2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

O taşlı modelden canım bursada bı yerde var sadece ve istanbuldan getırtıklerını soyledıler ve 2500 nakıtten bı kuruş aşağı ındırmedıler.O takım kaç paraydı hatırlıyomusun peki?

bebeğin yanında yokken örn işe başlayınca yada sütün çok olur bebeğin ihtiyacından fazla olur sağar saklarsın fazlasını sonra kullanırsın gibi durumlar için cnm

Sağolun kızlar, yani şimdiden almaya gerek yok, ihtiyaç olduğunda da alınabilir demek ki.

O taşlı modelden canım bursada bı yerde var sadece ve istanbuldan getırtıklerını soyledıler ve 2500 nakıtten bı kuruş aşağı ındırmedıler.O takım kaç paraydı hatırlıyomusun peki?

eger yanlıs hatırlamıyorsam vadelı 2 750 dıye hatırlıyorum hatta erkek ıcın bu modelın tassızınıda yaparız fılan dedı.ama tabıkı o fıyat cok.

selam kızlar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah
ben dün oğlişimin küçüklüklerini çıkardım
biraz kendimi yordum sanırım
belim fena zor kalktım geldim işe

zynpcım bı sorum olacktı:) ve soruya en ıyı senın cevap verebılecegını düşündüm:)alkisalkisalkis
sütü sagnca en fazla nekdr bekleyebılıyor hani işe gıttgmz gunler acısından soruyormmm
bu arada senın bu her konuda bılgılı olmana hayranımmm:dance:

kızlar dun aksam arkadasımın annesı tansıyonunu olcerken bende olcıyım dedım 4 kerede hata fılan dedı makıne ama ben harıc herkesı olctu hamıle oldugum ıcın olabılırmıkı.

Canım süt saklama poşetine koyup buzluğa atınca 6 ay saklanabiliniyor. Normal buzdolabında 24 saat bekletebiliyorsun.

ya kızlar şu kıyafet markaları varya sinir oluyorum onlara yaa bir aydır uğraşıyorum bebişe aldığım kıyafetlerdeki markaları sökcem die.markayı sökebilmek mümkün diill zaten kıyafette ayrılıyo marka yerinden sonra sökülen yeri dikecem die uğraşıyosungıcık oldum resmen zaten birçoğundada kıyafeti kestim yanlışlıkla markasını keseyim derken örn küçücük iç zıbın boyun kısmında ayrı var belinin iç kısmında ayrı var ben yetişkin olduğum halde beni rahatsız eder o marka zımbırtıları küçücük bebiş onu tamamen tahriş eder heralde siz nasıl yapıpta çıkarıyosunuz onları kıyafetlerden varmı kolay bi yol bildiğiniz

selam kızlar nasılsınız
herkesler iyidir inşallah
ben dün oğlişimin küçüklüklerini çıkardım
biraz kendimi yordum sanırım
belim fena zor kalktım geldim işe

slm cnm neden kendını yoruyorsunki

kızlar dun aksam arkadasımın annesı tansıyonunu olcerken bende olcıyım dedım 4 kerede hata fılan dedı makıne ama ben harıc herkesı olctu hamıle oldugum ıcın olabılırmıkı.

Bazı otomatik makineler, tansiyonun çok düşük yada çok yüksekse ölçemiyor, kolunun pozisonundan ve bandın yerleşiminden de olabilir canım. Ama hamilelerin bu haftalardan sonra mutlaka her hafta tansiyonlarını ölçtürmeleri gerekiyormuş. Bence sen bugün bir eczaneye uğra, orda da ölçtür tansiyonunu canım.

Canım ben kolay yolunu bulamadım henüz o yüzden alırken dikkat ediyorum birden fazla etiket varsa almıyorum çok eziyet oluyor sonra. Bazıları özellikle sökülebilir şekilde yapılmış bazıları ise sökmeyelim diye kasmışlar resmen bende sinir oluyorum.

yok canım yaa bu sorunların hıcbırı yoktu o anda.

Günaydın kızlar
cumartesi şeker yüklemem var
doktoru aradım kaç saatlik açlıkla geleyim diye
aç tok fark etmez dedi, kafam karıştı size hep aç denildi di mi
tok gelebilirsiniz diyen oldumu

Canım evet o sorun buyuk etıket ıı değil bebiş için.Ben bebettodan aldım ve alıyorum çoğu şeyı markası kıyafetın dışına yapmışlar.çok guzel bayıldım.Bi hastane çıkşı aldım kızlar super ya organık boya bıle yok .Krem rengınde.Koyu kahve sadece nakışları var yumuşacık ve çıtçıtlarını bıle tahtadan yapmışlar organık olsun dıye.superdı dediğim gibi markası dışında yazıyodu.Ama diğer aldıklarımı bende nasıl sokerım şimdi aklıma geldı.Ona dıkat etmemiz gerekli ya bakalım ne yapcaz.

Günaydın kızlar

bana ac gel dedı cunkı once aclıga bakacak sonra tokluk

arkadaşım medela pompa almış çok memnun. bana da dediki hamileliğinde mutlaka al. hastanede çok lazım oluyor. sütün gelmezse kullanırsın dedi.
bende doğumdan önce alacağım ne olur ne olmaz

Günaydın kızlar

Canım 50 gramlıksa farketmiyor. 100 gramlık yüklemede 12 saat açlık şart. Hatta ben 50 gramlık yüklemeyede 12 saat açlıkla gittim sonuç yüksek çıktı ve 100 gramlık yapıldı. Laboratuardakiler 50 gramlığa çok aç gittiğim için sonucun yüksek çıkmış olabileceğini söylediler.

kızlar dogum ıcın medıkalpark bahcelıevler dusunenler ıcın dun ogrendım 7 ay once sezeryanla sıgortalı bır kısı 2.500 tl ye cıkmıs bılgınıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…