2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendimi intiyar edicem olmuyooooooooooooooooomafoldumben

kendı basına karar veremezsn artk kolayı secmee bebişimz var:oklava:
sen hem lısteyı karstr hemde ıntıyar et olarmı böle bişi

:roflol::roflol:
sana kalbin kadar temiz liste bırakılmış daha ne istiyosun
:roflol::roflol:
tamam artık gelmessin sen bi dahada:umursamaz:
vazgectım kusum.
kocıs aksama ev bakmaya gıdıcezs dedı.
sımdı sıcak olsun dıye ben o geldıkten sonra pısırırım dıyodum ama beklersek ev bakma ıcın gec olur.
baska zaman kaldı pıde.
buralardayım yanı
ayyyyyyy deli, olcammm olmuyooo mafoldumben

:roflol:sinirden gülüyommmmmmmmmmmm
uklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

rezalet rezalettt kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile

kuzimm sen ne ile besleniyonnnnn ne üçin kilo almadın hımmm de bakim bannaaaaa

haaa bu arada hala saklayabiliyonmuuuuu göbekşiiii iş yerindennnnn

valla sureklı meyva salatası yapıyorum 3 bardak sut içiom cevız pekmez bır yemek kaşıgı hergun. onun dışında balık 1 gun baklıyat 2 gun sebze 2 gun et ve tavuk dıger gunler şeklınde yıyorum. şişman oldugum için ben sızın kadar özgur degılım canlarım. doktorum canıma okur. verdıgı dıyetten çok ender çıktım. ama hıç karnım aç kalmıyor. ALLAH yardım edıyor sanırım. benım geçen yıl geçirdıgım amelıyatımdan dolayı dıkışlerımın gerılmemesi lazım bu nedenle korkudan daha da bı kasıom.

iş konusunda artık söyledım zaten önumuzde ki ay da ayrılıyorum konuştuk anlaştık tazmınatımı alıcam helalleşicez. ve bundan sonra evımın kadını olucam. çunku bakacak kımsem yok zaten ben buyutmek ıstıom bu nedenle nerden baksan 10 yıl evdeyım. :hulya:
10 yıl çalıştım 10 yılda bir kaç tane evlat yetıştırırım nasip olursa. sonra kemalee ermiş olurum zaten eyvahedigeldismile

Bu ne lennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
2010 HAZİRAN BEBEKLERİ..

LİSTEDE YAPILACAK GÜNCELLEMELER İCİN ÖZELDEN MESAJ ATINIZ!!!!

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***
1|SİNHA| 22 | 21 ağustos | 1 haziran | 80 | KIZ | ELİF NİSA |
2| THE_BEST_55 | 22 | 26 ağustos | 2 haziran | 58 | KIZ | ESLEM |
3|AYSEY|28| 26ağustos | 2 haziran | 53 | KIZ | |
4|A_İLCİN| 28| 27 ağustos | 3 haziran | 53 | KIZ -ikiz- ERKEK | |

Daeeeeeeee cnm cİps İstedİ ya senİn yÜsÜndennn

cips olayını heeçç açmayalım rüyalarıma giriyo artık, ama zararlı dıye yıyemıom. vicdan yapıyorum zaten eşimde yemın ettırdı şimdı hıç yıyememm ne olur kudurtmayın beni, elim kolum bağlı

ya kızlar daha geçen yahşi batıya gittim rezaletti
recebede gidersem batcam valla aynı hafta içinde
varmı şöle sinema çekimi
falan recepivedik3 kaydirigubbakcemile3

uklaa

su sonundakı table yazısını sılıyosun o yuzden lıste oluyo ben eklıyom sen sılıon:D

ben cips yiyom
bu arada akşam olmuş çıkıyom
karakter olayı bende de cortladı
işte küstüm gidiyommm liste de yok artıkk
hoççakalınmafoldumben

valla sureklı meyva salatası yapıyorum 3 bardak sut içiom cevız pekmez bır yemek kaşıgı hergun. Onun dışında balık 1 gun baklıyat 2 gun sebze 2 gun et ve tavuk dıger gunler şeklınde yıyorum. şişman oldugum için ben sızın kadar özgur degılım canlarım. Doktorum canıma okur. Verdıgı dıyetten çok ender çıktım. Ama hıç karnım aç kalmıyor. Allah yardım edıyor sanırım. Benım geçen yıl geçirdıgım amelıyatımdan dolayı dıkışlerımın gerılmemesi lazım bu nedenle korkudan daha da bı kasıom.

Iş konusunda artık söyledım zaten önumuzde ki ay da ayrılıyorum konuştuk anlaştık tazmınatımı alıcam helalleşicez. Ve bundan sonra evımın kadını olucam. çunku bakacak kımsem yok zaten ben buyutmek ıstıom bu nedenle nerden baksan 10 yıl evdeyım. :hulya:
10 yıl çalıştım 10 yılda bir kaç tane evlat yetıştırırım nasip olursa. Sonra kemalee ermiş olurum zaten eyvahedigeldismile

hadi hayırlısı olsun cnm keşke bende evde oturabilsem doğumdan sonra heppp ama ne yazıkkiiiii

ya kızlar daha geçen yahşi batıya gittim rezaletti
recebede gidersem batcam valla aynı hafta içinde
varmı şöle sinema çekimi
falan recepivedik3 kaydirigubbakcemile3
ay tahtakaleye bı haftaya kadar gelır mutlaka kopyası ızlerız
cok gurultulu bend eo yuzden gıtmek ıstemıyorum dun kocıs dedı ama benım gozum yemedı
aynen :umursamaz:

pis boaz:D

ben cips yiyom
bu arada akşam olmuş çıkıyom
karakter olayı bende de cortladı
işte küstüm gidiyommm liste de yok artıkk
hoççakalınmafoldumben
aaa tirrbiyesizz.. gidiyo bide bilmiyorumkismile

Back
X