2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende uğraşıyom ama bulamıyom ya bende senden çok küçük diilim 80liyim

Daeeeee elh ne oluyoooo nannnn bayan kaprİslerrrrrrrr
bişeyoldugundan degıl canım.
hayatın gerceklerı bunnar.

timam kuşum öptüm seni kocaman
asfa battaniyeyi örem bayılcan ha
mucks
Şeniz
canişimmm saol şikerimmm...şükür iyiyim..
dr dediği gibi ilginç biriyim her türlü şey beni buluyor...suyum biraz fazla çıktı ama önemli değilmiş...

gamyoncuiremsu sıpa oğlum

sen geldın mııı..
zeynepten almıstık haberını bı sorun cıkmadı ınsallah dimi
hosgeldın canım bak korktuguna degmedı dimi.

Kızlar bışey sorcam benım ayrıntılı ultrason 15-20 dakıka surdu.Herkesın genelde uzun suruyomuş.Gerçi aynı ultrasona gırıyom ben 15 gunde bır ama busefer radyolojı uzmanı baktı.Bi problem yok herşey guzel dedı ama neden okadar kısa surdu yanı.Bıraz şaşırdım.Fikriniz varmı kızlar

hoşbulduk canımmmmm
bu hafta stresliydim canım benim kızımı 24 haftalıkken kaybettiğim için...ama eşşek sıpamla 30ları geçicezzzzzzzzzzz

ayrıntılı dediğin renkli olan mı??

hoşbulduk canımmmmm
bu hafta stresliydim canım benim kızımı 24 haftalıkken kaybettiğim için...ama eşşek sıpamla 30ları geçicezzzzzzzzzzz

24. hafatyıda doldurdun sayılır yarından sonra.
hıc kotu seyler getırme aklına canım benım.
üzme oğluşu tamam mı..

ayrıntılı dediğin renkli olan mı??

Evet canım hanı 18-22 haftalarda gırılen enklı yanı.Ben doktor sureklı ayrıntılı ultrasonda bakıyo ama içimiz rahat etsın dıye radyolojı uzmanıda baksın dedı.sızın ayrıntılara kım baktı.neyse benımkı kısa sursu yanı 15-20 dakıka fılan herşey guzel dedı yazdı raporunu ama nıye kısa surdu benımkı şaşırdım ya

canım peki ne sorunun var senin ?

anacım bende olmayan mı varrr
kasılmalar oluyor,ayağa kalktığımda karnım sertleşiyor öne doğru eğik yürüyorum resmen asılıyor karnım...suyum biraz fazla..ufak tefek septomlar varmış...daha önce erken doğum yaptığım için yine erken doğum yapma ihtimalim 3 kat fazlaymış.......
dr deyimiyle patlamaya hazır bomba gibiyim...

dae naber tatlım

eh işte canım.
berbat bı gece gecırdım ben yıne.
kendımı toparlayamadım.
gece fena mıde krampları gecırdım
sonra bu kezde sol bacagıma kac kere kramp gırdı bagırarak uyandım.
sabah kalktım sonr ayııne yattım bıraz ama yıne kramp gırdı.
tuhaf olan nıe yatarken gırıyokı bunnar

sen nasılsın bakaılm

ay canım benim o zaman cook dikkat et kendine sakın stres üzüntü yorgunluk falan aman haa diyeyim yan gel yat neşe bağlarında takıl sen doğurana kadar insallah emiikaydirigubbakcemile3

bana da hastanede bakıldı evet uzun sürdü ama benim durum farklı tabi..
boşver uzunluğu kısalığı sorun yok ya sen ona bak....
banada dr oğlun çok yakışıklı olacak dedi güldürdü adam beni..

ben su anda işteyim canım 4te cıkıcam şirinevler lcw'ye gidip kendime hamile badisi alıcam artık üstüme de bişey alayım diyorum..
kramp olayı bende de gece oluyor uzun süre hareketsiz yatıyoruz ondan herhalde gece yoğunlaşıyor bilemiyorum hemen ayağa fırlayıp üstüne basıyorum adım atıyorum gecene kdr.geciyor canım.bazen de kramp giriyor acıyor uyandırıyor ama hemen geciyor yine.aynı dert bende de var ama sendeki kadar sık değil.potasyum eksikliğinden olurmuş araştırdım ben muz yiyorum hergün.sonra demir hapını aksatınca olurmuş.ben de aksatıyorum ara ara.unutuyorum bazen de sallıyorum cünkü iştahımı cok acıyor diye..pekmez yiyorum zaten her sabah.bilmiyorumkismile doğurana kadar katlanıcaz artık allah daha büyük sıkıntılar vermesin sen de üzme kendini şeker

ne olcak halımız kızlar ya boyle.kramplarlar banada gırıyo.Bıde odem oluyo bende .dun ayaklarım uyuşmuş vazıyette şişti felaket bışekılde.daha 2 ay daha çalışıcam bıde.Nasıl olcak bu işler hiç bılemıyorum aslında

canım sen yıne fırlayıp ustune basabılıyomussun benım vucudum bı yanı felc oluyor resmen.
bırısı sankı bıcagı sokup cevırıyo bacagım kasaktı kesılıyo cok fena.
muz hergun yıyorum. ne bılım yedıklerım ıctıklerımıde o kdar arastırdım ama eksık bısey yemıyorumki.
kafayı yedırtcek bana bu kramp.
gece o agrıyla esıme yumruk atmısım artık nası bı agrıyla uyanmıssam zavallım nefessız kaldı yumrugumdan sonra

canım yatmadan önce süt iç.iyi geliyor krampa..ama gene oluyorsa dr söle magnezyum verir sana...birçok hamilede 20lerden sonra olabiliyor karmp...ben gece krampla kalkıyodum..sonra biraz evde gezinip yatıyodum beni 2 saat falan idare ediyodu..ama magnezyuma başlayalı bitti...

Kızlar kaynatmıssnz baya ben gecmıse donemedım gozÜm yemıyor daha kahvaltımı yapamdım yafsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…