2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımıza yazık arkadaşlar keyfimize çalışmıyoruz hepimizin paraya ihtiyacı var ama bazen kendime de acıyorum çok hırpalanıyoruz hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz.

evet yaa bende en çok bundannn şikayetçiyimm sağlıksız besleniyorummm haraket alanım yok sabahın köründe burdayımm stresss ama napcan dediğin gibi hepimiz ihtiyaçdan ç alışıyoruzz

rabbim yardımcın olsunnn sen devam etmeyi düşnüyorsunn eğer bende düşünsem senin gibi yapardımmm

ben evde olsam daha kötü olurum yakınımda kimsem yok eve hapsoluyorum.
çalışmak bana iyi geliyor yerimseniben

canımıza yazık arkadaşlar keyfimize çalışmıyoruz hepimizin paraya ihtiyacı var ama bazen kendime de acıyorum çok hırpalanıyoruz hamileliğimizin tadını bile çıkaramıyoruz.

ben işyerimden çok memnunum ama tabi herkesin işi bir değil. o yüzden çalışmak şu anda sıkıntı vermiyor bana. ama çok ağır işlerde çalışanlara birşey diyemiyorum gerçekten çok zorlanır insan. tabi dediğin gibi kimse de keyfinden çalışmıyor. ah şu paranın gözü kör olsun

Özgee sana oda versiner hastanede süit olsun ama sen böyle pijamanla falan rahat rahat yat tv de açık bide laptop ohh bide telsiz telefon işlerini öyle yap olmazmıııı ohaoldumsmile
ay ay ne kdr güsel olurrr delikafadulden

ama maalesef süit odayı sadece doğumda vercekler bana..
neyse ona da şükür sempatiksalakcinni

civil bebeden alışveriş yaptım. kargomu babaeskiye postalamışlar hay allahım ya şansa bak

Desene şimdiden babaya düşkün olacak. Ne güzel bizimkinin eli göbeğimde geziyor ama yok hissedemiyor hala.
cnm benim kıyafetlerin üzerinden bile belli oluyo ama sadece eşim konuşunca :ecrin_bebek:
Of biz bu doyumsuzlara bi çare???

Canım herhalde benim midemle boğaz arasındaki mesafe mersahla ölçülecek gibi, ne yesem alacak gibi. O doluluk hissi kayıp.

Madem eşin uzun süre yanında olmayacak bence eşinin sesini mutlaka kaydet ve dinlettir, doğduktan sonra sesleri tanıyorlarmış, bebek bu komşu mu demesin sonra. Ama sakın kaydettiğin cihazı karnına yaslama, arada mesafe bırak. Hele de telefon ise.
doğduktan sonrada aynı olcak çocuk 3 yaşına gelince bu baban diyebilcem boshayallersmile ses kayıt cihazımı alsam başka neye kaydedilirki bilmiyorumkismile
bende senin gibiydim çikolata yemeyen insandım şimdi çikolata canavarı oldum

ne güzel kıymetini bil, benim eşim bebekle hiç ilgilenmiyor.sürekli ben aralarında bağ kurmaya çalışıyorum karnımı elletiyorum ama pek ilgilenmiyor.
sanırım doğunca bebeğin farkına varacak

evet tabi sevindiriyo bebeğe karşı ilgili olması ama benide unutmasın canıımmm iyiki ben taşıyorum bebeği eşim taşıyo olsa tamamen görmicekti gözü beni guclubacismile

yok benim yerime kimseyi almayacaklar.
içerdekiler idare edecek yerimi.
pozisyonum beni bekleyecek yani. off valla.
ben 35. haftada fln cıkacam ancak.
kocam da izin vermiyo zaten 32de fln çıkmama..
normalde yasal olarak en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz, yani doğumdan 3 hafta öncesine kdr.
işte ben dr.la da konuşup 35 de fln çıkacam.
hastanede çalıştığım için dr. u kafalamam da çok kolay olmayacak ama kafalarım herhalde..sempatiksalakcinni
çünkü genel müdürüm fln ee sonuna kadar çalışırsın hastanedesin nasıl olsa diyorlar eyvahedigeldismile
ya senın kocanda calısmana takmıs kafayı bari hamıleyken sana bıraksa fıkrını doktorada mızmızlanırsın canım artık cok sızlanrsın dayanamıyrm agrım cok falan fılan

ya senın kocanda calısmana takmıs kafayı bari hamıleyken sana bıraksa fıkrını doktorada mızmızlanırsın canım artık cok sızlanrsın dayanamıyrm agrım cok falan fılan
kocamın gözünü para bürümüş de ondan sempatiksalakcinni
şimdi bir sürü masraf da var ya sempatiksalakcinni

ama doktora mızmızlanacam tabii ayıpsınn sempatiksalakcinni

bu arada ben iznimi 4 aydan 5 aya tamamlıcam kızlar. +15 gün yıllık izin alacam, sonra bir 15 gün de ücretsiz fln alacam.
daha da uzatamam kocam beni gebertirrr

kızlar ya mantar için vajinadan fitil verdi doktor zalain bide krem kullanan varmı korkuyorum bebişime sakıncası olurmu diye gebelik kategorisi C napıyım bilmiyorm

bu arada ben iznimi 4 aydan 5 aya tamamlıcam kızlar. +15 gün yıllık izin alacam, sonra bir 15 gün de ücretsiz fln alacam.

benım kocamında umrunda deıl calısma deyıp duruyor evdekı konforu onemli onun için ama paradan haber vermeye gelınceee tıssss calısmayıp napcam asıl sonra para lazım olcak bize aslında bende yıllık ıznım falan olcak ama işin tam youn donemı şirket isterse yıllk ıznı kullandırmaz bana neyse bakalımmm hele gelelım ogunede kovulmaktn ıyıdr calıscm mecbur:(

civil bebeden alışveriş yaptım. kargomu babaeskiye postalamışlar hay allahım ya şansa bak
Ne alaka yaaww. Neyse babaeski yakın neyseki Van'a felan gitseydi daha çook beklerdin.

15 gün ücretsiz izinden kocanın haberi var mı yoksa hayal misempatiksalakcinni

melmea kız bırsuru oda eklemşşn sen bende en bastakıne baktım tamam dedım ama hepsıde cok harıkaaa yaa bayldm nerdn bulcz bunlarıkıı :(bakınca hep klasık seyelr vr:(

kızlar ya mantar için vajinadan fitil verdi doktor zalain bide krem kullanan varmı korkuyorum bebişime sakıncası olurmu diye gebelik kategorisi C napıyım bilmiyorm
benim de vardı canım
1,5 ay önce fln kullandım geçti o yoğun akıntım..
sende kullan dr. verdiyse hiçbirşey olmaz

izinlerden bahsedıyorsunuz sanırım, ben 3 hafta sonra yıllarca evdeyım artık :hulya: zaman geçmek bılmıor, haftalar gözumde buyuyor sankı yıllardır çalışan ben degılmışım gıbı artık hergun ölu gıbı kalkıyorum yataktan, gelmek ıstemıyorum bu lanet yere.

Back
X