D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #5.261
bende sana bu aksama mum ısı gı falan hazırla dıycektım ama gerı alıyorummhihoyyyt
heh resmimi tekrar değiştirdim artık tanınmam imkansız lülülülülülü
arkadaslar lutfen artık lıstedekı eksıklerı tamamlayalımm.. ıkılı testler baslıyor cınsıyetlerde elıcek ardından lısteyı duzenlemek ıcın eksıkerın gıderılmesıne ıhtıyac var...
o yuzden bööle romantik anların da içine eder.. mesela evde güsel yemek hazırla mum ışığı böyle giyin fln..
normal romantik adam naapar, gelir öper karısını bööle romantik hareketler fln.. yani benim hayalim hep budur..
ama benim adam gelir, bunu görür, oleeyyy diye bööle şak şak el çırpar, laylalay fln der..
bööle olayın tüm romantikliğinin içine eder.. kaydirigubbakcemile3
Canim cok tanidik geldi bu tablo bana. :roflol:
hee hazırlıyım da alıyım ağzımın payını kaydirigubbakcemile3
onunla böyle çocuk gibi oluyorum evin içinde..
gelir önüme yatar sırtımı kaşı fln diye.. mırr mırr yapar sonra..
hep çocuk gibidir o yuzden sıkılmazsın da evde..
küs kalamaz o yüzden, herşeyi alttan alır bagırmaz kızmaaazz..
iyi yönleri de var tabi.. ama bazen de insan romantik de olmak istiyo canım..
aman olsun ayyy canım kocişim benim..
bir de bunları yaparken 31 yasında yani, o da ayrı bir durum kaydirigubbakcemile3
bızımkıde cocuk gıbıdr 5 dk susmaz sabahın koru gecenın yarısı esprı yapar bazen kızdırır benı yeter esprı yapma dıye bagırdıgımnı bılırım.. helekı sabahın korunde yenı uyanmısım hıc hoslanmam sululuktan en cok o yuzden tartısırız ama romantıklıge gelıncede romantıktır kocacım.. ben mum yakarsam hakkını verır canım kocişim..
ayy canım ne zmandır barbunya ıstıyodu erınıyodum yapmaya bu aksam anneme gıtcez ve barbunya yapmısyiiihhhhhuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2
benim kociş de play station hastası ya başına otursun valla çok mutlu çocuk oyunu diil mi yahu dedim yok canım diyo bak bi sen de oyna bırakamazsın diye :)) sanırım biz evlendiğimiz anda zaten çocuk sahibi olmuşuz bunlar da ikinci olacak kaydirigubbakcemile3
canım mesela benim bu yazdıgım mesajın altında edit yanında da alıntı yap var oradan yazıyoruz..
yazacagın yazıyı sonyazan yerden sonra enter yapıp yazının altına geç oraya yaz
deneme
canım mesela benim bu yazdıgım mesajın altında edit yanında da alıntı yap var oradan yazıyoruz..
yazacagın yazıyı son
deneme
eh az kalmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?