2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol meloşum..çook daha güzeli senin olsun

naaptı adam sabahın köründe seni bu kdr sinirlendirmeyi nasıl başardı yahu

Adı üstünde adam. Sinirlenmek için başlıca neden. Yağlığı kırdı, bas bas bağırıyor, ne işi varmış yağlığın kalorifer peteğinin üzerinde. E yıkadım içinde su kalmasın diye kurutmak için koydum. Sabah sabah ne işin var mutfak camında, a öküz. Sabahını rezil etmişim. Iıııııııııı düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor.

amaaan bunlar hep böle yaa
ay boşver
üste cıkmak için ne yapacak, bağıracak tabi..
ay hepsi böle hepsi..
boşverrr

Maaşallahı var canım oğlunun, kocaman olmuş

:) çok teşekkürler evet bizede öle gibi geldi :) Cumartesi çok güzel pozlar verdi :) ama doktora gitmeden ben ve babası konuştuk onunla dktor amcasını üzmesin diye :) gitmeden klasik müzik dinlettim 2 saat önce yemek yedim ve 40-50 dk öncede çikolata ve şeker doktor ii görüntü için istemişti allaha şükür işe yaradı :) bir öncekinde görememiştik çünkü

Gördüm sildim kızlar, Perşembe günü bizim de ayrıntılı ultrasonumuz var, inşallah oğlum da böyle yakışıklı bir poz verir.

teşekkürler :) inşallah canım :) ben gitmeden yaptıklarımı yazdım sende dene onları istersen sanki bizde işe yaradı :)

Günaydın kızlarrrrrr. Özgecim oda takımı işini halletmişsiniz hayırlı olasun güle güle kullansın Yağmurcuğum darısı başımıza biz daha bakmadık bile .
Meloşum sabah kocişe sinirlendin galiba boşver bebişim bende cuma akşamı benimkini gırtlaklıcaktım ama karar aldım artık takmıyorum hiçbişeyini adam bu aralar bireysel takılıyor bende hiç umursamıyorum kendisini

teşekkürler :) inşallah canım :) ben gitmeden yaptıklarımı yazdım sende dene onları istersen sanki bizde işe yaradı :)

Not aldım canım, ben işten yarım saat erken çıkıp doktora gidecem, inşallah o gün iş çok stresli olmaz. Allah sağ sağlıklı bebekleri kucağımıza da almayı nasip etsin.

aman melmea boşver ya ben artık gülüp geçiyorum kocam bana kızınca.
iyice tepesi atıyor ama ne yapayım onunla bir olursam evde kan çıkar. bende deliliğe vurdum artık. bebek bir doğsun ondan sonra canına okuyacağım.sempatiksalakcinni

benimde randevum 14,30 daydı yemek yedim çikolata yedim ama kaçta girdim biliyor musun doktora tam 18,00 de klava: acil hastalar geldi benden öncede üçüz bekleyen gebe vardı. yani arasam üçüz gebeyi hayatımda bulamam. tabi benim kız öldü yorgunluktan bayıldı uyudu. doktor çikolata yedirip 1 saat bekletti de ancak görebildik kendisini.

Bundan sonra ben de aynı şekilde takılmayı düşünüyorum vereliniortak. Oğlumla birlikteyim artık , koca tek başına ne hali varsa görsün.

sağol canım valla şööle bi çıktın mı hallediyorsun yaa çok zor bişi değilmiş.
ama çok heyecanlı..

Kızlar dün turizm fuarına gittik, her şehrin standını kurmuşlar bişeyler tanıtıyorlar, görseniz herkes bişeyler ikram ediyor, buyurun canınız çekmiştir diye. Demek artık dışarıdan da göbeğim fark ediliyor, süper bir duyguymuş :dance::dance::dance:

Özgee o mağazalara yakın Aziz bebe vardı, oraya uğradın mı? Güzel şeyler var mı? Aziz bebenin internet sitesinde çok güzel giysier var. Orda da var mıdır acep?

Günaydın kızlar.Özge kızının odası çok guzel canım.Güle güle sağlıkla büyüsün içinde inş.Melmea bende kocanın davranışını normal karşıladım çünkü adı üstünde adam dediğin gibi.Hep haklılardır onlar ve herşeyın iisini bilirler.Sabah sabah sen ona bağırmayasın dıye o önce davranıp bağırmış,suç bastırmış resmen.Koca yağlığı görmemişmikaydirigubbakcemile3Sallayın gitsin adamları.Boşu boşuna strese sokma kendını canım

Özgee o mağazalara yakın Aziz bebe vardı, oraya uğradın mı? Güzel şeyler var mı? Aziz bebenin internet sitesinde çok güzel giysier var. Orda da var mıdır acep?
canım ya o kdar çok yere girdik çıktık ki isimlerini hiç hatırlayamıyorum.
ama sanırım girmedik aziz bebe ismi hiç tanıdık gelmedi çünkü CADIARZU

teşekkürr ederiz teyzesi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…