timam kuşum öptüm seni kocaman
asfa battaniyeyi örem bayılcan ha
mucks
walla bilmiyorum ki :) bende çok kızım olsun istedim ama herhalde annem çok erkek istiyordu ondan :) yaştan olabilir bilemiyorum ben biraz 79 luyumda
baya bir istatistik çalıştım aslında annemin babamın eşimin anne babasının soyağaçlarına bakınca kız bekliyordum hep ipek'im olacak diyordum ama Egemiz geliyor işte :)
HIH SENGİN Mİ SENGİNMİİİİİİkaydirigubbakcemile3
bişeyoldugundan degıl canım.Daeeeee elh ne oluyoooo nannnn bayan kaprİslerrrrrrrr
Şeniztimam kuşum öptüm seni kocaman
asfa battaniyeyi örem bayılcan ha
mucks
canişimmm saol şikerimmm...şükür iyiyim..
dr dediği gibi ilginç biriyim her türlü şey beni buluyor...suyum biraz fazla çıktı ama önemli değilmiş...
gamyoncuiremsu sıpa oğlum
bişeyoldugundan degıl canım.
hayatın gerceklerı bunnar.
Şeniz
sen geldın mııı..
zeynepten almıstık haberını bı sorun cıkmadı ınsallah dimi
hosgeldın canım bak korktuguna degmedı dimi.
Kızlar bışey sorcam benım ayrıntılı ultrason 15-20 dakıka surdu.Herkesın genelde uzun suruyomuş.Gerçi aynı ultrasona gırıyom ben 15 gunde bır ama busefer radyolojı uzmanı baktı.Bi problem yok herşey guzel dedı ama neden okadar kısa surdu yanı.Bıraz şaşırdım.Fikriniz varmı kızlar
hoşbulduk canımmmmm
bu hafta stresliydim canım benim kızımı 24 haftalıkken kaybettiğim için...ama eşşek sıpamla 30ları geçicezzzzzzzzzzz
hoşbulduk canımmmmm
bu hafta stresliydim canım benim kızımı 24 haftalıkken kaybettiğim için...ama eşşek sıpamla 30ları geçicezzzzzzzzzzz
24. hafatyıda doldurdun sayılır yarından sonra.
hıc kotu seyler getırme aklına canım benım.
üzme oğluşu tamam mı..
ayrıntılı dediğin renkli olan mı??
canım peki ne sorunun var senin ?
dae naber tatlım
anacım bende olmayan mı varrr
kasılmalar oluyor,ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor öne doğru eğik yürüyorum resmen asılıyor karnım...suyum biraz fazla..ufak tefek septomlar varmış...daha önce erken doğum yaptığım için yine erken doğum yapma ihtimalim 3 kat fazlaymış.......
dr deyimiyle patlamaya hazır bomba gibiyim...
Evet canım hanı 18-22 haftalarda gırılen enklı yanı.Ben doktor sureklı ayrıntılı ultrasonda bakıyo ama içimiz rahat etsın dıye radyolojı uzmanıda baksın dedı.sızın ayrıntılara kım baktı.neyse benımkı kısa sursu yanı 15-20 dakıka fılan herşey guzel dedı yazdı raporunu ama nıye kısa surdu benımkı şaşırdım ya
eh işte canım.
berbat bı gece gecırdım ben yıne.
kendımı toparlayamadım.
gece fena mıde krampları gecırdım
sonra bu kezde sol bacagıma kac kere kramp gırdı bagırarak uyandım.
sabah kalktım sonr ayııne yattım bıraz ama yıne kramp gırdı.
tuhaf olan nıe yatarken gırıyokı bunnar
sen nasılsın bakaılm
ben su anda işteyim canım 4te cıkıcam şirinevler lcw'ye gidip kendime hamile badisi alıcam artık üstüme de bişey alayım diyorum..
kramp olayı bende de gece oluyor uzun süre hareketsiz yatıyoruz ondan herhalde gece yoğunlaşıyor bilemiyorum hemen ayağa fırlayıp üstüne basıyorum adım atıyorum gecene kdr.geciyor canım.bazen de kramp giriyor acıyor uyandırıyor ama hemen geciyor yine.aynı dert bende de var ama sendeki kadar sık değil.potasyum eksikliğinden olurmuş araştırdım ben muz yiyorum hergün.sonra demir hapını aksatınca olurmuş.ben de aksatıyorum ara ara.unutuyorum bazen de sallıyorum cünkü iştahımı cok acıyor diye..pekmez yiyorum zaten her sabah.bilmiyorumkismile doğurana kadar katlanıcaz artık allah daha büyük sıkıntılar vermesin sen de üzme kendini şeker
eh işte canım.
berbat bı gece gecırdım ben yıne.
kendımı toparlayamadım.
gece fena mıde krampları gecırdım
sonra bu kezde sol bacagıma kac kere kramp gırdı bagırarak uyandım.
sabah kalktım sonr ayııne yattım bıraz ama yıne kramp gırdı.
tuhaf olan nıe yatarken gırıyokı bunnar
sen nasılsın bakaılm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?