2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf ben dayanamıycamm 32. haftada işten izne ayrılcammmmmmmmmmm:oklava:
sinir oluyorum ya bu müdüre

uklacım boş ver yaa takma o kadar. adam takılıyor işte ciddiye alma sende.
benim kocam da hergün der bana seni nerden aldım çürük çıktın diye güler geçerim
sende öyle yap. sen kızdıkça adamın hoşuna gidiyor işte bilerek kızdırıyor seni.

yok canım benım ailem atakan dıye sevıyor
esımın ailesı hamıle oldugumun farkında
bıle deyıller nerdeyse onlara sormam
fıkır verselerde kayde bıle almam zaten alsanaalsanasmile

hıımmm senin ailen atakan die seviyo anladııımm o zaman farketmess ikiside güzel :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3ya daeooooo benı neden lısteden çıkarttın anlamadım .Benımde kız.Kızların neden azaldığı bellı oluyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asyam yanlıslım olmu sheralde bılgılerı bı dah aversen

aaa ben dayanmak zorundayım inş son haftama kdr calısabılırım cunku sonrasnda o izin bana cok lazımmm kardesm evlenck bılmem nee off offf:(:tomato:

uklacım boş ver yaa takma o kadar. adam takılıyor işte ciddiye alma sende.
benim kocam da hergün der bana seni nerden aldım çürük çıktın diye güler geçerim
sende öyle yap. sen kızdıkça adamın hoşuna gidiyor işte bilerek kızdırıyor seni.
yok canım şimdiki mevzu başka
benim üzerime habire iş yıkmaya çalışıp duruyo ama mahsus yapıyo
şurda 3 ay sonra izne ayrılcam dedimki ben zaten son ay başkasına göstermeye çalışcam 2 ay için ne diye veriyosunuz bunları diyom adam inadına başka başka
işler çıkarıp duruyo... ama ben yapıcamı biliyom ağır ağır yapıcam bişey dersede
çok fazla adapte olamıyorum kusura bakmayın diycem.......

kızlaarr ne güzel yaaa bebişleriniz tombik tombik maşallah.
doktor gelişimi iyi demesine rağman bana zayıf geliyo benimki.
22.haftada 407 grdı.şimsi mart başı tekrar randevunuz var.kilo aldırmaya çalışcam biraz daha.
daha çok protein ağırlıklı beslenmek gerekiyomuş.bir de pekmez içiyorum düzenli.

Pekmez icme direk sana kilo yapar o..bi de hamilelik sekeri diye bisey var cok ugrasirsin sonra

yok canım şimdiki mevzu başka
benim üzerime habire iş yıkmaya çalışıp duruyo ama mahsus yapıyo
şurda 3 ay sonra izne ayrılcam dedimki ben zaten son ay başkasına göstermeye çalışcam 2 ay için ne diye veriyosunuz bunları diyom adam inadına başka başka
işler çıkarıp duruyo... ama ben yapıcamı biliyom ağır ağır yapıcam bişey dersede
çok fazla adapte olamıyorum kusura bakmayın diycem.......

efet efet en mantıklısı agrdn al gıcık adammmm

yas =21
sat=7 eylül
hamıle kaldıgı kılo=68
cınsıyet =erkek
ısım kesın olmamakla bırlıkte =atakan
ayrıntılı ultrason =bakıldı
tahmını dogum=14 hazıran

Pekmez icme direk sana kilo yapar o..bi de hamilelik sekeri diye bisey var cok ugrasirsin sonra

ama pekmezdeki doğal meyve şekeri değil mi? yani hamilelik şekeri yapar mı ki? ben de bikaç gündür günde 1 çorba kaşığı yutmaya başladım..

Kiz deamon oglun olacak diye kizlari listeden mi sutluyon. naniknanik:roflol:

Tamam gordum dae teyzesi çok saol.Varmışız bizdehihoyyythihoyyyt

Back
X