• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    41
Ah işte o beklediğim an 🥹 hareket hissettim kızlar oğlumda da erken hissetmiştim saçmalama demişlerdi bende bilmediğimden emin olamamıştım doktorum demişti iç karnın dar olabilir hissetmişsindir diye ama sonradan anladım doğru hissetmişim. Şimdi de kocaman bir tatlı tabağı yiyince uzandım biraz kıpır kıpır etmeye başladı minik minik unutmuşum bu hissi 🥹
ay doktorlar iç karnın dar olduğunu nerden anlıyolar ya azıcık ucundan hareket hissetsem rahatlayacağım 😂 zayıf mısınız

Kaşıntınız goguslerde mi var ? Benim de gobegim ve bel çevrem kaşınmaya başladı bir kaç gündür de
benimde göbek ve belim kaşınıyor ara ara zaten çatlamaya çok müsaitim, hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürüyorum aklıma geldikçe

benimde göbek ve belim kaşınıyor ara ara zaten çatlamaya çok müsaitim, hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürüyorum aklıma geldikçe
ay şimdiden böyleyiz ileri haftalarda nasıl olucaz acaba bol kaşıntılı gececek gibi :) nemlendirmenin gerçekten faydası oluyor hafifletiyor baya

sadece gögüste var canım ama göbek cıkmaya basladıkca oralarda da kuruluk olunca kasıntı oluyor. ama göğüslerde daha şiddetli bi kaşıntı oluyor nemlendirince geçiyor. Yves rocher in elmalı nemlendiricisini kullanıyorum baya fayda ediyor tavsiye ederim.
Hmm kurumaya başladi o zaman benim gobek çevrem tesekkur ederim. Dediginiz marka boykot oldugu icin baska bir sey bakayim sağolun☺️

Galiba bende musaitim. Ust bacak içlerimde zaten var. Annemde de bizden kalan çatlaklar var. Demek ki nemlendirmeye şimdiden başlamak lazimm

aynı belirtilerimiz hayatım benimde ara ara kasık ağrım artıyor bazı günler hiç olmuyor göğüs hassasiyetim tam gaz devam
iyi bari insan rahatlıyor böyle duyunca :) şişkinlikte var değil mi karnım sanki 6 aylık gibi kocaman oluyo bazen bazen küçülüyor çok garip

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel :)) Çatlak için hangi kremleri önerirsiniz ne zaman başlamak lazım kullanmaya acaba ben biraz üşengengeçim böyle uzun uzun krem sürme konusunda uygun zaman ne zamansa o zaman başlayım diyorum :))

Hmm kurumaya başladi o zaman benim gobek çevrem tesekkur ederim. Dediginiz marka boykot oldugu icin baska bir sey bakayim sağolun☺️
Zeytin yağını tavsiye ederim bi marka var biraz pahalı ama gerçekten cok cok güzel. Nova Vera.. asit oranları cok cok düşük hem sabahları içersiniz bebişe şifa olsun hemde sürersiniz en doğalından besleyici ve sağlıklı. mis

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel :)) Çatlak için hangi kremleri önerirsiniz ne zaman başlamak lazım kullanmaya acaba ben biraz üşengengeçim böyle uzun uzun krem sürme konusunda uygun zaman ne zamansa o zaman başlayım diyorum :))
üşeniyorsan bence en iyisi zeytinyağı:)

Zeytin yağını tavsiye ederim bi marka var biraz pahalı ama gerçekten cok cok güzel. Nova Vera.. asit oranları cok cok düşük hem sabahları içersiniz bebişe şifa olsun hemde sürersiniz en doğalından besleyici ve sağlıklı. mis
Bizim zeytinyaği da doğal. Eşimin bahçesi var oradan geliyor. Onu kullanabilirim o zaman ?

Biodermanin atoderm serisi de öneriliyor canim aklinda olsun

Bizim zeytinyaği da doğal. Eşimin bahçesi var oradan geliyor. Onu kullanabilirim o zaman ?
o zaman daha iyi kullanın tabi sabahları eğer midenizi felan rahatsız etmiyorsa bir kaşık içerseniz de mis gibi olur. kabızlık sorunu felan varsa iyi geliyor baya. şifa olsun insallah.

Eşiniz nereli biz antalyalıyız bizde de var bi zeytinlik ama ne zaman zeytin yağı yapsak asit oranı biraz yüksek oluyor.

Galiba bende musaitim. Ust bacak içlerimde zaten var. Annemde de bizden kalan çatlaklar var. Demek ki nemlendirmeye şimdiden başlamak lazimm
evet evet ben kilo alıp verdiğim dönemde çatladım. göbek bölgem ve göğüslerimde var. annemde de benden kalan baya derin çatlaklar var o yüzden şimdiden aklıma her geldiğinde nemlendirmeye çalışıyorum. kremlerdense yağlar daha uzun süre nemli tutuyor

krem değilde ben yağ sürüyorum daha uzun süre nemli tutuyor hindistan cevizi, tatlı badem ve kayısı karıştırıp sürüyorum

Back
X