• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Hayirli ugurlu olsunn💜 kacinci haftadasiniz ve belirtileriniz nasildiii
Çok teşekkür ederim 🥰
Bugün 13+2’yim.
Gerçekten hiçbir belirtim olmadı şimdiye kadar. Ne mide bulantısı, ne baş dönmesi, ne aşerme. Ultrasonda beboyu görmesem hamile olduğuma bile inanmayacağım 😂
Sadece ilk zamanlarda yorgunluk ve çok sık kasık ağrısı oluyordu, özellikle sol kasık. Ama bir süre sonra onlar da geçti çok şükür.

Son düzenleme:
Kızlar birşey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim çok şükür bu zamana kadar her şey iyi, 10+3 de fetal dna yaptırdım o da şükür temiz çıktı, 2 gün önce doktor kontrolüm vardı doktorum coraspin verdi 34. Haftaya kadar kullan günde 1 adet dedi sadece kilo problemim var 85 kiloyum bu yüzden kullanman gerekiyor tedbir amaçlı dedi . Aranızda kullanan var mı çok kafama takıldı
Benim IVF doktorum aspirin kullandırdı. Kalp atışını duyduktan sonra gebelik takibim için başka doktora başvurdum. Yeni doktorumla devam ediyorum. Yeni doktorum aspirini ilk günden bıraktırdı Oksapar iğneye başlattırdı. Aspirinin yan etkileri ve telafi edilemeyecek zararları olduğunu söyledi. Asla tavsiye etmedi. Ben o günden beri kan sulandırıcı iğneyle devam ediyorum çünkü bana daha güvenli olduğunu söyledi ve gebeliğimin sonuna kadar da kan sulandırıcı iğne ile devam edeceğimizi söyledi.

Çok teşekkür ederim 🥰
Bugün 13+2’yim.
Gerçekten hiçbir belirtim olmadı şimdiye kadar. Ne mide bulantısı, ne baş dönmesi, ne aşerme. Ultrasonda beboyu görmesem hamile olduğuma bile inanmayacağım 😂
Sadece ilk zamanlarda çok sık kasık ağrısı oluyordu, özellikle sol kasık. Ama bir süre sonra o da geçti çok şükür.
Ayy bende senin gibi hiçbir belirti yasamayanlardayim ultrasonda bebeğimi görünce hamile olduğumu hissediyorum inşallah benimde kızım olur 13+2 yim

Ayy bende senin gibi hiçbir belirti yasamayanlardayim ultrasonda bebeğimi görünce hamile olduğumu hissediyorum inşallah benimde kızım olur 13+2 yim
İnşallah Allah gönlüne göre versin 🤲🏻🥰
Ben açıkçası erkek bekliyordum, genelde bizim gibi 'sorunsuz' hamilelik geçirenlerin oğlu olur diyorlar, ama birçok şey gibi bu da hürafe çıktı 😂
Doktor kız deyince inanamadım haha

Bana erkek gibi geliyor hadi bakalım 16 da netleşir zaten haber ver bize 😍

Canım hiç göremedim neresi kafası neresi ayakları arkasını mı dönmüş çok anlayamadım net değil o yüzden yorum yapamıyorum 7. Haftada falan varsa onu at bakayım istersen
Devlete en son gittim makineleri çok kötüydü evet ondan bende çözemedim bu hafta gidicem bakalm netleşir inşallah

At bakalım canım hatırlamıyorum bakmadım sanırım sadece hislerle yorum yapıyorum ama 🤗
Ee sonucları göre göre ne yedik ne test yaptık tahmin lerle gün geçiriyoruz napalım ay🤣🤣🤣 birde en net foto bu. Dr burda elleri açık demişti 🤣🥰

Eklentiler

• 1764045101515.webp
    1764045101515.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim IVF doktorum aspirin kullandırdı. Kalp atışını duyduktan sonra gebelik takibim için başka doktora başvurdum. Yeni doktorumla devam ediyorum. Yeni doktorum aspirini ilk günden bıraktırdı Oksapar iğneye başlattırdı. Aspirinin yan etkileri ve telafi edilemeyecek zararları olduğunu söyledi. Asla tavsiye etmedi. Ben o günden beri kan sulandırıcı iğneyle devam ediyorum çünkü bana daha güvenli olduğunu söyledi ve gebeliğimin sonuna kadar da kan sulandırıcı iğne ile devam edeceğimizi söyledi.
Bende şuan özel kliniğe gidiyorum aspirini de 2 gündür kullanıyorum ama başka doktora da gitmeyi düşünüyorum 😓

Arkadaşlar ben İzmir'den çanakkale taşındım. Bugün devlet hastanesine gittim doktor yüzüme dahi bakmadı bir dk ultrasona baktı yolladı. 12+4 dedi cinsiyet tahmini yapan var mı aranızda 😃😃 Özel bir doktor buldum kendime onunla devam edicem artık. Devlet hastanesinden giderek soğutuyorlar insanı.

Eklentiler

• 1000105291.webp
    1000105291.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 23
Çok teşekkür ederim 🥰
Bugün 13+2’yim.
Sadece ilk zamanlarda yorgunluk ve çok sık kasık ağrısı oluyordu, özellikle sol kasık. Ama bir süre sonra onlar da geçti çok şükür.
Ayy ne guzel erkenden gorup de soylemislerr🥰🥰 benim tam tersi geciyor acikcasi o yuzden kiza yukseliyorum isteğimde o ama nasip demek ki😂

Back
X