- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #51.141
Temam ditmiycem bidaha :ecrin_bebek:
ditmeeee khankaaammmm sensiz olmuyor çeklmıyor buraalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temam ditmiycem bidaha :ecrin_bebek:
offf ben dayanamıycamm 32. haftada işten izne ayrılcammmmmmmmmmmklava:
sinir oluyorum ya bu müdüre
30 cm di canımBoyu kaç canım senınkının.Aramızda 1 gun var senınle benımde bugun 23 haftalık tam
yok canım benım ailem atakan dıye sevıyor
esımın ailesı hamıle oldugumun farkında
bıle deyıller nerdeyse onlara sormam
fıkır verselerde kayde bıle almam zaten alsanaalsanasmile
30 cm di canım
Benımkınınde 29 cm di.Canım boyu çok guzelmiş maşallah senınkının
aaa ben dayanmak zorundayım inş son haftama kdr calısabılırım cunku sonrasnda o izin bana cok lazımmm kardesm evlenck bılmem nee off offf:tomato:
aaa ben dayanmak zorundayım inş son haftama kdr calısabılırım cunku sonrasnda o izin bana cok lazımmm kardesm evlenck bılmem nee off offf:tomato:
yok canım şimdiki mevzu başkauklacım boş ver yaa takma o kadar. adam takılıyor işte ciddiye alma sende.
benim kocam da hergün der bana seni nerden aldım çürük çıktın diye güler geçerim
sende öyle yap. sen kızdıkça adamın hoşuna gidiyor işte bilerek kızdırıyor seni.
kızlaarr ne güzel yaaa bebişleriniz tombik tombik maşallah.
doktor gelişimi iyi demesine rağman bana zayıf geliyo benimki.
22.haftada 407 grdı.şimsi mart başı tekrar randevunuz var.kilo aldırmaya çalışcam biraz daha.
daha çok protein ağırlıklı beslenmek gerekiyomuş.bir de pekmez içiyorum düzenli.
asyam yanlıslım olmu sheralde bılgılerı bı dah aversen
uzun boylu olacak bizim kuzularrrhihoyyytBenımkınınde 29 cm di.Canım boyu çok guzelmiş maşallah senınkının
yok canım şimdiki mevzu başka
benim üzerime habire iş yıkmaya çalışıp duruyo ama mahsus yapıyo
şurda 3 ay sonra izne ayrılcam dedimki ben zaten son ay başkasına göstermeye çalışcam 2 ay için ne diye veriyosunuz bunları diyom adam inadına başka başka
işler çıkarıp duruyo... ama ben yapıcamı biliyom ağır ağır yapıcam bişey dersede
çok fazla adapte olamıyorum kusura bakmayın diycem.......
Daeeeeeee benıde ekle silmişsin kızımı benım ya.ekle bızı lutfen
Pekmez icme direk sana kilo yapar o..bi de hamilelik sekeri diye bisey var cok ugrasirsin sonra
ditmeeee khankaaammmm sensiz olmuyor çeklmıyor buraalarklava:
aNAM YİRİM YİRİM SENİ BEN Şeniz