• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    43
Benimde yarın kontrolüm var ve gece çamaşırım kan olmuş. Acaip bir bel ağrım var.her kanamamda Dr normal demişti fakat 1 aydır neredeyse kanamam durmuştu.13.haftaya girmek üzereyken tekrar başlaması üzdü beni.Dualarımız bütün hamişlerimizle bebişlerimizle. Banada dua ederseniz çok sevinirim.

Benimde yarın kontrolüm var ve gece çamaşırım kan olmuş. Acaip bir bel ağrım var.her kanamamda Dr normal demişti fakat 1 aydır neredeyse kanamam durmuştu.13.haftaya girmek üzereyken tekrar başlaması üzdü beni.Dualarımız bütün hamişlerimizle bebişlerimizle. Banada dua ederseniz çok sevinirim.
Allah yardimciniz olsun yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah. Progesteron destegi almiyor musunuz?

Allah yardimciniz olsun yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah. Progesteron destegi almiyor musunuz?
Dr m yazmamıştı. Dinlenmek yeter diye. Bu seferki ağrı başka belimden geliyo anlamadım. Duadan başka çarem yok sanırım. Duş alıcaktım almasam daha iyi değilmi

Dr m yazmamıştı. Dinlenmek yeter diye. Bu seferki ağrı başka belimden geliyo anlamadım. Duadan başka çarem yok sanırım. Duş alıcaktım almasam daha iyi değilmi
Almayın bencede sıcak su çok tavsiye edilmiyor. Ayaginizin altina yastik koyun ve sol tarafiniza dogru yatın. Rabbim kolaylik versin. Kanama devam etti mi

Merhaba biraz geç gördüm verdiniz mi fetal dna yı bilmiyorum ama biz Primis e yaptırdık ve memnun kaldık 10 12 gün demelerine rağmen 6 günde geldi sonucumuz
Bugün kan verdim evet içim rahatladı yine de teşekkürler bizimki de erken çıkar umarım

Nefes darlığı, nefes almada güçlük çeken varmı? Günlerdir böyleyim. Nabzım 50 seyrediyor. Kardiyologa gittim her şey normal.A ritmik bir durum yok dendi.Tüp bebek tedavisinde verilen ilaçların bunu yapabileceği düşünülüyor. Bu şekilde nefes problemi yaşayan var mı benim gibi?

Nefes darlığı, nefes almada güçlük çeken varmı? Günlerdir böyleyim. Nabzım 50 seyrediyor. Kardiyologa gittim her şey normal.A ritmik bir durum yok dendi.Tüp bebek tedavisinde verilen ilaçların bunu yapabileceği düşünülüyor. Bu şekilde nefes problemi yaşayan var mı benim gibi?
Ben varım canim. Bazi gunler epey zorlaniyorum cok yoruyor beni. Bildigin çarpinti da hissediyorum. Bende astım oldugu icin diye dusunmustum

Ben varım canim. Bazi gunler epey zorlaniyorum cok yoruyor beni. Bildigin çarpinti da hissediyorum. Bende astım oldugu icin diye dusunmustum
Bende de astım var Paradisee. Ondan değil. Şu bir haftadır kardiyologla geçti benim günlerim. holter cihazı da takıldı bana, Nabzım bir anda140 oluyor. Sonra günlerce 50 seyretti. Neyse ki nabzım normale döndü bu aralar. Ama bu nefes olayı akılalmaz bir durum. Dün bana kadın doğum doktorum seni göğüs doktoruna yönlendireceğim dedi zorlanırsan. Şu an hiç iyi değilim büyük ihtimalle göğüs doktoruna gideceğim. Aldığımız ilaçların ceremesini çekİyoruz. ..

Bugün ikili taramaya gittik dr haftaya sonucuna göre fetal öberiyorum ama sonucuna före karar verelim dedi. Veeee hala cinsiyet bilmiyorum ne kadar ısrar etsem de söylemedi 😅 Chat gbt kız diyo ama bilemedim 🤣

Eklentiler

• 1000020787.webp
    1000020787.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 22
Back
X