topuklu kısa bir bot buldum onları giydim onlar da sıktı ama neyseki oldu en azından elim yüzüm birkac gün cok sisti.tuzu azalttım sanki bu hafta daha iyi gibiyim hatta tartıda bile fark etti benim 1 kg azaldım.normalde de vardı bende ztn ama bu kdr da değildi yani şişme

Evet tuzu azaltmalıyım bende .hiç oyle şişceğim aklım agelmezdı goruntusu bıle korkutuyo ınsanı yaeyvahedigeldismile.greckten dıkkat etmek lazım butun gun işte koltukta olduğundan oluyo belkıde doktora sorucam bende.Buarada hepiniz kendınıze ıı bakın kızlar bebiş için alışverışe çıkıcam hazırlanayım.Öptum hepiniziolumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan

ah heder ettin kendni temzlk diye diye
bebeği de aç mı bıraktın afferin sana klava:
Sana ceza bana foto mak. Alıyosun hemen :icecream:

ayyyy orti olcak bide satışşş haaa sorarım ben sana
hani birlikteydikkkk iki topikten çıktım bak başıma geleneeeeee

Kızlar bıŞey sorcammmm p.tesı benm Şeker yÜkleme muhabetı varr ıĞĞĞĞĞ
aÇmı gıtcem ben yaaaa sormadım hıÇ Şımdı soarasım da yokkk

Ah heder ettin kendni temzlk diye diye
Bebeği de aç mı bıraktın afferin sana klava:
Sana ceza bana foto mak. alıyosun hemen :icecream:

Hehe bende tam tersi evimi b*k goturuyor, bir ton camasirlari yikacagim
ama hala yerimden kalkamadim habire tikiniyorum. kaydirigubbakcemile3

Kız var ya korkumdan öle az yiyom ki ama bak yine geriyolar derimi sanki ya ohaoldumsmile
Sen nasılsın o konuda

Hehe bende tam tersi evimi b*k goturuyor, bir ton camasirlari yikacagim
ama hala yerimden kalkamadim habire tikiniyorum. kaydirigubbakcemile3

Kız var ya korkumdan öle az yiyom ki ama bak yine geriyolar derimi sanki ya ohaoldumsmile
Sen nasılsın o konuda

Canim bende de oluyor ama yemegimizle alakali oldugunu dusunmuyorum,
Sonucta karnimiz buyuyor derimiz ister istemez geriliyor.
Eger cok kafana takiyorsan, doktoruna sor ama sirf cildin oyle geriliyor diye de az yeme sakin.
:1hug:

Elbisemin yakasında bişi vardı güle benzer oynaya oynaya kopardım sonunda bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…