2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay delircem niye ben de herşey tam tersi oluyor, herkes bulantı, kusma derken ben önüme geleni silip süpürüyordum :(
akşam saat 8:30 dan sonra dakika saymaya başlıyorum 10 olsa da yatsam diye. sonra gece tam 4 de bir kez kalkıp tuvalete gidip su içiyorum, sonra sabah 7:30 da kocam beni yataktan kazıyor resmen.
ay bana yemek deme yaaaa..
en son 11.2 kılo almıstım yarın doktora gıdıcez bı dah atartılmak ıstemıyorummmm

bilmiyorumkismile ben geldım bennen ılgılen

evet ben gördüm çok çirkinbayanssulusmile

aklinialirimsmile

e dolu küveti boşaltacağım yere kadar taşıyıp götürdükten sonra ne anlamı varki tıpasını açmak yerine çevirir daha kısa zamanda bir anda boşaltırım niye o kadar pahalıki bence anlamsız olmuş giderli küvet balkonda evet iyi olur içi su dolmaz ha bire su akıtırsın ama onada hakkaten ege akdeniz sıcağı lazım
cnm ben idil bayb dn aldım giderli olan gidersiz olanın nerdeyse iki katı fiyattıda onun için dedim kullanışsızmış die gerçi ben giderli olanı görmedim satıcı elimizde yok ama birde giderli olan çeşiti var demiştide onun için dedim

hem bölesin sempatiksalakcinni hem böle -tatlicadiarzu-

ya kızlar kocam benı eskısınden daha cok sevıyo ve ben bunun ıcın mutlu mu olsam mutsuz mu bılemıyorumbilmiyorumkismile

ben yorum yapamıyciiimbilmiyorumkismile
napsın dae özgeCADIARZU

ya kızlar kocam benı eskısınden daha cok sevıyo ve ben bunun ıcın mutlu mu olsam mutsuz mu bılemıyorumbilmiyorumkismile

HEHEHEHE HARBİ ÇELİŞKİLİ Bİ SORU NE OLCEK BUNUN CEVABI SANRM BENMKIDEEE YENIDEN ASIK OLDU BANA HEHEHHEE -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni BU HALLER YARADI BANA EHUEHEHEH

ay bana yemek deme yaaaa..
en son 11.2 kılo almıstım yarın doktora gıdıcez bı dah atartılmak ıstemıyorummmm

bilmiyorumkismile ben geldım bennen ılgılen

aklinialirimsmile

yiurumm..
bende en son 8 kg lamıştım..
bu ctesi gitcem yine doktora
bende tartılmak istemiyom
dr. tartıl derse reddedecem bilmiyorumkismile

mutlu tabiki deli benimkisi de arada cıkardığı arızaları saymazsak cok üstüme düşüyor üzerime titriyor resmen zemuszemus bu da beni tabiki mutlu ediyor..
nasılsın seker?yaptınmı pideleri?dün yordum kendimi sonra gece hastalandım cok simdi de fenayım valla boğaz ağrısı var

yiurumm..

yarın 13.45tede benim randevum var
yeni dr.uma gidicem bakalım nasıl gecicek 2.randevumuz
cidden tartılmasak ya

cidden tartılmasak ya

oo git bakalım nası geçecek..
bende özledim kızımı ya ctesi olsa da görsem..
3 haftada bir gidiyom ben

Kizlar kardesim bana bunun siyahini almis, cok mutlu oldum. zemuszemus

05682gr.jpg

mutlu tabiki deli benimkisi de arada cıkardığı arızaları saymazsak cok üstüme düşüyor üzerime titriyor resmen zemuszemus bu da beni tabiki mutlu ediyor..
nasılsın seker?yaptınmı pideleri?dün yordum kendimi sonra gece hastalandım cok simdi de fenayım valla boğaz ağrısı var

Kız pembiiiik daemona ıspanaklı pide tarifi vermişsin, biz neden görmedik? cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ben yorum yapamıyciiimbilmiyorumkismile
napsın dae özgeCADIARZU
durum vahim mibilmiyorumkismile
HEHEHEHE HARBİ ÇELİŞKİLİ Bİ SORU NE OLCEK BUNUN CEVABI SANRM BENMKIDEEE YENIDEN ASIK OLDU BANA HEHEHHEE -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni BU HALLER YARADI BANA EHUEHEHEH
bilmiyorumkismile
yiurumm..

kocasının üstüne atlasın sempatiksalakcinni
ama sen benden 3 kılo az almıssın daha cok yımek yeeopuyorumnanaktan

nie üstüne atlıyorumbilmiyorumkismile

yok canım dun kocıs aradı aksam ev bakmaya cıkıcaz dedı bende o gelmeye yakın pısırırım dıyodum yalan oldu yanı yapamdım zaten ev bakmayada gıtmedık anneme gıttım.
bugun yapıcamm
acaba bızsız pıde yedın ondan mı oldubilmiyorumkismile

cidden tartılmasak ya

tartılmayalımmmm

cidden tartılmasak ya

katılıyorum evdeki tartımdan cok daha fazla cıkıyorum orda bi de moralim hepten bozuluyor valla sabah gene tartıldım 61dim.toplam 6 kg almış oluyorum bu durumda.bu ay hiç kg almadım.1 kg aldım ve verdim herhalde kızmaz bana doktorumbilmiyorumkismile ben kg almadım ya bebek de mi almadı dersiniz?yiyorum ama yememezlik yapmıyorum yani kg almıyım diye sadece cok hareketliyim sanırım

Kizlar kardesim bana bunun siyahini almis, cok mutlu oldum. zemuszemus
güle güle kullan canım çok güselmiş opuyorumnanaktan

ama sen benden 3 kılo az almıssın daha cok yımek yeeopuyorumnanaktan

nie üstüne atlıyorumbilmiyorumkismile

seni daha cok seviyo ya değerlendirmek için atla bol bol sempatiksalakcinni
naannn sen kuş kadarken almışsın o kdr kilo
benim boyumda uzun, iyicene irileşiyom be deve gibi bişi olcam yakında

Back
X