2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de deminden beri ugrasiyorum bu sayfayi acmak icin...
valla gecmisi takip etmek cok zor oluyor artik benim icin.malum yalniz aksamlari girebiliyorum.
gunduz okulda,sonra ev isleri filan cok yoruluyorum.
eslerinizden bahsetmissiniz.
benimki de cok neselidir,komiktir de,o romantikdir ama ben hicccccc sevmem oyle seyleri.
ama biz kustuk demin.
tutturdu persembe annemlere gidcez pazar donucez diye,
ya he haftasonu ordayiz,bana da yazik yaaa.
evimde oturmak istiyorum,zaten hergun okulda canim cikiyor.
haftasonu ayaklarimi soooole uzatip tv seyretmek,dinlenmek uyumak istiyorum....
offffff offffffffffffff

sensim mesajini okudum ama cevaplayamadim.sitede problem vardi.ziyaret sayfana yazmak istedim o da hata verdi.canim cekilise katilman cok guzel olurdu ama gunler denk gelmiyorsa insallah gelecek yila:)) nereye gidiyorsun tatlim?

sinirlenme güselim beniiimm..

daemoncum bence bugün son bir duyuru yap..
bilgilerini vermeyenleri, uzun zamandır gelmeyenleri de listeden silersin..
boş boş orada isimlerin durmasının bir manası yok..
tekrar gelip bilgilerini yazmadıkca da eklemezsi kimseyi canım..

nasilsin ozgecim?kendini nasil hissediyorsun?
bulantin filan oluyo mu?ay bende herkese bu soruyu sorar oldum :))

nasilsin ozgecim?kendini nasil hissediyorsun?
bulantin filan oluyo mu?ay bende herkese bu soruyu sorar oldum :))

ben sadece çok halsizim ve hemen yoruluyorum canım..
onun dışında bulantı fln yok bende.. hiç de olmadı.. ben de her gün ha bugün baslar diye bekledim ama çok şükür olmadı..
annemin de hiç olmamış ona çekmişim herhalde..
sen nasılsın
artık büyüdü senin bebiş bayagı
ikili testine de az kaldıı
ay hadi hayırlısı bakalım

bende iyiyim tatlım...hiç bulantım yok canım.
6.haftam doldu yarın dr. gidicem kısmetse kalp atışını görcez inşallah.
ama beni gören 3yada 4aylık gibisin diyo karnım çok şiş...:CüvCüv:
merhaba azizecim,iyiyim canim sen nasilsin?
masallah bebisin de buyumus.7. haftaniza girmissiniz
kendini nasil hissediyorsun bulantilarin var mi?

kızlar burdada liste varmı?vasa benide eklermisiniz...

kızlar burdada liste varmı?vasa benide eklermisiniz...
azizecim daemon yapıyor listeyi.. ilk sayfada bak sende..
ismini eklemiş senin bugün ama bilgilerin yok..
oradaki bilgilerini de yaz keseyi gördüğünü, kilonu fln.. ona göre ekler daemon da..

iyi yine de cok sukur canim.benim annem cok fena olmus.bulanti,kusma zirvedeymis.ben yine gunde 1 kere cikariyorum.bir kac defa da bayilmis annem.cok kotu gecirmis ben de tam olmasa da kismen ona cekmisim.
bende down sendromu riski icin ense kalinligini olctu sadece.2li test yapmiycak.19 aralikta 3lu teste randevum var.
bende iyiyim tatlım...hiç bulantım yok canım.
6.haftam doldu yarın dr. gidicem kısmetse kalp atışını görcez inşallah.
ama beni gören 3yada 4aylık gibisin diyo karnım çok şiş...:CüvCüv:

insallah canim,hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip etsin Rabbim.sen haziran annesi mi olacaksin?
benim henuz gobegim yok dumduz ama sanki cikmak istiyor gibi.1-2 haftaya kalmaz gobusum cikar :)

kizlar ben gidip yatayim,cok yorgunum,yarin da erkenden kalkmam lazim.
yarin firsat bulup girebilirsem gorusuruz guzel anneler...
opuyorum herkesi bebisleriyle beraber birer birer domuz gripine inat iste boleeeee Şeniz

:roflol:

Son düzenleme:
ben de biraz film seyredecem kocişle..
öpüyorum hepinizi..

daemon...slm canım benide eklemişsin sağol tatlım.
ben 30 yaşındayım bu 2. olcak kısmetse. son sat 4ekim.beklenen doğum tarihim haziran sonu olcak 29 yada 30. allahın izniyle.ben 65 kg.hamile kaldım...kesemiz görüldü.yarında kalp atışını görcez kısmetse.
:lepi:

bende bugün daha iyiyim yine sabah tuvalete koşuyom o ayrıda en azından bugün halsiz değilim nete girip bakayım dedim annelere:))) özgeçay çok sanslısın nazar değmesin :) Doktorum 10 haftadan sonra rahatlarsın dedi bakalım bekliyorum bu arada folik asid içmeyi bıraktım ben onun yerine vitamin verdi bana gerçi ondada folik asid var.Kalp atışlarını bu hafta daha belirgin gördük hatta başını oynatışını gördük heycan vericiydi:))
ben su pek içemiyorum yanlız onun yerine alma cayı içmeye çalışıyorum midem bulanıyor su içince((

ayın 5inde ense kalınlığını ölçecekler umarım hersey yolunda gider hepimiz için

iyi akşamlar kızlar sizlere bugün çok güzel haberler verebilmeyi çok isterdim ama malesef bugün doktora gittim ve bebeğimin gelişmediğini söyledi o yüzden cumaya kadar bekleyeceğim cumaya kadar kendi düşmezse cuma günü kürtaj olacağım sanırım bu listedede adım var beni silerseniz iyi olur. inş sizler sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz ben çok üzgünümm....

canımm çook geçmiş olsun.moralini yüksek tut.senin 1 hafta geriden di demi.benimki gibi.ama sen iyi gidiyor demiştin.canım o zaman bendede aynı durum var.nasıl anladın canım.kaç haftalık olduydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…