anladım canım bakalım bu haftada oralara maskoda sankı hepsı sozlesmıs gıbıydıler kıme fıyat sorsan 2.150 2.250. baska fıyat yok.anlamadım bu nasıl oluyor.ama cok super modeller vardı yaaa sırf beyaz taslı bır model vardıkı bayıldım ona ama bıze olmaz tabıkı kızı olacaklar ıcın.bakıcaz artık hem butcemıze hem zevkımıze hıtab edecek bısey olmalı.
bebeğin yanında yokken örn işe başlayınca yada sütün çok olur bebeğin ihtiyacından fazla olur sağar saklarsın fazlasını sonra kullanırsın gibi durumlar için cnm
İşe başlayınca kesinlikle kullanılacak ama yeni doğduğu dönemde az emiyorlar genelde eğer annenin sütü çok geliyor ve bebekde az emiyorsa muhakkak pompa kullanmak gerekiyormuş yoksa allah korusun süt memede kalırsa kesilebilirmiş ve anneye ateş yaparmış o zaman cerrahi müdahale bile gerekebilirmiş. ama tabiki bu durum annenin sütünün çokluğu ve bebeğin emme refleksiyle doğru orantıda bişey. Bide mesela bebeği evde bırakıp dışarda bir iş falan halletmek gerekirse (örneğin 2. ayda sigortaya gitmek falan gerekicek) önceden süt sağıp bırakmak gerekebilir. Tabiki bunları hepsi olasılık garantisi yok yani
O taşlı modelden canım bursada bı yerde var sadece ve istanbuldan getırtıklerını soyledıler ve 2500 nakıtten bı kuruş aşağı ındırmedıler.O takım kaç paraydı hatırlıyomusun peki?
İşe başlayınca kesinlikle kullanılacak ama yeni doğduğu dönemde az emiyorlar genelde eğer annenin sütü çok geliyor ve bebekde az emiyorsa muhakkak pompa kullanmak gerekiyormuş yoksa allah korusun süt memede kalırsa kesilebilirmiş ve anneye ateş yaparmış o zaman cerrahi müdahale bile gerekebilirmiş. ama tabiki bu durum annenin sütünün çokluğu ve bebeğin emme refleksiyle doğru orantıda bişey. Bide mesela bebeği evde bırakıp dışarda bir iş falan halletmek gerekirse (örneğin 2. ayda sigortaya gitmek falan gerekicek) önceden süt sağıp bırakmak gerekebilir. Tabiki bunları hepsi olasılık garantisi yok yani
zynpcım bı sorum olacktı:) ve soruya en ıyı senın cevap verebılecegını düşündüm:)alkisalkisalkis
sütü sagnca en fazla nekdr bekleyebılıyor hani işe gıttgmz gunler acısından soruyormmm
bu arada senın bu her konuda bılgılı olmana hayranımmm:dance:
selam kızlar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah
ben dün oğlişimin küçüklüklerini çıkardım
biraz kendimi yordum sanırım
belim fena zor kalktım geldim işe
kızlar dun aksam arkadasımın annesı tansıyonunu olcerken bende olcıyım dedım 4 kerede hata fılan dedı makıne ama ben harıc herkesı olctu hamıle oldugum ıcın olabılırmıkı.
Canım süt saklama poşetine koyup buzluğa atınca 6 ay saklanabiliniyor. Normal buzdolabında 24 saat bekletebiliyorsun.
kızlar dun aksam arkadasımın annesı tansıyonunu olcerken bende olcıyım dedım 4 kerede hata fılan dedı makıne ama ben harıc herkesı olctu hamıle oldugum ıcın olabılırmıkı.
ya kızlar şu kıyafet markaları varya sinir oluyorum onlara yaa bir aydır uğraşıyorum bebişe aldığım kıyafetlerdeki markaları sökcem die.markayı sökebilmek mümkün diill zaten kıyafette ayrılıyo marka yerinden sonra sökülen yeri dikecem die uğraşıyosungıcık oldum resmen zaten birçoğundada kıyafeti kestim yanlışlıkla markasını keseyim derken örn küçücük iç zıbın boyun kısmında ayrı var belinin iç kısmında ayrı var ben yetişkin olduğum halde beni rahatsız eder o marka zımbırtıları küçücük bebiş onu tamamen tahriş eder heralde siz nasıl yapıpta çıkarıyosunuz onları kıyafetlerden varmı kolay bi yol bildiğiniz
Bazı otomatik makineler, tansiyonun çok düşük yada çok yüksekse ölçemiyor, kolunun pozisonundan ve bandın yerleşiminden de olabilir canım. Ama hamilelerin bu haftalardan sonra mutlaka her hafta tansiyonlarını ölçtürmeleri gerekiyormuş. Bence sen bugün bir eczaneye uğra, orda da ölçtür tansiyonunu canım.
ya kızlar şu kıyafet markaları varya sinir oluyorum onlara yaa bir aydır uğraşıyorum bebişe aldığım kıyafetlerdeki markaları sökcem die.markayı sökebilmek mümkün diill zaten kıyafette ayrılıyo marka yerinden sonra sökülen yeri dikecem die uğraşıyosungıcık oldum resmen zaten birçoğundada kıyafeti kestim yanlışlıkla markasını keseyim derken örn küçücük iç zıbın boyun kısmında ayrı var belinin iç kısmında ayrı var ben yetişkin olduğum halde beni rahatsız eder o marka zımbırtıları küçücük bebiş onu tamamen tahriş eder heralde siz nasıl yapıpta çıkarıyosunuz onları kıyafetlerden varmı kolay bi yol bildiğiniz
Günaydın kızlar
cumartesi şeker yüklemem var
doktoru aradım kaç saatlik açlıkla geleyim diye
aç tok fark etmez dedi, kafam karıştı size hep aç denildi di mi
tok gelebilirsiniz diyen oldumu
Günaydın kızlar
cumartesi şeker yüklemem var
doktoru aradım kaç saatlik açlıkla geleyim diye
aç tok fark etmez dedi, kafam karıştı size hep aç denildi di mi
tok gelebilirsiniz diyen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?