2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar lutfen artık lıstedekı eksıklerı tamamlayalımm.. ıkılı testler baslıyor cınsıyetlerde elıcek ardından lısteyı duzenlemek ıcın eksıkerın gıderılmesıne ıhtıyac var...

bende sana bu aksama mum ısı gı falan hazırla dıycektım ama gerı alıyorummhihoyyyt

hee hazırlıyım da alıyım ağzımın payını kaydirigubbakcemile3
onunla böyle çocuk gibi oluyorum evin içinde..
gelir önüme yatar sırtımı kaşı fln diye.. mırr mırr yapar sonra..
hep çocuk gibidir o yuzden sıkılmazsın da evde..
küs kalamaz o yüzden, herşeyi alttan alır bagırmaz kızmaaazz..
iyi yönleri de var tabi.. ama bazen de insan romantik de olmak istiyo canım..
aman olsun ayyy canım kocişim benim..
bir de bunları yaparken 31 yasında yani, o da ayrı bir durum kaydirigubbakcemile3

arkadaslar lutfen artık lıstedekı eksıklerı tamamlayalımm.. ıkılı testler baslıyor cınsıyetlerde elıcek ardından lısteyı duzenlemek ıcın eksıkerın gıderılmesıne ıhtıyac var...

kısdırmayın daemon uuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

Canim cok tanidik geldi bu tablo bana. :roflol:

canım benim koçişde aynı
yaş önemli değil anacım benimkide 38 yaşında ama
çocuk gibi valla... wc giderim gelirim oda da yok
başka odalara felan bakarım kayıp sonra zar zor
bulurum olmadık yerlere saklanır gülmekten yıkılırsınız görseniz
daha neler neler yani...

bızımkıde cocuk gıbıdr 5 dk susmaz sabahın koru gecenın yarısı esprı yapar bazen kızdırır benı yeter esprı yapma dıye bagırdıgımnı bılırım.. helekı sabahın korunde yenı uyanmısım hıc hoslanmam sululuktan en cok o yuzden tartısırız ama romantıklıge gelıncede romantıktır kocacım.. ben mum yakarsam hakkını verır canım kocişim..

ayy canım ne zmandır barbunya ıstıyodu erınıyodum yapmaya bu aksam anneme gıtcez ve barbunya yapmıs yiiihhhhhuuuuuuuuuuukaydirigubbakcemile2

kızlar ben çıkıyorum
yarın görüşürüz
fazla kaynatmayın ha okuması zor oluyoooo

benim kociş de play station hastası ya başına otursun valla çok mutlu çocuk oyunu diil mi yahu dedim yok canım diyo bak bi sen de oyna bırakamazsın diye :)) sanırım biz evlendiğimiz anda zaten çocuk sahibi olmuşuz bunlar da ikinci olacak kaydirigubbakcemile3

Iki defa oldu msj, canim deamon listeyi de tarihe gore duzenleyelim mi?

canım ya ben de dün yaptım barbunya pek canım istemişti valla aynı şehirde olsak hemen getirirdim yani afiyet olsun şimdiden :)) opuyorumnanaktan

ay site yine mi yavas nee..
10 dk da acıyo 1 sayfayı

ay ay bu kocişlerr..
kaç gündür muhabbet konumuz oldularr..
ay duymasınlar haklarında bu kdr konustugumuzu.. kaydirigubbakcemile3

ayy sen buna dertmı dıyosun.. benımkı playsattıon ısı yapıyo teknık servıs ve satıs. dusun bızım evdekı playstatıonları bende baktım olmuyo oturup bırlıkte oynuyoruz sımdı hatta pes te benı yenemıyoo

özge sınırlenıyorum ama ya kac kere soledım duzenlşeyelım artık lısteyı dıye..

haziran analarının çeneleri yüzünden bebekler konuşarak doğacaklar
2 saat gittim geldim geçmişi bile okuyamıyorum.bütün çenebazlar buraya gelmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…