2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm çook geçmiş olsun.moralini yüksek tut.senin 1 hafta geriden di demi.benimki gibi.ama sen iyi gidiyor demiştin.canım o zaman bendede aynı durum var.nasıl anladın canım.kaç haftalık olduydu?

evet canım ama benim kahverengi kanamam vardı sende allaha şükür böyle bişey yyok sen sakin benimle kendini kıyaslama herkeste farklı olur.. benim şimdi 8 haftalık olması lazımdı ama hiç değişmemiş 6 haftalık görünüyor normalde bu aylarda bebkler çok hızlı gelişip büyümesi lazım ama benim öle değil alnması lazım.. sen hiç bunları kafana takma kanaman yoksa sorun yok demektir.

tatlişim.. sakın üzme kendini desem de faydası olmaz biliyorum..
yine de bundan sonrası için moralini yüksek tutman lazım.. biliyorsun ki bu günler de geçecek..

canımm çokk sağol.sen bana destek olmuştun.hep oluyon canım benimm.sende üzülme sakın.bebeğin yine olcaktır ben inanıyorum.moralini yüksek tut.en azından erkenden anlamışsın.canım sakın canını sıkma.

çok teşekkür ederim kızlar biliyorum bugünlerde geçerde ne biliyim boğazımda bişyeler düğümleniyor. gözlerim doluyor..demekki hayırlısı böyleymiş bişey diyemiyorum sizler bebişlerinize ve kendinize çok iyi bakın inş sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız...

kızlarr artık burdan mı dewm edicez.azizenin topiğ yine kapanmış.

evt canım burası haziran anneleri topiği.. :1hug:

ben yatıyorum canlar..
tatlişim tekrar geçmiş olsun..
hayırlısı böyleymiş demekki..
sonradan daha cok üzülmektense şimdi olması daha iyi olmustur belki de..
hep iyi tarafından hayırlı tarafından bakmaya calış..
elbette üzüleceksin.. içine de atma ağlamak istiyorsan ağla..
ama sonra gücünü yeniden topla..
çünkü yakın bir zamanda tekrar hamile kalacaksın eminim..
kendine iyi bak canım..
çok öpüyorum seni

canim cok cok gecmisolsun.az önce senin topikte okudum haberini inan cok üzüldüm.cevap yaziyordum ama sayfa acilmadi.bugünlerde cok zor aciliyor sayfalar.Rabbim sana cok büyük sabir versin.korktugunu yazmissin.korkma sakin canim.büyük ihtimal narkozla olur ve hic bisey hissetmezsin.bende ilk bebegimi düsürdüm ve temizlemek icin narkoz verdiler.Allahim kimseye yasatmasin bu durumlari.insaallah Allahim sana tekrar bir evlat nasip eder.Rabbimin bildigi birsey vardir öteye gecilmez.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerde olmasanız ...... desteğiniz için sağolsun...

çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlerde olmasanız ...... desteğiniz için sağolsun...

canım geçmiş olsun aynı şeyi bende temmuz ayında yaşadım.3 hafta sürdü düşük yapmam.ama kürtaj olmadım biraz zor oldu ama sonrası için kendiliğinden düşmesi daha sağlıklı dediler.10 haftalıktı benim bebişler.şimdi tekrar deniyoruz.güçlü ol allah sabır versin

çok geçmiş olsun. seni diğer topicde de görmüştüm benimle aynı problemlerin vardı :gitme:
çok fazla da söyleyecek bir şey yok. demekki hakkında hayırlısı buymuş canım. sen sağlklı ol da gerisi boş

özgeçay baby gaga da değişmemiş
ayy bayılazammm hergün ticker mı yapacağız yaa

aynen archimim..
valla değiştirdim artık.. çok hoşlanmasam da en sorunsuzu bu oldugu için tickerfactory koyuyorum

aynen archimim..
valla değiştirdim artık.. çok hoşlanmasam da en sorunsuzu bu oldugu için tickerfactory koyuyorum

seninle benimde gezmediğimiz ticker sitesi kalmadı.
bize mi inat yapıyorlar ne. tickerfactorye geçtik ya 2 güne kalmaz bu site de bozulur

offffffffff yine hiç çalışmak istemiyorum yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…