- Konu Sahibi daemon
-
- #5.301
canımm çook geçmiş olsun.moralini yüksek tut.senin 1 hafta geriden di demi.benimki gibi.ama sen iyi gidiyor demiştin.canım o zaman bendede aynı durum var.nasıl anladın canım.kaç haftalık olduydu?
canim cok cok gecmisolsun.az önce senin topikte okudum haberini inan cok üzüldüm.cevap yaziyordum ama sayfa acilmadi.bugünlerde cok zor aciliyor sayfalar.Rabbim sana cok büyük sabir versin.korktugunu yazmissin.korkma sakin canim.büyük ihtimal narkozla olur ve hic bisey hissetmezsin.bende ilk bebegimi düsürdüm ve temizlemek icin narkoz verdiler.Allahim kimseye yasatmasin bu durumlari.insaallah Allahim sana tekrar bir evlat nasip eder.Rabbimin bildigi birsey vardir öteye gecilmez.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.evet canım ama benim kahverengi kanamam vardı sende allaha şükür böyle bişey yyok sen sakin benimle kendini kıyaslama herkeste farklı olur.. benim şimdi 8 haftalık olması lazımdı ama hiç değişmemiş 6 haftalık görünüyor normalde bu aylarda bebkler çok hızlı gelişip büyümesi lazım ama benim öle değil alnması lazım.. sen hiç bunları kafana takma kanaman yoksa sorun yok demektir.
çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerde olmasanız ...... desteğiniz için sağolsun...
iyi akşamlar kızlar sizlere bugün çok güzel haberler verebilmeyi çok isterdim ama malesef bugün doktora gittim ve bebeğimin gelişmediğini söyledi o yüzden cumaya kadar bekleyeceğim cumaya kadar kendi düşmezse cuma günü kürtaj olacağım sanırım bu listedede adım var beni silerseniz iyi olur. inş sizler sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz ben çok üzgünümm....
günaydın kızlarrrrrr
aynen archimim..
valla değiştirdim artık.. çok hoşlanmasam da en sorunsuzu bu oldugu için tickerfactory koyuyorum
seninle benimde gezmediğimiz ticker sitesi kalmadı.
bize mi inat yapıyorlar ne. tickerfactorye geçtik ya 2 güne kalmaz bu site de bozulur
evet canım tickerfactory en sağlıklısı öbürleri deli ediyor insanı...özgeçay baby gaga da değişmemiş
ayy bayılazammm hergün ticker mı yapacağız yaa
günaydın canıma.s.günaydın uklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?