2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kızlar kocam geldi sonunda daha eve gidip yemek hazırlıcam. Öptüm hepinizizemuszemus

Kızlar sizin karnınızda ağrı falan oluyor mu? Gerilme gibi mesela?

SATdaşım nerelerdesin sen yaaa
benimde karnımda gerilme çok oluyor ozellikle yemeklerden sonra ikiye ayrılcakmış gibi hissediyorum.

kızlar ya şimdi bizim bebişler yazın geliyo...kaç tane battaniye alıcaksınız kalın olarak????

ben bi tane aldım şimdi o zaman yedek bi tane daha kalın alim...yaz içinde acaba sararmıyızki pikeye falan

Yeni öğrendiğine göre kızdır kesin :)

nursena cinsiyeti ne bebişin

Nursena ?????????????
heç oğlan dememişsiniz evet kızmış kız kardeşim yoktu çok sevindim kızıma bacı olacak eşim evi karılar hamamına çevirdiniz daha baş gelemem % 75 öndesiniz ya diyooo bütün kızlar toplanacaz yaniii
yazmadan çıkarsan böyle deşifre ederim
sempatiksalakcinni

hayırlı olsun canım
ayyyy korkulur sizden heee ne fanasınız kızzz elektirik gitti yazamadan
Nursena hayırlı olsun cnmmmm
teşekkürler allah hepimize sağ salim almak nasip etsin inşallah
kızlar ya şimdi bizim bebişler yazın geliyo...kaç tane battaniye alıcaksınız kalın olarak????
ince bir polar kestirip kenarını oyalarım bide hastane çıkışlarında olan battaniyeler varya onlar yeter yazın çok bişey kullanamıyosun zaten

heç oğlan dememişsiniz evet kızmış kız kardeşim yoktu çok sevindim kızıma bacı olacak eşim evi karılar hamamına çevirdiniz daha baş gelemem % 75 öndesiniz ya diyooo bütün kızlar toplanacaz yaniii

ayyyy korkulur sizden heee ne fanasınız kızzz elektirik gitti yazamadan

teşekkürler allah hepimize sağ salim almak nasip etsin inşallah

ince bir polar kestirip kenarını oyalarım bide hastane çıkışlarında olan battaniyeler varya onlar yeter yazın çok bişey kullanamıyosun zaten

tşkler cnm..ayrıca gözün aydınn..inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir

puke cim eylül ve alya yı begendim..
ben de ilk çisem koymak istemiştim kızımın adını ama sonra beni ailecek soğuttular o ismden, çisem işesem diyerek.. bilmiyorumkismile

bir de ben nehir ismine bayılıyorum nedense.. ve damla ismine..

kızımın adını yağmur koyacağım, ilerde ikinci bir çocugum olur ve o da kız olursa ismini de damla koyacağım inşallah..

ben de ilk çisem koymak istemiştim kızımın adını ama sonra beni ailecek soğuttular o ismden, çisem işesem diyerek.. bilmiyorumkismile

kızımın adını yağmur koyacağım, ilerde ikinci bir çocugum olur ve o da kız olursa ismini de damla koyacağım inşallah..

ben bi ara yağmuruda düşündüm :D:D adaş olucaklarmış,tuğçe olarak kaldı..nehir ismini bende çok beğeniorum puke onuda düşün derim

ben bi ara yağmuruda düşündüm :D:D adaş olucaklarmış,tuğçe olarak kaldı..nehir ismini bende çok beğeniorum puke onuda düşün derim
vereliniortak
aynı kafadanız demekki yiivrum
sulu isimler hep sempatiksalakcinni

:umursamaz:

çisem işesem haaa ayy koptum yaa kaydirigubbakcemile3 daha yağmuru doğurmadan damlasını düşünüyor:umursamaz:

isimlere laf ettiğimiz yok cicikooo yağmur önce bir doğsun da diyorum 2.sini düşünüyor ismini de hazırlamış bile pek sabırsız acelecigördüm seni canımm
yok kız biliyo musun hiç düşünmüyom şu anda ikincisini..
ama ilerde düşünür müyüm diye de şüphelerim yok değil..
bakalım dediğin gibi hayırlısıyla şu bi doğsun onunla başa çıkabilelim de
sonrasını düşünürüz

ay millet zaten ne çıkarcağını şaşırıyo bende bürsürü isim buldum her birine bi kulp taktılar :)
aynen
bi arada dila mı koysam diye düşündüm
ona da çocuguna dilli milli isim koyma didiler bilmiyorumkismile

yok kız biliyo musun hiç düşünmüyom şu anda ikincisini..
ama ilerde düşünür müyüm diye de şüphelerim yok değil..
bakalım dediğin gibi hayırlısıyla şu bi doğsun onunla başa çıkabilelim de
sonrasını düşünürüz

hayırlısı canım ben de istiyorum kardes ama önce bir duruyu doğurayım da sonra bir daha düşünücem kaydirigubbakcemile3 duruma göre bakıcaz artık..ben pek iyi değilim canım cıkıyorum hastayım kötüleştim daha da.grs sona ok

görüşürüz pembemavi geçmiş olsunn..
bende bazanın altındakileri toparladım, giysilerimden verilecekleri cıkardım fln.. taşınma hazırlıkları işte..
belim koptu ya, uzanıyorum şimdi..

hazzel cim valla bende ismime uyumlu diye bir ara beren düşündüm. bana da aynısını dediler

kızlar geçmişi okudum ancak gelibildim ben de kızıma isim bulamadım daha oğlumun adını eşim koydu umut ama ben hala bulamadım düşündüğüm isimler melis,nehir,özge bunların dışında da olablir fikirlerinizi bekliyorum şekerler

Back
X