2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya hani içimde bi sıkıntı var, kötü bişey olcakmış gibi derizya..buara sık sık böyle hissediyorum..midemi çok dolu ve sıkışmış hissetmemle alakalı olabilir diye düşünüyorum çünkü karnım gergin olduğunda daha çok oluyo..sizde de oluyo mu böyle?

allah sıkıntını hayra çıkarsınnn bazen banada oluyorr korkuyorum herkezi tek tek arıyorumm çok fena bir hisss

verdıgın lınkte sıtenın gırıs sayfası acılıyor hangısını aldınız.
bıde fıyat rıca etsek??

bıcok arkadasımızda oluyo canım katlanıcaz yapıcak bısey yokbilmiyorumkismile

slmm dae cimm sana özel msj attım canım bilgilermizin olduğu yeni liste çok güzel olmuş eline sağlık yalınz penbe mavi olanlar varr bazılarıda siyah neden böylee

verdıgın lınkte sıtenın gırıs sayfası acılıyor hangısını aldınız.
bıde fıyat rıca etsek??

bıcok arkadasımızda oluyo canım katlanıcaz yapıcak bısey yokbilmiyorumkismile

allah sıkıntını hayra çıkarsınnn bazen banada oluyorr korkuyorum herkezi tek tek arıyorumm çok fena bir hisss

demekki normal böyle hissetmemiz..
evet daecim doğru söylüyosun bisüre sabredicez..
geçen gün magnezyumumu içmemiştim ertesi gün bacaklarım acayip ağrıdı ve o an düşündümki annelerimiz de bu sıkıntıları çekti ve o zamanlar böyle ilaçlar ya da düzenli kontroller de yoktu, çekti kadıncağızlar ve maalesef biz kendimiz bu sıkıntıları yaşayana kadar onları anlamadık.. :1no2:

slmm dae cimm sana özel msj attım canım bilgilermizin olduğu yeni liste çok güzel olmuş eline sağlık yalınz penbe mavi olanlar varr bazılarıda siyah neden böylee

sen lıstenın evelsı gunkı halını gorseydın
ukla el atayım dedı batırdı:D

duzenlemem devam edıyro hala bazıları o yuzden sıyah.
karakter sayısı fazl oldugundan ızıın vermedıde karakter sayımı yukselttıler sımıd duzenlıyorum bende ozel mesajın geldı canım

demekki normal böyle hissetmemiz..
evet daecim doğru söylüyosun bisüre sabredicez..
geçen gün magnezyumumu içmemiştim ertesi gün bacaklarım acayip ağrıdı ve o an düşündümki annelerimiz de bu sıkıntıları çekti ve o zamanlar böyle ilaçlar ya da düzenli kontroller de yoktu, çekti kadıncağızlar ve maalesef biz kendimiz bu sıkıntıları yaşayana kadar onları anlamadık.. :1no2:

evet canım onlar hamılelıklerınde bızım kadar nazlanamadılarda.
bende nası bı kramp gırdıyse oncekı gece kocama bı yumruk atmısım dokunma bacagıma dıye adamın gogus kafesı kırılmamıs allahtanbilmiyorumkismile

evet canım onlar hamılelıklerınde bızım kadar nazlanamadılarda.
bende nası bı kramp gırdıyse oncekı gece kocama bı yumruk atmısım dokunma bacagıma dıye adamın gogus kafesı kırılmamıs allahtanbilmiyorumkismile
guclubacismile :roflol:

afyettt olsunnn yağmura kemik olsun et olsunnnnn

ne yidinbilmiyorumkismile
bende dunden kalan bı tan eıspanaklı pıdemı yedım ama doymadım
belkı annem gelıcek bugun
sağolun kızlaaarr.
evet yağmuruma yarasın inşallah..

patlıcanlı kabaklı karışık biraz sulu bi köfte vardı.
onun yanında yeşil salata ve mısırla karışık karnabahar salatası yedim.
ayran içtim.
accük de bulgur pilavı tırtıkladım..
bilmiyorumkismile

sen lıstenın evelsı gunkı halını gorseydın
ukla el atayım dedı batırdı:D

duzenlemem devam edıyro hala bazıları o yuzden sıyah.
karakter sayısı fazl oldugundan ızıın vermedıde karakter sayımı yukselttıler sımıd duzenlıyorum bende ozel mesajın geldı canım

tühh kaçırdım demekki şimdiden eline emeğine sağlıkk

Canım şu asya ısmının mıtolojıdekı anlamı vardı ya.Bılıyosan yada bulduğunda yazabılırmısın

Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,

asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası anlamına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

canım, asya nın anlamları bunlar yerimseniben

sağolun kızlaaarr.
evet yağmuruma yarasın inşallah..

patlıcanlı kabaklı karışık biraz sulu bi köfte vardı.
onun yanında yeşil salata ve mısırla karışık karnabahar salatası yedim.
ayran içtim.
accük de bulgur pilavı tırtıkladım..
bilmiyorumkismile

YAAAAAAAA ACIKTIM İŞTE YAAAAAA BİDE BİDE MISIR DEME BANA ÖSKEEE YAAAA BENM KIZIM MISIR DELÜSÜÜÜÜsenağlama

Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,

asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası anlamına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

canım, asya nın anlamları bunlar yerimseniben

ismi didikle diye bi site var, ordan da ilginç bilgiler bulabilirsiniz yerimseniben ama anlamı üstüne değil..

Günaydın dae,

Onlar gitti Babaeski'ye. Biraz zor gelir.

Bana bornoz kullanışsız gibi geliyor, kapşonlu havlular daha rahat olur sanki. Zaten hareketli oluyorlar bir de kolunu falan sokmaya mı uğraşacaz?

efet herkes öle diyor ilk zamnlr kapsonlu havlu iyimş

Back
X